به گزارش ایسنا، "سرهنگ محمود عدالت پرور"،گفت: کارشناسان پلیس فتا شهرستان کهگیلویه، با همکاری پلیس آگاهی و اطلاعات شهرستان لنده و با هماهنگی مرجع قضایی طی رصد و پایش اطلاعاتی فضای مجازی و با بازرسی از منزل شخصی با هویت معلوم در شهرستان لنده بیش از ۸۰۰ عدد سیم کارت همراه اول و ایرانسل فعال که به نام شهروندان مختلف ثبت شده بودند را کشف و ضبط کردند.
وی اظهارکرد: پرونده این شخص جهت بررسی بیشتر موضوع و اهداف آن تحویل مرجع قضایی شده است.
سرهنگ عدالت پرور افزود: احتمال سوء استفادههای متعدد؛ از سیم کارتهای متعلق به دیگران توسط افراد سودجو وجود دارد بنابراین تاکید می شود هرگونه خرید و فروش سیم کارتهای روشن بدون انجام تغییر سند مالکیت غیر قانونی بوده و شهروندان باید نقل و انتقال سیم کارتهای روشن را در دفاتر خدمات مجاز انجام دهند.
این مقام انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد به دارندگان سیمکارتها توصیه کرد حتما در نگهداری سیمکارتهای خود دقت لازم را داشته باشند و سیمکارتهایی را که نیاز ندارند حتما از طریق اپراتور مربوطه غیرفعال کنند و به هیچ وجه سیمکارت تلفن همراه خود را در اختیار دیگر افراد قرار ندهید، زیرا هرگونه استفاده خلاف قانون بوده، عواقب آن بر عهده مالک اصلی سیمکارت بوده و وی مقصر شناخته خواهد شد.
سرهنگ عدالت پرور با بیان اینکه همین سیم کارت ساده می تواند به فرصتی برای کلاهبرداری و بروز جرائم مختلف تبدیل شود، ادامه داد: مالکان سیم کارتها می توانند با ارسال کدملی به سامانه ۳۰۰۰۱۵۰ از تعداد سیم کارت هایی که به نام آنها ثبت شده مطلع شوند.
وی در پایان یادآور شد: هموطنان در صورت مواجه شدن با هرگونه تخلفی میتوانند آن را از طریق تماس با ۱۱۰ و یا وب سایت پلیس فتا به نشانی اینترنتی www.cyberpolice.ir گزارش کنند.
- 19
- 5