سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
۲۲:۰۷ - ۲۰ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۵۵۹۴
حقوقی، قضایی و انتظامی

رئیس کل دادگستری استان تهران:در فرآیند گزینش تلاش شود افراد اصلح جذب دستگاه قضایی شوند

رئیس کل دادگستری استان تهران,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: اصل گزینش بر باورهای دینی افراد قرار گیرد و اگر در این مورد نقیصه‌ای هم مشاهده شود باید در جهت رفع آن و ارتقای باور و اعتقاد همکاران گام برداشته شود.

به گزارش ایسنا، غلامحسین اسماعیلی در یک نشست با پرسنل هسته گزینش و حوزه معاونت زندان‌ها ضمن تقدیر از زحمات آنها و تبریک سالروز صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل هسته‌های گزینش طی سخنانی اظهار کرد: تقارن مناسبت فوق با زمان انجام این بازدید بسیار مبارک است، حجم فعالیت‌های انجام شده توسط هسته گزینش بسیار بالا بوده و جداً جای تقدیر و تشکر دارد البته با توجه به آزمون اخیر، این امر افزایش قابل توجهی خواهد داشت.

 

وی افزود: موضوع گزینش معمولا در سه حوزه باورها و اعتقادها، التزام عملی به نظام و ولایت فقیه و رفتاری انجام می‌شود و از این جهات، افراد مورد ارزیابی قرار می‌گیرند پس باید تلاش گردد که در فرآیند گزینش، افراد اصلح جذب دستگاه قضایی شوند. نکته قابل توجه دیگر پس از ورود فرد به تشکیلات قضایی، باید از ناحیه مدیران مربوطه با اتخاذ تدابیر مناسب و برنامه ریزی دقیق، اقدامات لازم برای حفظ و ارتقای او معمول شود تا از این طریق مسیر تکاملی‌اش طی شود، مهم این است که اصل بر باورهای دینی افراد قرار گیرد و اگر در این مسیر نقیصه‌ای هم مشاهده شد باید در جهت رفع آن و ارتقای باور و اعتقاد همکاران گام برداشت.

 

رئیس کل دادگستری استان تهران تاکید کرد: هسته گزینش با بکارگیری تمام توان و ظرفیت‌های قانونی خود بطور مستمر و با اشراف کامل بر رفتار همکاران، نقش بسزایی در جهت رفع نگرانی‌های موجود در این حوزه ایفا نماید، البته این امر مسئولیت خطیر معاونت‌ها بویژه معاونت فرهنگی و... را نفی نمی‌کند.

 

وی متذکر شد: متدها و روش‌های مصاحبه و گزینش و نیز سوالات با توجه به عصر ارتباطات مخصوصا فضای مجازی تغییر کرده و همکاران لازم است با لحاظ این موارد به مسئولیت والای خود عمل نمایند.

 

در ابتدای این نشست، ناصری معاونت منابع انسانی گزارشی از عملکرد و اقدامات انجام شده در هسته گزینش و همچنین مشکلات موجود به جمع حاضر ارائه نمود که اسماعیلی نیز در جهت رفع این مشکلات در حد مقدورات قول مساعد داد.

 

این گزارش حاکی است، در پایان این نشست که با حضور محمدی قائم مقام دادگستری استان تهران، پوریانی رئیس کل محاکم تهران، مظفری معاون قضایی رئیس کل در امور زندانها، خشنودی معاون قضایی رئیس کل، دانش آرا سرپرست مجتمع قضایی شهید بهشتی(ره) و قلی زاده مسئول هسته گزینش برگزار شد، به تعدادی از پرسنل حاضر در جلسه لوح تقدیر به همراه هدیه‌ای تقدیم شد.

 

اسماعیلی آنگاه از قسمت‌های مختلف حوزه معاونت زندانها بازدید و از نزدیک به همکاران به گفتگو پرداخت. سپس در یک نشست صمیمی، پس از استماع گزارش عملکرد و اقدامات انجام شده و نیز مشکلات مطروحه توسط مظفری معاون قضایی رئیس کل در امور زندانها و چند تن از کارشناسان حاضر در جلسه ضمن قدردانی از زحمات همکاران در این حوزه طی سخنانی اظهار کرد: حوزه زندانها بسیار گسترده است و لذا باید امور در این رابطه حتما اولویت بندی شود، به عنوان مثال در راستای سیاست کلی قوه قضائیه مبنی بر کاهش جمعیت کیفری، پرداختن به وضعیت زندانیهایی که اساسا نباید به هر دلیل در بازداشت باشند که برای شناسایی این افراد لازم است تدابیر جدی اندیشیده شود.

 

اسماعیلی گفت: محکومین مالی و دیه نیز جزء همین موارد هستند، بعبارت دیگر چنانچه مشکل مالی و یا پرداخت دیه مربوط به محکوم علیه زندانی با برنامه ریزی حل شود او به صورت طبیعی آزاد خواهد شد. البته ضروریست در جرایمی مانند کلاهبرداری و سرقت که در آنها رد مال نیز مطرح است از همان آغاز اجرای محکومیت زندانی، برای مرتفع شدن معضل مالی اقدامات لازم پیش بینی شود.

 

وی در ادامه افزود: مشکل دیگر اینکه از نوآوری های قانون جدید آیین دادرسی کیفری همانند عفو و آزادی مشروط و... متاسفانه به نحو مطلوب استفاده نمی شود که در این خصوص، حوزه معاونت زندانها می تواند با برگزاری جلسات توجیهی برای قضات، زمینه های مناسب برای تحقق این امر را فراهم نموده و فرهنگ سازی نماید. در اجرای ماده ۴۹ قانون آیین دادرسی کیفری، باید آمار مربوط به افراد تحت نظر با زمان بندی معقول مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته و اشکالات احتمالی در این خصوص مرتفع گردد.

 

اسماعیلی با اشاره به موضوع بازدید از زندانها اظهار کرد: این امر بطور قطع بسیار پسندیده و با ارزش است لکن باید هدفمند باشد و قضاتی که بیشتر در پرونده‌ها مبادرت به زندانی کردن افراد می‌نمایند، وضعیت زندانها را مشاهده کرده و با زندانیان ملاقات نمایند که مسلما این نوع بازدیدها می تواند اثربخش باشد.

 

 

 

 

 

  • 18
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش