شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
۲۰:۴۱ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۲۰۸۹
حقوقی، قضایی و انتظامی

نعمت احمدی: در زمان دادستانی «جعفری دولت آبادی» اگر یک قاضی مقابل دادگاه برای اعتراض مسافرکشی می‌کرد با او چه رفتاری می شد؟

نعمت احمدی,واکنش نعمت احمدی به مسافرکشی جعفری دولت آبادی
یک حقوقدان و وکیل دادگستری در واکنش به «مسافرکشی» اعتراضی عباس جعفری دولت آبادی مقابل دادگاه انقلاب تهران گفت: آقای جعفری دولت‌آبادی کارنامه قابل قبولی در دوران دادستانی‌اش ندارد. در طول ۱۰ سالی که او دادستان تهران بود، یک حصار بزرگی دور دادستانی تهران کشانده بود و حرف هیچکس را در هیچ رابطه‌ای نمی‌پذیرفت. نحوه رفتار او با متهمان هم کاملاً مشهود بود. او طی اظهاراتی خطاب به زندانیان گفته بود که مجازات شما در زندان فقط حبس کشیدن نیست، بلکه مجازات این است که ما شیوه نگهداری شما را در زندان به مرحله‌ای برسانیم که کاملاً تنبیه شوید!

«جعفری دولت‌آبادی، دادستان اسبق تهران مقابل دادگاه انقلاب مسافرکشی می‌کند!» خبری که به محض انتشارش سیلی از واکنش‌ها و گمانه‌زنی‌ها را به دنبال داشت. جعفری دولت‌آبادی، شخصی که به گفته یک حقوقدان در زمانی که زمامدار دادستانی تهران بود هیچ اعتراض و مشورتی را نمی‌پذیرفت اما حالا خودش برای رساندن صدای اعتراض‌اش مقابل دادگاه انقلاب مشغول مسافرکشی است!

نعمت احمدی، حقوقدان در واکنش به همین اعتراض نمادین دادستان اسبق تهران با دیده‌بان ایران گفت‌وگو کرده است که مشروح آن را در ادامه می‌خوانید.

*آقای احمدی! چند هفته پیش خبر مسافرکشی جعفری دولت‌آبادی، دادستان پیشین تهران مقابل دادگاه انقلاب منتشر شد که این خبر در فضای مجازی بازتاب بسیار گسترده‌ای به همراه داشت؛ نظر شما در این باره چیست؟ به اعتقاد شما این حرکت جعفری دولت‌آبادی می‌تواند حاوی یک پیام باشد؟

در هیاهو اتفاقات اخیر کشور نظیر مذاکرات وین، سفر ابراهیم رئیسی به روسیه و اعتراضات صنف های مختلف کشور که صفحات خبری را کاملاً پر کرده، یک خبری مبنی بر مسافرکشی آقای جعفری دولت‌آبادی منتشر شد که متاسفانه زیاد به این خبر پرداخته نشد. اگر بگوییم که ایشان به دلیل نیاز مالی به مسافرکشی روی آوردند که بنده قویاً این را تکذیب می‌کنم چون ایشان با توجه به پیشینه‌ای که داشته از حقوق و مزایای بالایی برخوردار است. بنابراین این حرکت آقای جعفری دولت‌آبادی به دلیل نیاز مالی ایشان نیست بلکه قصد دارد اینگونه صدای «اعتراض» خودش را به دستگاه قضاء و احتمالاً مردم برساند.

سوالی که در حال حاضر پیش آمده این است که این آقا الان نسبت به چه چیزی و چه کسی اعتراض دارد؟ جعفری دولت‌آبادی سال‌ها دادستان تهران، مشهد، تبریز، کرمان و سنندج با داشتن صلاحیت مضاعف بود. جعفری دولت‌آبادی مهم‌ترین پست قضایی را در طول این سال‌ها بر عهده داشته است! سوال این است که با این سابقه او می‌خواهد چه پیغامی به چه کسی بدهد؟! آقای جعفری دولت‌آبادی کارنامه قابل قبولی در دوران دادستانی‌اش ندارد. در طول ۱۰ سالی که او دادستان تهران بود، یک حصار بزرگی دور دادستانی تهران کشانده بود و حرف هیچکس را در هیچ رابطه‌ای نمی‌پذیرفت. نحوه رفتار او با متهمان هم کاملاً مشهود بود. او طی اظهاراتی خطاب به زندانیان گفته بود که مجازات شما در زندان فقط حبس کشیدن نیست، بلکه مجازات این است که ما شیوه نگهداری شما را در زندان به مرحله‌ای برسانیم که کاملاً تنبیه شوید! این سخن جعفری دولت‌آبادی یک فعل مجرمانه است! الان اگر یک اتفاقی برای ایشان بیفتد، کشور دچار آسیب خواهد شد. بنده یک سوالی از آقای جعفری دولت‌آبادی دارم؛ آقای دولت‌آبادی اگر در زمان دادستانی شما یکی از قضات به عنوان اعتراض مقابل دادگاه انقلاب و یا هر جای دیگری مسافرکشی می‌کرد تا صدای اعتراض خودش را برساند، آیا با او برخورد نمی‌کردید؟ این عمل دولت آبادی «تشویش اذهان عمومی» است.

به باور بنده عمل آقای دولت‌آبادی و نحوه اعتراضی که در پیش گرفته دارای مخاطرات بسیار زیادی است که امکان دارد به مرگ ایشان منجر شود چون بالاخره تعداد افرادی که در زمان دادستانی این آقا مورد نارضایتی قرار گرفتند ، کم نیستند! با توجه به اینکه جعفری دولت‎‌آبادی در کارنامه ۱۰ ساله خود در دادستانی تهران نمره قابل قبولی نگرفته است این شیوه اعتراض‌اش هم اصلاً قانون‌مدارانه نیست.

*به اعتقاد شما چه وجه اشتراکی میان آقای مرتضوی و جعفری دولت‌آبادی وجود دارد؟

 بنده در زمانی‌که آقای دولت آبادی دادستانی تهران را تحویل القاصی مهر دادند، یک مقاله‌ای تحت عنوان دادستانی تهران و صلاحیت مضاعت نوشتم. در آن مقاله بدین نکته اشاره کردم که آقای مرتضوی علیرغم تمامی حواشی‌ای که داشت، در دفترش به روی وکلا و فعالان سیاسی باز بود و وکلا و فعالان سیاسی حداقل یکی دو باری می‌توانستند ایشان را ملاقات کنند. بالاخره حتی اگر کاری هم انجام نمی‌داد، گوش شنوایی داشت اما آقای دولت‌آبادی در طول آن ۱۰ سال ملاقات هیچکس را نپذیرفت! یعنی ایشان یک جنبه تهاجمی داشت. جعفری دولت‌آبادی دادسرا را به بن‌بست کشاند و کانال ارتباط مردم با دادستان را به طور کلی از بین برد.

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
ویژه سرپوش