شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳
۱۴:۲۸ - ۰۹ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۱۹۴۶
حقوقی، قضایی و انتظامی

محسنی اژه ای:

فتنه جدید در راه است/ایستادگی قوه قضائیه مقابل نفوذی ها

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی,غلامحسین محسنی اژه ای
معاون اول قوه قضائیه با اشاره به همکاری قوه قضائیه با سایر دستگاه ها،گفت: قوه قضائیه در مقابل همه فتنه گران و اشرار و مجرمین و نفودی ها، به رغم همه فشارها ایستادگی کرده است.

به گزارش مهر، غلامحسین محسنی اژه ای در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به  همکاری قو قضائیه با دولت، اظهارداشت: قوه قضائیه در سالی که سال اقتصاد مقاومتی،تولید و اشغتال است وظیفه خود می داند با تمام توان با سایر قوا در همین چارچوب مذکور همکاری کند و با همه اعضای دولت همکاری کند تا دولت بتواند گره از کار مردم باز کند تا دولت از این رکود خارج شود.

 

وی افزود: نهایت تلاش را می کنیم تا در سرمایه کذاری امنیت کامل ایجاد شود و به دولت کمک می کنیم تا مقابل فساد بایستد و در مبارزه با قاچاق بیش از پیش موفق باشد. محسنی اژه ای با اشاره به قوه قضائیه و امنیت کشور،اظهارداشت: بسیاری از کشورها در ناامنی به سر می برد و هزارها انسان در طول شبانه روز مجروح،آواره و کشته می شوند،عده ای هم به اسیری برده می شوند،ایران اسلامی از امنیت ابلایی برخودار است. از حمله نهادهایی که در این امنیت نقش قابل توجهی داشته،قوه قضائیه است.

 

سخنگوی دستگاه قضا به عملکرد دستگاه قضا در سالهای ابتدایی انقلاب اشاره و تصریح کرد: دادگاه های انقلاب در اوایل، با هر حرکتی که قصد برهم زدن امنیت را داشت، برخورد می کرد. دستگاه قضایی در سال ۵۸ و ۵۹ عده ای که به دنبال کودتا بودندر ا شناسایی و به کیفر خود رساند.

 

محسنی اژه ای با یادآوری برخورد دستگاه قضایی با منافقین، افزود: اگر چه نظام قانونی مشخصی در اوایل انقلاب نبود، اما دستگاه قضا به این مسائل ورود کرد و حتی عده ای را برگرداند و برخی را هم مجازات کرد. معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد: از اوایل انقلاب تا به امروز،قوه قضائیه با همکاری سایر دستگاه ها ایستادگی کرده و در مقابل همه فتنه گران و اشرار و مجرمین و نفودی ها علیرغم همه فشارها ایستاده است.

 

وی اظهارداشت: دادگاه های انقلاب تمامی کسانی که اموال بیت المال را غصب کرده بودند، برخورد کرد و این اموال را شناسایی و به بیت المال بازگرداند.افراد معدودی که انفال و اموال عمومی و خصوصی را غارت کرده بودند، از طریق دادگاه انقلاب اموال آنها به دولت قرار گرفت و برخی هم به صاحبانشان بازگشت.بخش زیادی از آن اموال در اختیار نهادهایی قرار گرفت که آنها برای محرومان هزینه کنند.

 

محسنی اژه ای تصریح کرد: این اموال به نفع  بنیاد شهید، بنیاد مستضعفان، پانزده خرداد و سایر نهادهای تحت نظر قرار گرفت تا به نفع نیازمندان برسد. ازآن تاریخ تا به امروز قوه قضائیه تلاش می کند با کسانی که علیه منافع مردم، دست تجاوز دراز می کنند، دست آنها را کوتاه کند و اگر کسی به ضرر مردم اموالی برده است، به مردم بازگردانده شود. برخی از دستگاه های مسئول نتوانستند وظایف خودشان را در برابر موضوع انفال به درستی عمل کنندو به ناچار قوه قضائیه ورود کرد و هزاران هکتار از منابع طبیعی از جنگل ها را بازگرداند.

 

وی در ادامه  افزود: وزارت تعاون در این چند  سال اخیر هیچ سوالی در رابطه با پرونده موسسات مالی نداشته است. بار این پرونده ها همگی به دوش قوه قضائیه افتاده است.فقط تعداد ی از این پرونده ها مربوط به ثامن الحجج،آرمان و کاسپین است. از مجلس و دولت در مورد این موسسات مالی استمداد می طلبیم.

 

محسنی اژه ای با طرح این سئوال که چرا افزاد متدین وانقلابی بیشتر از جمله قوه قضائیه مورد هجمه ها و توهین های بیگانه ها وداخل نشینان غافل قرار گرفته است؟گفت: علت روشن است. سد راه متجاوزان و اشرار چه کسانی هستند. سپاه، ارتش، بسیج، قوه قضائیه و برخی شخصیت های موثر سد راه متجاوزان هستند.دشمن با خود می گوید که باید این سد راه را برداشت.اگر می شود باید آنها را از لحاظ فیزیکی حذف کرد و اگر ترور فیزیکی نشد، ترور شخصیت را دنبال می کنند.

 

وی افزود : اگر اینها هم نشد، نشر اکاذیب در مورد آنها می کنند تا تیغ دادگاه های انقلاب و سپاه کند شود. محسنی اژه ای با یاداوری برخی از برهه های تاریخی بعد از انقلاب گفت: روزگاری، همه جریان ضد انقلاب زیر چتر بنی صدر جمع شدند، حتی آنهایی که با بنی صدر مخالف بودند و روبروی آن ایستاده بودند، با وی همکاری کردند. بنی صدر هم مغرور با رایی که مردم به وی دادند، نهادها ومردم را تخریب کرد. برخی از این تخریب ها از تریبون رسمی از جمله تریبون همین دانشگاه تهران، جریانات سال ۶۰ رقم خورد.

 

سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: بابت آن جنایت ها،وحدت مردم بیشتر شد و بعد از آن با ترفند های جدید اتفاقات دهه ۷۰ و پس از آن دهه ۸۰، رقم خورد. امروز تخریب علیه سپاه،بسیج و افراد موقر و دستگاه قضائی شدت گرفته است و یک فتنه و اقدام جدید در پیش است. برخی دشمنان شروع به کرکری های جدید کردند. نهادهای انقلابی و دستگاه قضائی و سپاه تحقیر می شود و گمان من با توجه به تاریخ، این است که فتنه جدید در را ه است.

 

 

  • 17
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش