دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۷:۵۵ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۱۰۰۲۹۷
حقوقی، قضایی و انتظامی

آملی لاریجانی:

پلمب ساختمان‌های غیر‌ایمن راه‌حل نیست

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا,آملی لاریجانی
رئیس قوه قضاییه با ابراز تاسف شدید از شهادت جمعی از آتش نشانان در پی حادثه آتش سوزی و فروریختن ساختمان پلاسکو، بر لزوم عزم جدی همه دستگاهها برای ایمن سازی بناهای تجاری و مسکونی فرسوده با همکاری و بدون هر گونه فرافکنی و سیاسی کاری تاکید کرد.

به گزارش ایلنا، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی، با تسلیت شهادت جمعی از آتش نشانان قهرمان در جریان حادثه پلاسکو تصریح کرد: انشاالله روح آتش نشانانی که با مجاهدت و ایثار در این حادثه به شهادت رسیدند با ارواح طیبه شهدا و ائمه اطهار(ع) محشور شود و برای بازماندگان آنان نیز از درگاه خداوند صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می کنیم.

 

رئیس دستگاه قضایی از قدرشناسی مردم نسبت به شهدای آتش نشان در حادثه اخیر نیز تقدیر کرد و با بیان اینکه وقوع این حادثه درس بزرگی برای همه دستگاهها است افزود: تمامی نهادهای حاکمیتی، اعم از قضایی، اجرایی و تقنینی باید به نحوی در جهت بهبود وضعیت ایمن سازی بناهای تجاری و مسکونی همکاری کنند و در این راستا همکاری مردم نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه دستگاه قضایی صرفا در چارچوب قوانین و مقررات می تواند عمل کند اظهار کرد: اینکه برخی تصور می کنند با پلمپ یک ساختمان همه مشکلات حل می شود، تصور اشتباهی است. قطعاً راه حل معضل غیر ایمن بودن ساختمان ها بستن راه کسب و کار مردم نیست. ایمن سازی، لوازم و راه های گوناگونی دارد و لازم است همه دستگاه ها با همکاری یکدیگر و مردم و بدون فرافکنی و سیاست کاری، اجرایی شدن برنامه های مربوط به ایمن سازی ساختمان های مسکونی و تجاری را دنبال کنند.

 

رئیس قوه قضاییه با اشاره به دستور رئیس جمهور در این زمینه، بر لزوم هماهنگی دستگاه ها برای ایمن سازی بناها تاکید و از تلاش های شبانه روزی همه دستگاه های دخیل در عملیات آواربرداری و امداد و نجات در ساختمان پلاسکو اعم از آتش نشانی، شهرداری و نیروهای نظامی و انتظامی و اورژانس و نیز دادستان محترم تهران و عوامل دادستانی تقدیر کرد.

 

آیت الله آملی لاریجانی همچنین از دادستان های سراسر کشور خواست که در چارچوب قوانین و مقررات، از ایمن سازی ساختمان های مسکونی و تجاری در کلان شهرها، شهرستان ها و حتی روستاها به صورت جدی حمایت کنند و به اجرایی شدن مصوبات مراجع ذیربط کمک کنند.

 

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شروع کار دولت جدید آمریکا از اول بهمن ماه، تصریح کرد: در ارزیابی و قضاوت نسبت به آقای ترامپ و دولتش نباید تعجیل کرد زیرا ابتدا باید نحوه رفتار وی در داخل کشورش و در سطح بین المللی مشاهده شود، منتهی اظهاراتی در همین ابتدای کار داشته است که باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

 

اظهارات ترامپ رنگ و بوی نژاد‌پرستانه دارد.

 

آیت الله آملی لاریجانی افزود: برخی از اظهارات آقای ترامپ رنگ و بوی نژادپرستانه دارد و موجب جریحه دار شدن احساسات بسیاری حتی در داخل آمریکا شده است. از آن مهمتر، دامن زدن به «اسلام هراسی» است. گرچه همیشه تلاش می کند که ظاهراً نسبت به کل اسلام موضع گیری نکند اما همین به کار بردن عبارت «تروریسم اسلامی» نیز بسیار حائز اهمیت است و به نوعی حاکی از اسلام هراسی است.

 

رئیس دستگاه قضا خاطرنشان کرد: تروریسم اسلامی علاوه بر اینکه اصطلاح نامربوطی است، دقیقاً زاییده و دست پرورده خود غرب است؛ چنانکه این واقعیت را آقای ترامپ در رقابت های انتخاباتی به رقیب خود می گفت که داعش را شما خلق کردید.

 

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه داعش و سلفی گری افراطی هیچ ربطی به اسلام ندارد، به ترامپ توصیه کرد که مراقب عوارض و عواقب اظهارات خود باشد زیرا سیاست های اسلام هراسانه غرب و آمریکا از سوی مسلمانان این کشورها و سایر مسلمانان جهان بدون واکنش نخواهد ماند.

 

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه ملت عزیز ایران، مقتدر و عزتمند است و بی توجهی به کرامت انسانی و اسلامی این ملت، سرنوشت پیشینیان را متوجه سردمداران غرب خواهد کرد، افزود: جمهوری اسلامی عزت ملی و دینی خود را با هیچ چیز عوض نخواهد کرد. گاهی دولتمردان آمریکا و سایر کشورهای غربی تلقی اشتباهی از ملت ایران دارند و متاسفانه برخی افراد در داخل نیز خواسته یا ناخواسته، علائم اشتباهی برای آنان ارسال می کنند! هیچ کس منکر وجود اختلاف سلیقه در کشور نیست اما بدانند همه جریان ها در حراست از امنیت ملی و مقابله با دشمن، نه تنها هیچ گونه اختلافی ندارند بلکه با یکدیگر متحد هستند.

 

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه هیچ گونه اختلافی در مورد منافع ملی در کشور وجود ندارد، به نزدیکی ترامپ به رژیم صهیونیستی اشاره کرد وگفت: به نظر می رسد که نزدیکی دولت های آمریکا به رژیم صهیونیستی عامل مشترک همه روسای جمهور این کشور است. این نشان می دهد که گرچه این روسای جمهور در دوران رقابت های انتخاباتی حرف هایی می زنند اما پس از به قدرت رسیدن، به شکل دیگری عمل می کنند و قدرت مانور چندانی ندارند.

 

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: رئیس جدید دولت آمریکا هنوز به قدرت نرسیده تماس با رژیم صهیونیستی و طرح تهدید منطقه‌ای ایران را دنبال می کند که البته این امر قابل پیش بینی بود اما همه باید بدانیم که ظاهراً سیاست ها در آمریکا با تغییر دولت ها دستخوش دگرگونی نمی شود.

 

آیت الله آملی لاریجانی در بخش پایانی سخنان خود در آستانه قیام تاریخی مردم آمل، یاد و خاطره دفاع قهرمانانه مردم آمل در حماسه ۶ بهمن سال ۱۳۶۰ را گرامی داشت و با تحلیل این واقعه تاریخی گفت: در سال ۶۰  و در بحبوحه سالهای پس از انقلاب و تلاش های مذبوحانه دشمنان خارجی در خلق گروهک های الحادی و کمونیستی، تبلیغ می کردند که استان های شمالی ایران با نظام جمهوری اسلامی مخالفند. بر همین اساس تصمیم داشتند که ابتدا آمل و استان های شمالی را فتح کنند و سپس به طرف پایتخت حرکت کنند. اما مردم شریف آمل با سنگربندی شهر، دفاع جانانه و قهرمانانه ای از نظام جمهوری اسلامی کردند و این گروهک ها را از بین بردند.

 

آیت الله آملی لاریجانی تاکید کرد: دفاع قهرمانانه مردم آمل، درس بزرگی به ضد انقلاب و کشورهایی داد که چشم طمع به ایران داشتند. آن روز یک شهر این حماسه را آفرید، حماسه‌ای که در تاریخ این مرز و بوم جاودانه شد و امروز نیز تمام کشور مقتدرتر و علاقمند تر به نظام، از انقلاب اسلامی دفاع می کنند و آن را بیمه خواهند کرد. دشمن نیز باید بداند که توانایی مقابله با مردمی که به انقلاب خود عشق می ورزند را نخواهد داشت.

 

رئیس دستگاه قضایی با بیان اینکه این حادثه مهم در حافظه تاریخی ملت ایران ماندگار شد، تصریح کرد: امام راحل (ره) هم در سخنان خود و هم در وصیت نامه الهی شان از این حماسه تقدیر کردند و جا دارد ما هم با درود به ارواح طیبه قریب به ۴۰ شهید حماسه ۶ بهمن، علو درجات این شهدا را از درگاه الهی مسئلت نماییم.

 

بر اساس این گزارش، ادامه بحث و بررسی پیرامون پیش نویس آیین نامه قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران در دستور کار جلسه امروز مسئولان عالی قضایی قرار داشت و مواد دیگری از این آیین نامه به تصویب رئیس قوه قضاییه رسید.

 

 

 

 

  • 9
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش