سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۴۵ - ۲۵ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۵۸۲۹
حقوقی، قضایی و انتظامی

پاسخ قاضی شهریاری به گلایه‌ خانواده بنیتا

پدر و مادر بنیتا,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
سرپرست دادسرای امور جنایی تهران به گلایه اولیای دم بنیتا پاسخ داد.

محمد شهریاری در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص گلایه اولیای‌دم بنیتا در دومین جلسه دادگاه مبنی بر چرایی رفع اتهام قتل از متهم ردیف دوم پرونده، گفت: تصاویر مستندات پرونده موجود است که بعد از صدور قرار جلب به دادرسی در خصوص متهمان ردیف اول تا سوم دایر بر قتل عمدی، سرقت مقرون به آزار، معاونت در سرقت، تحصیل مال مسروقه و فروش و مصرف مواد روانگردان، بنده کتبا به بازپرس پرونده نوشتم که در خصوص اتهام متهم ردیف دوم به بعد دایر بر مشارکت، مباشرت و معاونت در قتل عمدی و شبه عمدی قرار مقتضی صادر کند. بازپرس هم در خصوص اتهام متهمان غیر از متهم ردیف اول که قتل عمدی بود، قرار منع تعقیب صادر کرد که اینجانب ضمن موافقت اعلام کردم که قرارها کتبا به آنها ابلاغ شود.

 

شهریاری ادامه داد: بازپرس هم به اولیای دم بنیتا ابلاغ کرد و طی این صورت جلسه که اصل آن هم موجود است، پدر بنیتا نوشته که قرار منع تعقیب به آنها ابلاغ شده و اعتراضی هم ندارند. پدر و مادر بنیتا که تنها اولیای دم بودند ذیل آن را امضاء و بازپرس هم امضاء کرده است.

 

وی تصریح کرد: ظرف کمتر از ۱۰ روز به صورت شبانه‌روزی در خصوص این پرونده فعالیت کردیم تا به نتیجه برسد. کیفرخواست ۳۰ صفحه‌ای نوشته شد که وکیل خانواده بنیتا نتوانست یکی از ده‌ها مستند قوی که ما به حمایت از خون دخترشان در خصوص متهم ردیف اول آوردیم را بیاورد.

 

شهریاری با بیان اینکه ما درک می کنیم که پدر و مادر بنیتا داغدارند و از جهت مرگ فرزندشان هم بسیار متاسفیم، گفت: ما نمی‌توانیم بابت خون دخترتان ۴ نفر را که فقط یکی از آن‌ها در قتل مداخله داشته، بدون ادله به عنوان قاتل به دادگاه معرفی کنیم.

 

بر اساس این گزارش، در دومین جلسه دادگاه بنیتا که روز چهارشنبه ۲۲ شهریورماه برگزار شد، قاضی محمد شهریاری در دفاع از کیفرخواست مطالبی را عنوان کرد که این مطالب موجب واکنش پدر و مادر بنیتا و وکیل اولیای دم بنیتا شد.

 

جعفر کوشا وکیل اولیای دم بنیتا خطاب به قاضی شهریاری نماینده دادستان گفت:‌ شما نماینده دادستان هستید و نباید از متهم دفاع کنید.

 

قاضی شهریاری در ادامه گفت:‌ من نسبت به ایراد مطرح شده به کیفرخواست صحبت می‌کنم نه دفاع از متهمان. در بحث رفع اتهام قتل در مورد متهم ردیف دوم، صحبت‌هایی مطرح شده و خانواده اولیای دم عنوان کرده‌اند که ابلاغیه را امضاء نکرده‌اند. باید بگویم  آخرین باری که من اولیای دم را ملاقات کردم، ۱۲ مرداد ماه بود که پیش من آمدند و سر یک مسئله‌ای که عنوان نمی‌کنم، از من حلالیت گرفتند.

 

وی افزود:‌ از تاریخ ۱۲ مرداد تا روز دادگاه من ملاقاتی با خانواده مقتول نداشتم. در تاریخ ۱۴ مرداد یعنی ۲ روز پس از ملاقات من با خانواده مقتول، قرار جلب به دادرسی صادر شد. در مورد معاونت در قتل عمدی یا شبه‌عمد یا رفع شبهات از بازپرس خواستیم تا اظهارنظر کند و ایشان قرار منع تعقیب صادر کرد. من اعلام کردم تا زمانی که این قرار قطعیت پیدا نکند کیفرخواست صادر نمی کنم. قرار صادره به خانواده مقتول ابلاغ شد و آنها نیز اعلام کردند که قرار منع تعقیب به ما ابلاغ شده و ما اعتراضی نداریم.

 

در این لحظه پدر بنیتا گفت: من از قوانین هیچ اطلاعی نداشتم و صرفا بر اساس توضیحات شما برگه‌ها را امضا کردم. من قصاص هر دو متهم را می خواهم.

 

 

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۵
جدیدترین
قدیمی ترین
باسلام بعنوان یه حقوقدان ک از ماجرای قتل این کودک معصوم فوق العاده متاثر هستم عرض میکنم ک ملاک صدور رای از نظر دادگاه نه احساسات بلکه مستندات پرونده است ک در دادسرا جمع اوری و بر اساس ان کیفرخواست صادر میشود.حال اگر طرفین نسبت ب موارد مطروحه در کیفرخواست معترض باشند میتوانند ب ان اعتراض کنند.در نهایت قاضی دادگاه با توجه ب مجموع مستندات و تطبیق انها با قوانین موضوعه بخصوص قانون مجازات اسلامی اقدام ب صدور رای می نماید.در پرونده بنیتا طبق انچه رسانه ای شده است جرم مباشرت در قتل تنها درباره متهم ردیف اول میتواند ثابت باشد.درخصوص متهم ردیف دوم حداکثر اتهام معاونت ثابت است ک این اتهام هم بفرض ثبوت و احراز و مجرم شناخته شدن متهم در قانون مجازات تعیین گردیده است.
نمیتونید چون چاقو دسته خودشو نمیبره...
نمیتونید چون چاقو دس...
به.نظرمن.هردوباید.اعدام.شوند.بس
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش