جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۳:۵۶ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۱۳۵۱
حقوقی، قضایی و انتظامی

سردارجلالی:

عربستان خواهان جنگ وهابیت وشیعه است/نمایش شهرک‎های موشکی برای برهم زدن توافق هسته‎ای نبود

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی,غلامرضا جلالی
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت که عربستان با فراهم کردن زرادخانه ها و تهیه ابزار فیزیکی قدرت و از طرفی انباشت سلاح در کشورهای همسایه و مرتجع عرب و همچنین طراحی تفکر تکفیری برای مقابله با تفکر شیعه و انقلاب اسلامی به دنبال یک جنگ عقیدتی، ایدئولوژیک بین وهابیت و شیعه در حوزه های مختلف می باشد.

به گزارش ایسنا، همزمان با سالروز عملیات بیت المقدس و فتح خرمشهر سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور طی سخنانی با گرامی داشت سوم خرداد و حلول ماه مبارک رمضان گفت: سوم خرداد نماد پیروزی ما بر کفر و استکبار و دشمن بعثی است. اینکه کشور ما توانست در برابر این همه تهاجم و دشمنی پیروز شود، روز بزرگی است و بزرگداشت آن،امروز به نوعی بزرگداشت انقلاب و مکتب و فرهنگ امام(ره) است.

 

وی به دلیل تشابه شرایط امروز با اوایل انقلاب به بررسی علت حمله صدام به ایران پرداخت و گفت: وجود خلاء قدرت در منطقه و توان ضعیف نظامی ایران و از طرفی تمایل و حمایت های آمریکا از صدام و احساس عراق از داشتن قدرت نظامی برتر از دلایل حمله صدام به ایران است که عراقی ها در این مورد با توجه به بررسی و دریافت مولفه ها و پیام های داده شده از جانب ایران دچار اشتباه محاسباتی شدند و احساس کردند می توانند به ایران حمله کنند.

 

وی گفت: در جهان اسلام هر جا که یک جنگ بین دو مسلمان است، یک طرف آن حتما عربستان سعودی وجود دارد.

 

جلالی به دیدار اخیر رئیس جمهورآمریکا با سران کشور عربستان اشاره کرد و گفت: اینکه عربستان به خود اجازه می‌دهد ایران را تهدید به جنگ نظامی کند و یا اینکه در بحرین دست به اشغال نظامی بزند نشان دهنده این است که ما با دشمنی مانند صدام روبرو هستیم.

 

وی با بیان اینکه همواره رهبر معظم انقلاب تاکید دارند در برابر دشمنان اظهار ضعف نکنیم تاکید کرد: اولین گام عقب نشینی، عقب نشینی های پی در پی را به دنبال دارد و طبق منطق و توصیه شهدا نباید بخاطر ترس از جنگ، هر نوع خواسته دشمنان را بپذیریم.

 

وی یکی از راه های ایجاد بازدارندگی حمله دشمن را تولید قدرت دانست و گفت : مولفه های قدرت مانند سلاح و تجهیزات موشکی، قدرت علمی، قدرت صنعتی، قدرت ژئوپولوتیکی را باید افزایش دهیم و با انباشت و توسعه و نمایش این مولفه ها مانع از حمله دشمن شویم.

 

دکتر جلالی ایجاد بازدارندگی حمله دشمن را یک مفهوم ذهنی دانست که با تفهیم قدرت در بخش های مختلف مانند قدرت سخت و نرم در ذهن دشمن ایجاد می شود و باید دشمن بفهمد که ملت و مردم و بخش نظامی ما قوی است و مانند صدام، دشمن دچار اشتباه محاسباتی نشوند و تغییر رفتار دهند.

 

وی گفت: نمایش شهرک های موشکی و گوشه ای از توان نظامی، برای بهم زدن توافق هسته ای نبوده ،علت این بود که دشمن سعودی فکر برتری و تفوق نظامی نداشته باشد و دچار اشتباه محاسباتی نشود.

 

جلالی دیپلماسی دفاعی کشور را فعال دانست و گفت: اینکه ما می توانیم ۱۰۰ هزار بسیجی ظرف مدت ۲۴ ساعت در خطوط مرزی و یا حداقل ۲۰۰ گردان را ظرف مدت کمتر از یک روز سازماندهی کنیم؛ نشان دهنده قدرت ما است و به دشمنان می فهماند که ما قدرتمند هستیم.

 

جلالی با غیر قابل مقایسه خواندن میزان آمادگی دفاعی امروز با اوایل جنگ تحمیلی گفت: امروز ما تمام نیازمندی های دفاعی و نظامی را خودمان تولید و طراحی می کنیم و عمده استراتژی دفاعی کشور مبتنی بر صنعت دفاعی داخلی است.

 

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: استراتژی کشور یک استراتژی دفاعی است و ما هیچگاه داوطلب جنگ نبوده ایم و هرگاه راجع به قدرت ملی صحبت می شود منظور آمادگی برای دفاع است و نمایش بخشی از شهرک های موشکی و قدرت نظامی به این دلیل است که دشمن جرات حمله نظامی به کشور را نداشته باشد.

 

وی بیان داشت: استراتژیست های نظامی می گویند هر ملتی که می خواهد صلح را حفظ کند باید آماده جنگ باشد و به عبارتی دیگر باید همیشه آمادگی دفع یک حمله برای یک ملت وجود داشته باشد.

 

 

 

  • 14
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش