جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۸:۴۸ - ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۲۲۸۸
حقوقی، قضایی و انتظامی

صادقی در دانشگاه علامه طباطبایی:

اقداماتی برای رفع حصر در شورای عالی امنیت ملی در حال انجام است

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی,محمود صادقی
نماینده مردم تهران گفت: امروز یکی از کاندیدای ریاست جمهوری شعارش را دولت کار و کرامت گذاشته است که این کرامت جنسش معیشتی است.

به گزارش  ایلنا، محمود صادقی در جمع دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی با بیان این که چند روز بیشتر تا انتخابات ریاست جمهوری نمانده گفت: تنگناهای مختلفی وجود دارد که بیشتر به معیشت مردم تاکید دارند، این درست است اما نگذاریم این امر مابقی مسائل را تحت‌الشعاع قرار بدهد.

 

او ادامه داذ: حرمت، کرامت، حقوق شهروندی و انواع آزادی‌ها نباید زیر سایه این بخش پنهان شود.

 

نماینده مردم تهران گفت: امروز یکی از کاندیدای ریاست جمهوری شعارش را دولت کار و کرامت گذاشته است که این کرامت جنسش معیشتی است.

 

او در ادامه خاطر نشان کرد: به مردم صدقه بدهید این کار خوب است اما با آن عکس یادگاری نگیرید.

 

صادقی تاکید کرد: وقتی به کسی هدیه و صدقه دادید رسانه‌ای نکنید و آبروی طرف را نبرید تا خودتان را بزرگ کنید.

 

او با اشاره به حقوق دانشجویان غیرمسلمانان گفت: حق آموزش متعلق به همه است و وقتی او را محروم می‌کنید باعث می‌شوید که این شخص خودش یک اپوزیسیون شود، ما نمی‌توانیم با عناوین مختلف افراد را محروم از تحصیل کنیم.

 

نماینده مردم تهران افزود: خیلی‌ها فکر می‌کنند مقصود مسیحیان، زرتشتیان و کلیمان هستند خیر منظور غیرمسلمانان است، مقصود ما این است که فرد توطئه‌ای علیه کشور نکرده باشد. عده‌ای می‌گویند شاید به خاطر گرفتن اقامت خارج از کشور است، اما از نظر قانون اساسی آموزش حق همه است ، بهتر است بر اساس مصلحت عمل نکنیم که فردا هزار مشکل به وجود بیاید.

 

صادقی خاطرنشان کرد: به بهانه نفوذ جلوی تبادل علم را نگیرید. درست نیست که بگوییم چون طرف متعلق به جای دیگر است وارد کشور نشود. به بهانههای کیهانی، تهمت و برچسب تبادل علم را محدود نکنیم.

 

صادقی تاکید کرد: این کارها به ایمان مردم ضربه می‌زند ، روستایی ساده دل که مرید امام رضا است به ایمانش ضربه بخورد چه می خواهید کنید؟

 

او خاطرنشان کرد: روحانی برای رفع حصر یکسری اقداماتی انجام داده است که شاید رسانه‌ای کردن آن به اصل کار لطمه بزند اما در شورای عالی امنیت ملی اقداماتی صورت گرفته است. عزم جدی برای رفع حصر وجود دارد. اگر محصوران هم آزاد شود تهدیدی برای امنیت ملی ندارند.

 

صادقی در پاسخ به سوالی دیگری مبنی بر این که شما و سایر نمایندگان چرا اسمی از سید محمد خاتمی نمی‌برید و یا برای رفع ممنون التصویری ایشان اقدامی نمی‌کنید، اظهار داشت: در حد اختیارات خودمان کارهایی انجام داده‌ایم، آقای عارف هفته پیش در صحن مجلس عنوان کرد، دولت قدم‌هایی را برداشته این مساله ساده بیخود بزرگ شده است.

 

او با بیان این که عده‌ای خود را به خواب زدند تا شرایطی ایجاد شد، عنوان کرد: باید بیدار شد، ما در مجلس سوال کردیم در کمیسیون قضایی مطرح و به صحن نیز ارجاع داده شده است، تا ذکر نام و عکس سید محمد خاتمی مشکلی برای نشریه‌ای ایجاد نکند. امنیت باید باشد نه امنیت پلیسی، امنیت پایدار در گرو آزادی است.

 

نماینده تهران در پاسخ به سوال دیگری از دانشجویان دانشگاه علامه در مورد بحث غرامت کشور عراق در رابطه با جنگ تحمیلی گفت: مناسبات ما در بین کشورها و حوزه بین‌الملل در سطح خوبی است اما بهانه جنگ ایران و عراق شط العرب بود این یکی از موضوعاتی است که باید به آن رسیدگی شود واقعا نمی‌دانم که دولت فعلی عراق می‌تواند این غرامت را پرداخت کند یا خیر؟

 

او با اشاره به اقدامات وزارت خارجه در سطح جهانی گفت: این وزارتخانه عملکرد خوبی در چند سال اخیر داشته است که می‌توان گفت مدیریت درستی در آن حاکم است.

 

نماینده مردم تهران در ادامه با توجه به اعتراض یکی از دانشجویان نسبت به آموزش عالی عنوان کرد: این که من می‌گویم آموزش عالی داشته باشیم به معنی این نیست که آموزش رایگان از بین برود. آموزش رایگان حق هر کسی است و دولت موظف است که آن را به وجود بیاورد.

 

صادقی افزود:‌ همین دکترای پولی بنایش با عنوان تنوع آموزشی در وزارت علوم گذشته کلید خورد و حذف کنکور و یا نهاد دانشگاه آزاد یکی از این مسائل است.

 

او با اشاره به حقوق اقلیت ها و مذاهب دیگر در کشور اظهار داشت: باید کرامت انسانی افراد و اقلیت‌های دینی بر طبق قانون اساسی حفظ شود همه افراد از حقوق شهروندی برخوردار هستند. این دولت توانسته حقوق اقوام را به خوبی رعایت کند و برای اولین بار است که ما یک سفیر اهل سنت داریم.

 

نماینده مردم تهران با اشاره به انتخابات گفت: ای کاش ما انتخاباتی داشتیم که از بین خوب و خوب‌تر یکی از انتخاب می‌کردیم نه برعکس. به دید من البته نباید از حق بگذریم که این دولت خدمات زیادی را برای کشور انجام داده است.

صادقی تصریح کرد: من نباید به عنوان یک نماینده از کار دولت دفاع کنم اما ظرف سه سال و نیم گذشته پیشرفت‌های زیادی در کشور حاصل شده است.

 

او در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه مگر رئیس جمهور مسئول اجرای قانون اساسی نیست پس چرا این اتفاق رخ نمی‌دهد، گفت:‌ مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است و در فصول مختلف قانون اساسی نیز ذکر شده است. در دوران آقای خاتمی لایحه‌ای به مجلس ارائه داده شد که اختیارات رئیس جمهوری از آنچه که هست بیشتر باشد اما به تصویب نرسید.

 

صادقی ادامه داد:‌در دولت یازدهم ما شاهد هستیم اتفاقات مثبت خوبی رخ داده است مانند حقوق شهروندی و یا تغییر در رویکرد برخی از وزراتخانه‌ها مانند وزارت اطلاعات. وزارت اطاعات دیگر وزارت اطلاعات نیست و در ساختار خود تغییر ایجاد کرده. ما می‌بینیم که تعداد زیادی از نشریات مجوز چاپ گرفته‌اند و یا تشکل‌های دانشجویی تازه تاسیس می‌شوند.

 

او با اشاره به جریان و رخداد انقلاب گفت: درست است که پدران ما انقلاب کردند اما ما باید برای حفظ آن کوشا باشیم انقلاب و جمهروی اسلامی یک فرآیند است پروژه نیست بلکه پروسه است. چهل سال چیزی از عمر یک کشور نیست.

 

این نماینده مجلس تهران تاکید کرد: رهبری سال ۹۲ رای مردم را حق الناس خواند. خیلی حرف است که از صندوق وزارت کشور احمدی نژاد روحانی بیرون بیاید. این خودش یک گام رو به جلو است.

 

او در پاسخ به سوال دیگری درباره دسترسی آزاد به اطلاعات گفت: در زمان آقای خاتمی این لایحه به مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شد که در زمان آقای احمدی‌نژاد به تصویب رسید. قانون خوبی است که اگر رعایت شود می‌تواند کمک زیادی در آزادی اطلاعات داشته باشد. من معتقدم جامعه و رسانه‌ها باید به اطلاعات دسترسی داشته باشند.

 

 

 

 

  • 18
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش