به گزارش جام جم آنلاین، غلامحسین اسماعیلی در گفت وگو با میزان از دستگیری بیش از ۲۰۰ کارچاق کن درسال ۹۵ خبر داد و گفت: این افراد شناسایی و از واحدهای نظارتی به دادسرای عمومی و انقلاب تهران معرفی شدند و تحت تعقیب قرار گرفتند و اکثر آنها بازداشت شدند.
وی با بیان اینکه فضابرای فعالیت عناصر سودجو و فرصت طلب ناامن شده است، افزود: تلاش های دستگاه قضایی دراین راستا کمک خوبی به افزایش اعتماد مردم کرده است، با عناصر درون دستگاه چه کارمند و چه قاضی که مرتکب تخلف شده بودند برخورد کردیم.
این مقام قضایی در استان تهران افزود: با این قبیل از افراد با حساسیت بیشتری برخورد شده است و تحت تعقیب قرار گرفته اند که مجموعه برخوردهای انجام شده اثار و برکات افزایش رضایتمندی و اعتماد عمومی به دستگاه قضایی را داشته است و در اینده هم بدنبال خواهد داشت.
رئیس کل دادگستری استان تهران اضافه کرد: یکی از اساسی ترین برنامه های دادگستری استان تهران ارتقای رضایتمندی مردم، افزایش اعتماد عمومی و اهتمام به سلامت بیش از پیش مجموعه قضایی استان تهران است.
وی ادامه داد: از ابتدا اعلام کردیم که این موضوع به عنوان یک ماموریت ویژه و یک اولویت خاص در دستور کار است و با اشخاصی که به هر نحو بخواهند اعتماد عمومی به دستگاه قضایی را مخدوش کنند و یا آسیب برسانند و موجبات نارضایتی مردم را فراهم کنند برخورد قاطع و بازدارنده ای انجام خواهد شد.
اسماعیلی همچنین گفت: با اقداماتی که در سال های گذشته در مجموع دادگستری استان تهران انجام شد و برخورد با کسانی که به اعتماد عمومی اسیب می رساندند درسال ۹۵ شاهد آن بودیم که مراجعات مردمی برای بیان اشکالات و ایرادات و نارضایتی هایی که با آن مواجه بودند افزایش پیدا کرده است و این افزایش بیانگر افزایش تخلفات در مجموعه نبود بلکه بیانگر اعتماد بیشتر مردم به اینکه تیم مدیریتی مجموعه قضایی استان به حرف و سخن مردم ترتیب اثر می دهد و موضوعات را پیگیری می کند ومردم هم به این نتیجه رسیدند که عناصری هستند که مشکلات انها را بررسی می کنند.
این مقام قضایی اظهارکرد: بررسی ها حکایت از آن داشت که جمع زیادی از کسانی که موجبات نارضایتی مردم و کاهش اعتماد انان به دستگاه قضایی را فراهم می کردند هیچ ارتباطی با مجموعه قضایی نداشتند و جاعل و کلاهبردار بودند و اغلب کسانی هستند که از شرایط پیش آمده سوأ استفاده می کردند و علاوه بر اینکه آسیب به شهروندان می رساندند اعتبار و حیثیت دستگاه قضایی را مخدوش می کردند.
وی همچنین گفت: هم گزارشات مردمی و هم اعزام هیئت های پنهان به مراجع قضایی و اعطای ماموریت به انها به منظور بررسی محیط های پیرامونی مجموعه قضایی و هم ایجاد ستادخبری حفاظت و اطلاعات و هم توسعه صندوق های ارتباط مردم با مسئول دادگستری استان و هم کانال ارتباطی خط ۱۲۹ که انتقال دهنده نقطه نظرات شهروندان به مجوعه قضایی است اینها مجموعه را فراهم کرد که بتوانیم اسیب های پیرامونی خود را بیشتر بشناسیم.
اسماعیلی افزود: برای بررسی هریک از این موضوعات متولیانی تعیین شدند و ماموریت داده شد به برخی از معاونت ها و واحدهای ستادی که موضوعات اعلامی را بررسی کنند بر اثر همین گزارشات موفق شدیم که جمعی از افرادی که دراین راستا مرتکب سوء استفاده می شدند شناسایی و تحت تعقیب و پیگیری قرار بگیرند که شناسایی و برخورد با این قبیل از افراد کمک شایانی کرد که ما اعتماد مردم را درسال ۹۵ شاهد باشیم.
- 9
- 4