دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۳۹ - ۱۱ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۲۵۷۲
محیط زیست و گردشگری

برای کسانی‌که دنبال بهانه برای سفر‌نرفتن هستند

سفرکردن,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,محیط زیست

رضا پاکروان بعد از تجربه ۲۰سال جهانگردی، ماجراجویی و زندگی در مناطق دورافتاده هر روزه با کامنت‌های بی‌شماری از مردم کشورش روبه‌رو بود تا از نحوه سفرکردن و چگونگی حل‌کردن موانع سفر برایشان بگوید. از همین رو به همراه چند جهانگرد دیگر به ایران آمده تا بتواند در یک دیدار دوستانه تجربیات چندین و چند ساله‌شان را در اختیار مردم بگذارد. در این بخش ژاله به‌عنوان زنی که تجربه ۶۰ سفر را به‌تنهایی داشته و لوکا از ایتالیا که عضو هیئت‌علمی پزشکی ویلدرنس است و تجربه سفر در محیط‌های نامانوس را دارد با دلیل و برهان و حتی مثال سعی در برداشتن موانع یا شاید بهانه‌های سفر نکردن افراد، دارند.

 

پول: برای این‌که پول مانع سفر نباشد سه روش وجود دارد.اول این‌که آدم پولداری باشید. دوم این‌که درآمد خیلی بالایی داشته باشید که با این روش احتمالا به مشکل کمبود وقت برای سفر بر می‌خورید و سوم این‌که پول کمتری خرج کنید. هرچند راه چهارمی هم وجود دارد و آن درآمدزایی در سفر است. اما با وجود این بسیاری از افراد از نداشتن پول برای سفر کردن شکایت دارند. برای این کار خوب است بدانید یک چلوکباب به‌صورت میانگین در ایران ۳۰هزار تومان است، قهوه بعدش ۱۵هزار تومان و در کل با احتساب پول بنزین یا آژانس و این خرج و مخارج‌ها، حدودا روی ۸۰ هزار تومان برای یک روز تفریح معمولی می‌توان حساب کرد. ۸۰‌تومان معادل ۲۰‌دلار است و اگر بدانید که شما می‌توانید با ۲۰دلار دو روز در مناطقی مثل هندوستان یا تانزانیا باشید چه‌کار می‌کنید. یا این‌که می‌توانید خرج چند روز جمعه یعنی همین ۸۰هزار تومان‌ها را جمع کنید و به یک سفر یک هفته‌ای بروید.

 

شاید همه افراد نتوانند هیچ‌هایک کنند یا شب را در چادر بگذرانند، اما باید به این نتیجه برسید که بی‌پولی هیچ‌گاه دلیل خوبی برای سفر نکردن نیست و افراد زیادی در دنیا وجود دارند که شغل‌های معمولی دارند، ولی سفر جزو اولویت‌شان است. مثلا مهسا ۲۸ساله است و بدون این‌که از خانواده‌ای متمول باشد ۹سفر خارجی و ماجراجویانه و با کمترین هزینه ممکن رفته‌است.

 

شغل: اگر اولویت زندگی‌تان را مشخص کنید و آن اولویت سفر باشد شغل هم نمی‌تواند مانعی برای این کار باشد. افراد زیادی هستند که این جسارت را دارند که از شغل و موقعیت پردرآمدشان استعفا دهند. آن‌ها برای مدتی تقاص این کارشان را با درآمدی پایین‌تریا حتی در حد صفر می‌دهند اما بعد از آن وارد دنیای دیگری می‌شوند که هم اولویت زندگی‌شان یعنی سفر بخشی از آن است و هم درآمدشان به همان سطح قبلی رسیده است. مثل رضا که از سفرهایش کتاب نوشت و به سختی توانست ناشری پیدا کند که چاپش کند و حالا کتاب‌ها و مستندهای سفرش در دنیا طرفداران زیادی دارد.

 

خطر: در دنیا خطر وجود دارد، اما باید بدانید حتی در مناطقی که درباره‌اش حرف‌های بدی شنیده‌اید هم آدم‌ها در حال زندگی‌کردن هستند؛ یعنی در آن‌جا کار می‌کنند، خانواده دارند، بیمارستان وجود دارد، غذا می‌خورند و به طور کلی زندگی می‌کنند. مثلا از آفریقا نترسید. آفریقا، آفریقای ۴۰‌سال پیش نیست یا مثلا داغستان در جنوب روسیه جزو مناطقی است که تصور خوبی از آن در بین اذهان عمومی نیست و معمولا توصیه می‌شود که دور آن‌جا را برای سفر خط بکشید. اما رضا وارد داغستان شد و خلاف آن‌چه که شنیده بود با مردمان خوبی روبه‌رو شد که هرجا قدم می‌گذاشت او را به صرف قهوه و غذا دعوت می‌کردند و با او مهربان بودند.

 

تشکیل خانواده و ازدواج: اگر به کاری که دارید انجام می‌دهید اعتقاد داشته باشید نه‌تنها با ازدواج و بعد بچه‌دار شدن رویه خود را تغییر نمی‌دهید بلکه همسر و فرزندان خودتان را هم به این دایره اضافه می‌کنید. مثلا آزاده و حسین زوجی هستند که هردو عاشق سفرند و قبل از بچه‌دار شدن به مناطق زیادی از دنیا سفر کرده‌اند اما آن‌ها معتقدند هر کسی برای سفر موانعی دارد و شاید بچه هم یکی از موانع باشد ولی آن‌ها این مانع را از سر راه‌شان برداشته‌اند؛ به‌همین دلیل وقتی دخترشان تنها ۲۵‌روز داشت اولین سفر سه‌نفره‌شان را شروع کردند. حالا نازلی حدودا ۴ساله است و ۲۵سفر رفته‌است.

 

زبان: ندانستن زبان هر کشور و منطقه می‌تواند یک معضل باشد اما معمولا برقراری ارتباط و فهماندن نیازهای اولیه از طریق زبان اشاره امکان‌پذیر است و بهتر است زیاد آن‌را سخت نگیرید. همیشه لبخند به‌لب داشته باشید تا آدم‌های خوب را جذب کنید. اما دانستن زبان انگلیسی کمک زیادی به برقراری ارتباط می‌کند و بعد ازآن اگر واقعا اهل سفر هستید زبان اسپانیولی در خیلی از مناطق مشکل‌گشاست.

 

کارت اعتباری: کارت اعتباری در سفر یکی از مشکلاتی است که با آن روبه‌رو هستید اما این مشکل هم حل شده‌است و افراد می‌توانند با عابربانک مجازی مشکل حمل پول در سفرشان را حل کنند. این امکان انواع مختلف دارد برخی از آن‌ها مجازی و اینترنتی هستند و برخی دقیقا همانند کارت‌های عابر بانک در اختیار شما قرار می‌گیرد که از این طریق می‌توانید در همه سفرها از ATM پول بردارید، از دستگاه‌های  posاستفاده کنید و خرید اینترنتی داشته باشید.

 

 

asemandaily.ir
  • 9
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش