دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۱۳ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۱۴۸۶
حقوقی، قضایی و انتظامی

هشدار رئیس قوه قضاییه:

استفاده از رسانه‌های ضد انقلاب جرم است

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی,رئیس قوه قضاییه
 رئیس قوه قضاییه استفاده از رسانه های ضد انقلاب در انعکاس اخبار و مطالب مختلف از جمله امور انتخاباتی را جرم دانست و بر لزوم رعایت اصول اخلاقی و دشمن شناسی از سوی مردم، نامزدها، مسئولان، مجریان و ناظران انتخابات تاکید کرد.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی قوه قضاییه؛ آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی، با تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت دخت گرامی پیامبر(ص) حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا(س)، محبت اهل بیت (ع) را دارای مراتبی دانست و تصریح کرد: حب اهل بیت(ع) راهی برای تقرب به حق تعالی است منتها ادعای محبت بدون عمل، صحیح نیست. در مورد محبت حق تعالی نیز همین گونه است چنان که در روایات قدسی داریم که اگر کسی سراسر شب را بخوابد و اهل یاد حق نباشد نمی تواند ادعای محبت کند زیرا قطعاً هر محبی مشتاق خلوت کردن با محبوب خود است.

 

رئیس دستگاه قضایی افزود: محبت اهل بیت(ع) باید در اخلاق و رفتار ما نمود داشته باشد که رعایت تقوای الهی و پیروی از روش و سیره اهل بیت(ع)در زندگی از مهمترین جلوه های این محبت است.

 

آیت الله آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری همایش حمایت از انتفاضه فلسطین که هفته گذشته در تهران برگزار شد، از رهبر معظم انقلاب به دلیل حضور و سخنان ارزشمندشان در این همایش و همچنین از اهتمام رئیس مجلس شورای اسلامی برای برگزاری این گردهمایی قدردانی کرد و گفت: نفس بر پایی این همایش بسیار ارزشمند و مهم بود زیرا رژیم صهیونیستی سالهاست که تلاش می کند افکار عمومی جهان را از مسئله اصلی جهان اسلام که همان مسئله فلسطین است منحرف کند.

 

رئیس قوه قضاییه ایجاد داعش در کشورهای مختلف و تقویت گروههای تروریستی را از جمله همین اقدامات انحرافی دانست و اظهار کرد: آمریکایی ها و صهیونیست ها همواره در پی این بوده اند که بابی را برای اسلام هراسی و ایران هراسی باز کنند. بر همین اساس مدام به این موضوع دامن می زنند که جمهوری اسلامی مسئله اول دنیا و جهان اسلام است. بدون تردید در چنین فضای مسمومی، برپایی همایش وزین فلسطین در تهران با حضور بیش از ۶۰۰ میهمان در قالب هیات های مختلف و در سطوح گوناگون، اقدامی بسیار خردمندانه و موثر بود و دیدار نمایندگان کشورهای مختلف در حاشیه این همایش قطعاً منشا اثر و خنثی کننده بسیاری از توطئه ها خواهد بود.

 

توجه جدی به انتخابات

آیت الله آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده، انتخابات در جمهوری اسلامی را مظهر اراده مردم توصیف کرد و با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری به دلیل تعیین فردی که در رأس دستگاه اجرایی کشور قرار می‌گیرد از اهمیت ویژه ای برخوردار است، گفت: هنوز چند ماه تا انتخابات باقی مانده است اما به هر حال به دلیل پیچیدگی و اهمیت بالای انتخابات از جهات گوناگون لازم است که ابعاد مختلف این رویداد که به تمام دستگاهها اعم از اجرایی، نظارتی و قضایی باز می گردد مورد توجه و دقت جدی قرار گیرد.

 

رئیس قوه قضاییه با ذکر دو نکته در این زمینه گفت: اولین موضوعی که باید از سوی نامزدها، مردم، مجریان، مسئولان و ناظران انتخابات مورد توجه باشد، تحفظ بر امور اخلاقی و رعایت حدود شرعی و قانونی در جریان انتخابات است، گاهی در گرما گرم رقابت ها برخی به گونه ای رفتار می کنند که به نظر می رسد اصل و هدف انتخابات را فراموش کرده اند، گاهی نامزدها و هواداران آنها از یاد می برند که انتخابات برای ظهور اراده مردم به منظور تمشیت بهتر امور اجرایی در کشور است و همین امور اجرایی نیز برای استکمال و توسعه و هدف غایی آن سعادت مردم است.

 

آیت الله آملی لاریجانی با انتقاد از برخی رفتارهای نشات گرفته از نوعی دیدگاه های الحادی ضمن تفسیر غلط و کاربرد ابزاری از شعار «هدف، وسیله را توجیه می‌کند»، گفت: اصلی ترین خطرها دقیقا زمانی رخ می دهد که هدف اصلی فراموش می شود و صرفا پیروزی هدف قرار می گیرد. این امر باعث می شود که بسیاری از اقدامات خلاف اصول اخلاقی، مباح و مجاز شمرده شود که این یک خطر بزرگ است.

 

رئیس قوه قضاییه، با تاکید مجدد بر لزوم رعایت اخلاق و انصاف از سوی همه افراد و نهادهای دخیل در انتخابات، اظهار کرد: قرار نیست اگر در دستگاهی حضور داریم و قدرتی در اختیار داریم، از این قدرت برای ارضای خواسته‌های خودمان استفاده کنیم و بر خلاف اخلاق، انصاف، شرع و قانون گام برداریم. بر همین اساس همگان باید در چهارچوب وظایف خود عمل کنند و حدود اخلاقی، شرعی و قانونی را نصب العین قرار دهند.

 

آیت الله آملی لاریجانی در بیان دومین نکته مدنظر خود بر لزوم هوشیاری و دشمن شناسی مردم، نامزدها، مجریان و ناظران انتخابات تاکید کرد و گفت: دشمنان جمهوری اسلامی وقتی نمی توانند با رویارویی نظامی وارد میدان شوند راهکارهای جنگ نرم را در پیش می گیرند تا بر افکار عمومی و تصمیمات مسئولان اثر بگذارند.

 

رئیس قوه قضاییه دشمنی آمریکا و اذناب منطقه ای آن و همچنین جریان ضد انقلاب فراری و حتی برخی افراد در درون کشور را پا برجا دانست و گفت: از ابتدا تا انتهای روند انتخابات و در جریان رقابت ها و تبلیغات باید به دقت حرکات دشمن را رصد کنیم و فراموش نکنیم که دشمن همواره از طریق ایجاد شایعات و مشوه ساختن چهره مسئولان، نظام جمهوری اسلامی و اصل انتخابات، اهداف خود را پیش می برد.

 

استفاده از رسانه های ضد انقلاب جرم است

آیت الله آملی لاریجانی تاکید کرد: یکی از ناصواب‌ترین کارها استفاده از ابزار ضد انقلاب توسط جریان های داخلی برای پیشبرد اهداف انتخاباتی است. برخی رسانه های ضدانقلاب از سوی بعضی افراد در داخل کشور به کار گرفته می شوند که این کار قطعاً جرم است. بنده بعنوان مسئول دستگاه قضایی از همه کسانی که می خواهند به نحوی وارد عرصه انتخابات شوند می خواهم که نسبت به حیله ورزی دشمن که کاری جز تفرقه افکنی ندارد هوشیار باشند و اینگونه نباشد که با بهره گیری از ابزارهای ضد انقلاب برای اثبات خود و تخریب چهره رقیب، آب به آسیاب دشمن بریزند.

 

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه مردم مثل همیشه بیدار و بصیرند و قطعا «صلاح» و «فساد» را از یکدیگر تشخیص می دهند، بر لزوم هوشیاری مسئولان، نامزدها، مجریان و ناظران انتخابات نسبت به دخالت نرم دشمن در این رویداد مهم سیاسی تاکید کرد.

 

آیت الله آملی لاریجانی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به سالروز درگذشت مرحوم فرج اله سلحشور کارگردان سینما و تلویزیون، یاد و خاطره این هنرمند را گرامی داشت و ابراز امیدواری کرد که همه هنرمندان به جای پرداختن به سوژه های تکراری و مضامین دنیایی، مخاطبان خود را به سوی معنویت سوق دهند و از ابزار هنر برای انعکاس معارف الهی استفاده کنند.

 

این گزارش حاکی است بحث در خصوص بررسی ماده ۳۰ قانون نظارت بر رفتار قضات در دستور جلسه امروز مسئولان عالی قضایی قرار داشت که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

 

 

 

  • 14
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش