سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳
۱۴:۴۵ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۹۲۶۱۵
محیط زیست و گردشگری

مدیرکل محیط زیست خوزستان: فعلا باید این شرایط آلودگی هوا را بپذیریم/شهروندان ماسک بزنند

خوزستان,مازوت سوزی
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به مازوت‌سوزی در نیروگاه رامین اهواز و آلودگی شدید هوا در روزهای اخیر گفت: متاسفانه هیچ سیستمی برای کنترل آلاینده‌های ناشی از سوخت مازوت در نیروگاه رامین اهواز تعبیه نشده است و در هر صورت باید برای مدت محدود این شرایط آلودگی را بپذیریم.

به گزارش ایسنا، محمدجواد اشرفی در جمع خبرنگاران با اشاره به پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای استان خوزستان تا آخر هفته و فعالیت غیرحضوری مدارس چهار شهر در روز یکشنبه اظهار کرد: در پی پیش‌بینی تداوم پایداری هوا تا پایان این هفته، کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان تشکیل و تصمیم گرفته شد فعالیت مدارس شهرهای اهواز، باوی، کارون و ماهشهر برای امروز (۲۷ آذرماه) غیرحضوری باشد. اگر روند افزایشی آلودگی هوا بیشتر از حد مجاز و استانداردهای لازم باشد، در روزهای آتی تصمیمات بعدی اتخاذ خواهد شد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به برخی عوامل آلودگی هوای خوزستان عنوان کرد: متاسفانه بیش از هفت ماه است که ز در خوزستان توزیع نمی‌شود و با توجه به شرایط جوی خوزستان و فعالیت مراکز نفتی، یکی از مطالبات اصلی سازمان حفاظت از محیط زیست از وزارت نفت، توزیع سریع بنزین یورو ۴ در تمام جایگاه‌های سوخت استان خوزستان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان در خصوص آغاز مازوت‌سوزی در نیروگاه رامین اهواز گفت: با توجه به شرایط جوی و سرمای زیاد سایر استان‌ها و لزوم استفاده از گاز برای گرمایش آن مناطق، وزارت نفت تصویب کرده است که شرکت گاز خوزستان از ارائه سوخت گاز به نیروگاه رامین اهواز در حد تعیین شده خودداری کند بنابراین سوخت مازوت به عنوان سوخت جایگزین در بخشی از واحدهای نیروگاه رامین در حال استفاده است.

اشرفی تصریح کرد: متاسفانه هیچ سیستمی برای کنترل آلاینده‌های ناشی از سوخت مازوت در نیروگاه رامین اهواز تعبیه نشده است و در هر صورت باید برای مدت محدود این شرایط آلودگی را بپذیریم.

وی گفت: در این راستا استاندار خوزستان مکاتبات متعددی با مسئولان کشوری داشته است و امیدواریم بتوانیم برای خوزستان سهمیه خاصی از گاز دریافت کنیم.

افزایش مأموریت‌های اورژانسی آلودگی هوا / شهروندان ماسک بزنند

رییس مرکز اورژانس تهران از افزایش مأموریت‌های قلبی و ریوی این مرکز در روز‌های آلوده پایتخت خبر داد. صالح طبری اظهار کرد: از همه مردم خواهش می‌کنم که در صورت عدم ضرورت از خانه خود بیرون نیایند و در صورتیکه از خانه خارج می‌شوند ماسک‌های فیلتر دار داشته باشند.

خوزستان,مازوت سوزی

 دکتر یحیی صالح طبری درباره استقرار آمبولانس‌های اورژانس در میادین بزرگ شهر، گفت: تقریبا از هفته گذشته که وضعیت ویژه آلودگی هوا در تهران اعلام شد، آمبولانس و اتوبوس آمبولانس‌های اورژانس در میادین بزرگ شهر و گذرگاه‌های پر تردد مستقر شدند تا به شهروندان خدمات لازم را ارائه دهیم و در صورتیکه رهگذران نیاز به کمک داشتند به شرایط آنها رسیدگی کنیم.

رئیس مرکز اورژانس تهران تصریح کرد: متأسفانه آمار ماموریت‌های قلبی و تنفسی اورژانس افزایش یافته و علیرغم اینکه تعطیلی برخی مراکز مثل مدارس و ... در نظر گرفته شد، اما روند ماموریت‌های ما افزایش داشت.

وی در ادامه درباره افزایش آمار مسمومیت با گاز منوکسید کربن نیز گفت: اخیرا مسمومیت با گاز CO افزایش یافته و با وجود اینکه به علل مختلف هنوز هوا آنقدر سرد نشده است اما طی هفته گذشته نزدیک به ۹۷ نفر با استنشاق گاز منوکسید کربن دچار مسمومیت شدند.

صالح طبری در خصوص اینکه در چه مواردی باید با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفت، افزود: این مورد از اسم اورژانس مشخص است مورد اورژانسی یعنی اگر دیر با مرکز تماس بگیرید حیات یک نفر به خطر میوفتد.

وی با بیان اینکه ما در تهران ۲۲۱ پایگاه برای ۱۰ میلیون جمعیت ثابت و حدود سه میلیون جمعیت شناور داریم، گفت: طبیعتا باید یک سری پروتکل‌ها را داشته باشیم تا به هموطنانی که نیاز ضروری دارند رسیدگی کنیم. گاهی اوقات تعدادی ماموریت غیر ضروری به اورژانس اعلام می‌شود و این منجر به از دست دادن ماموریت‌های واقعی می‌شود.

رئیس مرکز اورژانس تهران درباره شیوه رسیدگی به مصدومان حوادث ترافیکی و حتی برخی افرادی که دچار مشکلات جسمانی می‌شوند، گفت: در واقع لازم است که یک سری باید و نباید برای رسیدگی به تروماها تعریف شود که مثلا این مورد را در میان حوادث رانندگی مشاهده می‌کنیم. من به پلیس راهنمایی و رانندگی پیشنهاد دادم که اجازه دهند اگر راننده‌ای می‌خواهد گواهینامه بگیرد اورژانس نیز ساعاتی را به او کمک‌های اولیه آموزش دهد. باید آگاهی عمومی در خصوص این آموزش‌ها افزایش پیدا کند. مثلا گاهی نباید تا پیش از رسیدن نیروهای امدادی مثل آتش نشانی، اورژانس به مصدومان دست زد. چرا که این ممکن است برای آنها مشکلاتی را ایجاد کند. ما خواهش می‌کنیم که پیش از کمک کردن و دست زدن به یک مصدوم با اورژانس تماس گرفته شود تا با توجه به راهنمایی‌های دیسپچ اورژانس، اقدامات لازم انجام شود.

صالح تبری در خصوص انتقال مصدومان و بیماران به بیمارستان‌های دولتی گفت: اورژانس باید فقط بیماران را به بیمارستان‌های دولتی و نزدیکترین بیمارستان‌هایی که تخصص مربوطه را دارند، منتقل کند؛ اما در صورتیکه حیات فرد در خطر است دیگر فرقی نمی‌کند که بیمارستانی که فرد را به آن انتقال می‌دهیم دولتی باشد یا نباشد. در هر صورت باید اقدامات و احیای اولیه انجام گیرد. گاهی هم هموطنان ما درخواست می‌کنند که آنها را به بیمارستان خاصی منتقل کنیم. اگر فرد بیمار در آن بیمارستان پرونده داشته باشد یا اخیرا عمل خاصی را در آن بیمارستان انجام داده باشد یا پزشک متخصصی در آنجا داشته باشد با انجام هماهنگی‌های لازم در صورت امکان، فرد را به بیمارستان مورد نظرش انتقال می‌دهیم.

وی درباره باز کردن مسیر برای آمبولانس‌های در حال تردد، گفت: من از همه رانندگان و مردم تقاضا می‌کنم که خود را جای فردی بگذارند که در آمبولانس نشسته است. در این صورت آنها این موضوع را درک می‌کنند که باید به آمبولانس‌های اورژانس راه بدهند. گاهی فضایی وجود ندارد که آمبولانس مسیر خود را باز کرده و به حرکت ادامه دهد اما گاهی هم می‌شود که با یک جابجایی ساده راه را برای آمبولانس‌ها باز کرد. مواردی بوده که مردم بسیار به ما کمک کرده‌اند و ما توانستیم به سرعت به محل حادثه برسیم اما موقعیتی هم بوده که به دلیل راه ندادن دو یا سه راننده دیر به محل رسیده‌ایم.

رئیس مرکز اورژانس تهران با اشاره به ایجاد مزاحمت‌های تلفنی برای این مرکز، گفت: همچنان هم مزاحمت‌های تلفنی برای ما ایجاد می‌شود. بین ۶ تا ۱۵ درصد تماس‌های تلفنی اورژانس مزاحمت است. ما تقریبا در روز بین ۱۰ تا ۱۲ هزار تماس تلفنی داریم و برخی از اینها مزاحمت است و موجب می‌شود که تماس‌های واقعی با اورژانس برقرار نشود.

صالح طبری اظهار کرد: از همه مردم خواهش می‌کنم که در صورت عدم ضرورت از خانه خود بیرون نیایند و در صورتیکه از خانه خارج می‌شوند ماسک‌های فیلتر دار داشته باشند.

وی در پایان گفت: خدمات اورژانس ۱۱۵ کاملا رایگان است و ما به شهروندان به صورت رایگان خدمات ارائه می‌کنیم.

  • 12
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش