پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳
۱۵:۲۱ - ۲۴ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۶۷۴۳
حقوقی، قضایی و انتظامی

دستور رئیس قوه قضاییه به دادستان تهران درباره بازار سکه و ارز

اژه‌ای: سلطان سکه؛ «حمید مظلومین» است/ قاضی اجازه پخش تصویر مائده هژبری را نداده بود

غلامحسین محسنی اژه‌ای,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: پرونده‌های جدید تخلفات ارزی، سکه و خودرو بزودی اطلاع رسانی می‌شود.

ﺑﻪ ﮔﺰارش باشگاه خبرنگاران، حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضاییه در یکصد و بیست و هشتمین نشست خبری خود که امروز(یکشنبه) با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، ضمن گرامی داشت دهه کرامت و میلاد حضرت معصومه (س) اظهار داشت: از جمله موضوعات مطرح این روزها بحث بازار ارز و سکه و ورود غیرقانونی برخی کالاها و خودروها به کشور است.

 

انتخاب قضات شجاع برای پرونده های مفاسد اقتصادی

وی افزود: مردم توقع دارند با مفسدان و متخلفان برخورد و اخبار به صورت شفاف مطرح شود. در این راستا رئیس قوه قضاییه به دادستان تهران دستور داد تا شعب ویژه‌ای برای رسیدگی به پرونده‌های ارزی در نظر گرفته شود. همچنین به رئیس کل دادگستری استان تهران نیز دستور داده شده که برای هر پرونده‌ای که از دادسرا ارسال می‌شود، قضات شجاع و آگاه به موضوع در نظر بگیرند.

 

بزودی پرونده های جدید تخلفات اقتصادی اطلاع رسانی می شود

سخنگوی دستگاه قضا گفت: دادستان تهران هم برای هر موضوع از جمله ازر و سکه، موبایل و خودرو بازپرس ویژه در نظر گرفته است و از وزارت صنعت و سایر دستگاه‌های مربوطه درخواست شده که با دادستانی همکاری کنند و نیروی انتظامی هم پای کار است و به زودی پرونده‌های تخلفات جدید مطرح می‌شود.

 

پای دولتی ها در پرونده واردات خودروهای لوکس درمیان است

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: در رابطه با موضوع واردات خودرو‌های لوکس، اولین سازمانی که به موضوع ورود پیدا کرد، سازمان بازرسی کل کشور بود که ابتدا برخی از نهاد‌های دولتی منکر آن بودند، اما بعد از ورود رئیس جمهور به موضوع امروز خود مسئولان دولت اذعان دارند که در این پرونده پای برخی از افراد دولتی و خارج دولت در میان است، اما تا امروز گزارشی از وزارت صنعت و دولت به قوه قضاییه ارسال نشده است و امیدواریم با توجه به دستور رئیس جمهور به وزارت صنعت برای شفاف سازی پرونده، این وزارت خانه هر چه سریع‌تر گزارش خود را ارسال کند.

 

احراز تخلفات چند وارد کننده موبایل

وی گفت: اطلاعات ۳ و چند شرکتی که ارز دولتی را برای واردات گوشی موبایل دریافت کردند، بررسی شد و به این نتیجه رسیدیم که برخی از شرکت‌ها تخلفاتی انجام داده‌اند که به زودی رسانه‌ای می‌شود.

 

ورود دستگاه قضا به ماجرای واردات کالاهای غیرضرور با ارز دولتی

سخنگوی دستگاه قضا افزود: برخی از شرکت‌ها که ارز دولتی دریافت کردند، ارز تخصیص داده شده را به کالا‌های غیر ضروری اختصاص دادند و امروز قوه قضاییه به این موضوع ورود پیدا می‌کند که آیا ارز به کالای مورد نظر تخصیص پیدا کرده است یا خیر.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: برخی از شرکت‌ها هم که برای وارد کردن کالا‌هایی ارز دولتی دریافت می‌کردند، تاکنون در این موضوع سابقه و فعالیتی نداشتند، به عنوان مثال دو برادر ارز دولتی برای واردات کاغذ در یافت کردند، اما تا کنون در این حوزه فعالیتی نداشتند که این موضوع و پرونده در حال بررسی است.

 

ارتباط خریداران عمده سکه و ارز با بانک مرکزی

وی افزود: افرادی در بازار که کار آن‌ها خرید و فروش ارز نبوده، به این بازار ورود پیدا کردند و به صورت عمده ارز و سکه خریداری می‌کردند.

 

سخنگوی قوه قضاییه گفت: از زمانی که تلاطم در بازار ارز پیش آمد، بررسی کردیم و دیدیم افرادی در بازار صرافی ندارند، اما به صورت عمده ارز و سکه خریداری کرده‌اند که این افراد بازداشت شدند و ادعا کردند که کارهایشان را با هماهنگی بانک مرکزی انجام می‌دادند.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: جای سوال است که آیا سیاست بانک مرکزی برای تعدیل بازار استفاده از این افراد است و آیا این افراد به همان میزانی که ارز از بانک مرکزی دریافت می‌کردند، آن را در بازار توزیع می‌کرند و آیا دولت از این سیاست اطلاع دارد در همین راستا طی هفته‌های اخیر فردی تحت عنوان سلطان سکه بازداشت شده است.

 

ماجرای سلطان سکه

وی افزود: فردی به نام حمید مظلومین و پسرش محمدرضا مظلمومین چند سال پیش بازداشت و در دادگاه حاضر شدند که بانک مرکزی نیز در دادگاه حاضر بود و اعلام کرد که این افراد با ما هستند و این موضوع باعث شد که دادگاه این افراد را آزاد کند.

 

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: دو مرتبه افرادی بازداشت شدند که باز هم مسئولان بانک مرکزی می‌گویند این افراد هم با ما هستند و این افراد اقرار کردند که بیش از ۳۰ مرتبه و هر بار بین ۴ تا ۷ میلیون دلار ارز دریافت می‌کردند. اکنون پسر با قید وثیقه آزاد شده و پدر در بازداشت است.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: ما به نیروی انتظامی گفتیم که در رابطه با بازداشتی‌ها بدون هماهنگی مصاحبه نکند و از سلطلان سکه هیچ سکه‌ای پیدا نشد، اما میزان گردش مالی این افراد به میزان دو تن سکه بوده است.

 

پاسخ به حواشی مستند مائده هژبری

وی در رابطه با پخش مستند مائده هژبری در تلویزیون گفت: در این رابطه، یک جانبه صحبت شد. فردی که نیمه برهنه خود را به نمایش می‌گذارد، خلاف شرع و قانون است و امروز هر دستگاهی از جمله قوه قضاییه و دولت و هر نهاد دیگری اگر به این موارد خلاف شرع، ورود نکنند، باید در برابر مردم و خون شهدا پاسخگو باشند.

 

سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: این فرد حتی یک شب هم بازداشت و شکنجه نشده است.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: در مستندی که در تلویزیون پخش شده اسمی از این خانم برده نشده و حتی تصویرش هم پخش نشده است.

 

وی افزود: افرادی از خارج از کشور اشخاصی را در فضای مجازی تشویق می‌کنند که حجاب نداشته باشند. فقط قصد آن‌ها بی حجابی نبوده است، بلکه قصد آن‌ها هنجارشکنی و اهداف سیاسی بوده و کار‌های دیگری پشت پرده در حال انجام است و افراد بازداشتی از این موضوع اطلاع نداشتند و حال اگر صدا و سیما برای اطلاع رسانی خانواده و جلوگیری از فساد بدون اینکه چهره فرد مشخص باشد، مستندی بسازد، اشکالی ندارد. البته درباره این موضوع از طرف قوه قضاییه دستوری داده نشده است و قاضی پرونده درخواست داده بود که با کمک مرکز رسانه قوه قضاییه، برای پیشگیری از وقوع جرم مستندی ساخته شود و خواسته بود که قبل از پخش هم مستند ساخته شده را مشاهده کند، اما عوامل ساخت مستند از مرکز رسانه قوه قضاییه کمک نگرفتند و مستند را هم به قاضی مربوطه قبل از پخش ندادند.

 

آخرین اخبار از پرونده برادران ریخته گران

وی در رابطه با پرونده ریخته گران گفت: در این پرونده ۴۱ نفر محکوم شدند، البته متهمان دیگری هم وجود دارند و برای آن‌ها احکامی از جمله حبس از ۱۵ سال به کمتر صادر شده است.

 

بازگشت ۴ هزار میلیارد معوقه بانکی با کمک سازمان ثبت اسناد و املاک

سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با معوقات بانکی گفت: تاکید شده که افراد معوقات بانکی را پرداخت کنند که میزان زیادی از معوقات پرداخت شده و تنها با کمک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از معوقات پرداخت شده است.

 

تناقض های لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت با سیاست های قوه قضاییه

وی در رابطه با قانون تامین امنیت زنان در برابر خشونت گفت: لوایح قضایی باید از طرف قوه قضاییه به مجلس ارسال شود. در غیر این صورت در مجلس و شورای نگهبان دچار مشکل می‌شود و تاکنون قوه قضاییه لایحه‌ای به مجلس ارسال نکرده است.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: در لایحه پیشنهادی به مجلس، حکم حبس برای فرد در نظر گرفتند که ممکن است، همین حبس هم به نهاد خانواده آسیب بزند و مخالف طرح حبس زدایی است.

 

ممنوعیت واردات خودرو رای دیوان عدالت را منتفی کرد

سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با حکم دیوان عدالت اداری برای کاهش تعرفه خوردوی‌های وارداتی گفت: ابتدا تعرفه‌ها ۴۵ درصد بود که به ۹۰ درصد افزایش یافت و دیوان عدالت اداری به آن ورود پیدا کرد و دستور توقف افزایش تعرفه را داد. البته به نظرم چون واردات خودرو‌های خارجی به کشور ممنوع شد، این موضوع نیز منتفی شده است.

 

۲ تابعیتی ها حق داشتن شغل دولتی ندارند

وی در رابطه با دریافت تابعیت آمریکا از سوی تعدادی از کارکنان دولت گفت: تابعیت مضاعف برای کارکنان دولت خلاف قانون است و هئیت تحقیق و تفحص مجلس در حال بررسی موضوع است، اما هنوز گزارشی ارسال نکرده و دادستانی کل کشور هم از وزارت اطلاعات خواسته تا دو تابعتیی‌ها را معرفی کند.

 

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که فردی مبلغ زیادی به حسابش واریز شده و به بانک رفته و بازداشت شده است، گفت: در این رابطه اطلاع ندارم، اما افرادی هستند که پول سنگینی به حسابشان واریز می‌شود، برخی پول را پس می‌دهند و برخی هم برای دریافت پول به دلالان مراجعه می‌کنند.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: این موضوع موارد زیادی دارد و بنده از این موراد زیاد اطلاع دارم، اما بانک مرکزی می‌گوید مشکلی در این خصوص وجود ندارد و اصل پول وجود ندارد و مشکل فنی است.

 

وی در رابطه با اینکه آیا قانون مجازات با اخلالگران که مربوط به سال ۶۹ بوده، مناسب وضعیت امروز است؟، گفت: در این قانون تا حکم اعدام در نظر گرفته شده است و من اعتقاد دارم در شرایط جنگ قانون ویژه‌ای داریم و امروز هم ما در جنگ اقتصادی هستیم و باید از حیث آیین دادرسی یک قانون برای شرایط خاص و شرایط جنگ داشته باشیم و باید به پرونده‌ها سریع رسیدگی کنیم و باید در مورد نحوه ابلاغ و رسیدگی به پرونده‌ها در قانون نیز تغییر ایجاد کنیم، اما در مورد حکم قانون قاطع است.

 

اطلاعی از ورود ۱۳ وابسته سعودی به کشور ندارم

وی در رابطه با اینکه سعودی‌ها در زمینه ارز ۱۳ نفر را به کشور اعزام و ۳ و نیم میلیون سکه از کشور خارج کردند، گفت: در رابطه با اینکه سعودی‌ها برای اخلال در نظام اقتصادی کشور با آمریکا همکاری می‌کنند، تردیدی نیست. اما از ورود ۱۳ نفر به کشور اطلاع ندارم.

 

سخنگوی دستگاه قضا گفت: خبر خروج سکه از کشور درست است، اما از میزان آن اطلاع ندارم و به طور قطع میزانی ازر از کشور خارج و وارد شده است.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: تعدادی از دانشجویان به دولت و قوه قضاییه نامه نوشته‌اند و برای کمک به کشور در این شرایط اعلام آمادگی کردند که از آن‌ها تشکر می‌کنم، البته در این نامه دانشجویان راهکار‌هایی پیشنهاد دادند که برخی انجام شده است و برخی هم به نتیجه نرسیده است.

 

وی در پاسخ به این سوال که رئیس جمهور اعلام کرده برای مبارزه با آمریکا باید فضا را باز کنیم، قوه قضاییه در این راستا چه کاری کرده است؟، گفت: موضوع کلی و مبهم است و بنده نمی‌توانم پاسخی در این رابطه بدهم، اما هر جا قانون مشکل داشته باشد، آن را اصلاح می‌کنیم.

 

از متهم سوم پرونده ثامن الحجج خبری نداریم

سخنگوی دستگاه قضا در رابطه با پرونده موسسه ثامن الحجج و چگونگی فرار متهم ردیف سوم و نقش بانک مرکزی گفت: این پرونده از زمانی که تشکیل شده متهم ردیف سوم نبوده و کیفر خواست هم غیابی صادر شده و ما نمی‌دانیم که این فرد در داخل کشور یا خارج کشور است و از ابتدای پرونده نبود.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در رابطه با نقش بانک مرکزی گفت: سال‌ها قبل وزارت تعاون به برخی از تعاونی‌ها مجوز داد و بعد از اقدام وزارت کار دیگر هیچ نظارتی روی آن‌ها انجام نشده است و در آن زمان بیش از یک هزار مجوز صادر شده و بانک مرکزی مدعی است، چون مجوزی صادر نکرده، نباید نظارتی می‌کرد، البته باید گفت که چون این شرکت‌ها در حوزه پولی و بانکی ورود پیدا کرده بودند، بانک مرکزی باید نظارت می‌کرد.

 

وی ادامه داد: بعد بانک مرکزی تصمیم گرفت که این تعاونی‌ها را تجمیع کند و برای آن‌ها مجوز بانک و یا موسسه مالی را صادر کند، اما بانک مرکزی این موضوع را پیگیری نکرد و این تعاونی‌ها کار خود را گسترش دادند و نتیجه آن شد موسسه مالی ثامن الحجج و فرشتگان و امروز در این موضوع که آیا بانک مرکزی به وظیفه خود عمل کرده است یا نه، ابهام وجود دارد.

 

سخنگوی دستگاه قضا گفت:همین موسسه ثامن الحجج حدود یک میلیون و ۲۶۷ هزار حساب داشته که به تعداد زیادی از حساب‌ها رسیدگی شده و فقط ۵ هزار حساب باقی مانده و کار سنگینی شده است و بانک مرکزی اعلام کرده بازپرداخت حساب‌های بالاتر از ۷۰۰ میلیون تومان تا یک میلیارد را شروع کرده است.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در رابطه با پرونده اعدام ۸ داعشی و اینکه وکیل یکی از متهمان در دادگاه اعلام کرده بود که از یک داعشی دفاع نمی‌کند و بعد معلوم شد این فرد داعشی نبود و مشخص شد که این وکیل اصلا پرونده را مطالعه نکرده بود، گفت: شما از کجا می‌دانید این وکیل پرونده را مطالعه نکرده و این استنباط شما است.

 

وی ادامه داد: وکیل می‌تواند پرونده را بخواند، اما ملزم به خواندن آن نیست و فقط کیفر خواست را می‌خواند.

 

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که یکی از نمایندگان مجلس اعلام کرده که پرونده بنیاد شهید و بانک دی به قوه قضاییه ارسال شده است، اما بعد از ۲۰ ماه به آن رسیدگی نشده است، گفت: در رابطه با این موضوع اطلاع ندارم، البته رسیدگی به تحقیق و تفحص‌های مجلس زمان بر است.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در رابطه با شکایت توکلی از رئیس بانک مرکزی گفت: پرونده تشکیل و در حال بررسی است، اما هنوز قرار نرسیده است.

 

وی در رابطه با پلمپ ساختمان‌های حادثه ساز مثل دراکولا گفت: دادستانی قادر به شناسایی تمام ساختمان‌های ناایمن نیست و این امکان ندارد و باید نهاد‌هایی از جمله شهرداری و آتش نشانی آن را اطلاع دهند.

 

تایید ۹۰۰ وکیل در پرونده های امنیتی

سخنگوی دستگاه قضا در رابطه با جلوگیری از حضور وکلا در دادگاه گفت: اگر پرونده امنیتی باشد، هر وکیلی نمی‌تواند در دادگاه حاضر شود، مگر اینکه به تایید رئیس قوه قضاییه برسد و امروز در رابطه با پرونده‌های امنیتی، ۹۰۰ وکیل به تایید رئیس قوه قضاییه رسیده‌اند.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: تبصره ۴۸ مربوط به مرحله تحقیقات مقدماتی است و مربوط به خود دادگاه نیست.

 

وی در رابطه با برخورد با قضات متخلف گفت: برای تعدادی از این قضات حکم صادر شده، اما هنوز احکام قطعی نشده است و رئیس قوه قضاییه تاکید کرد که بعد از تایید حکم، اسم و عکس آن‌ها منتشر شود.

 

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید «برخی مسئولان در زمان مسئولیت تخلف می‌کنند و بعد از مسئولیت بازداشت می‌شوند، آیا این نشان دهنده این نیست که نظارت کافی از طرف دستگاه‌های نظارتی و حراست‌ها بر روی کار آن‌ها وجود ندارد؟» پاسخ داد: رئیس جمهور گفته برخی از کارگزاران دولتی اخیرا تخلفاتی انجام داده‌اند و از قوه قضاییه درخواست کرد به صورت ویژه به آن رسیدگی شود.

 

وی گفت: دستگاه‌های نظارتی کار خود را انجام می‌دهند و ممکن است در دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی افراد فاسد وجود داشته باشند، اما اینکه بگوییم در این دستگاه‌ها فساد سازمان یافته وجود دارد، درست نیست.

 

سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با ورود قوه قضاییه به مسئله فروش سوالات امتحانات نظام مهندسی کشاورزی گفت: اگر شکایتی شود، به آن رسیدگی می‌شود و اگر جنبه عمومی پیدا کند، دادستانی کل کشور هم ورود پیدا می‌کند.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در رابطه با اینکه آیا شرکت‌ شستا، ارز دریافتی را در جای درست اختصاص داده است و یا نه؟، گفت: ما اسم ۶۷ شرکت را که ارز دریافت کردند و اغلب هم تخلف دارند، اعلام می‌کنیم.

 

ماجرای بدهکار بزرگ بانکی که پول ها را خرج یکی از تیم های فوتبال پایتخت می کند

وی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر اینکه امروز در خبرها آمده که «ح.ه» یکی از بزرگترین بدهکاران بانکی دستگیر شده است. آیا این موضوع صحت دارد؟ و اینکه شما در صحبت‌های خود در جلسات پیشین سیاست برخورد با بدهکاران بانکی را توضیح داده بودید، اما درست است که یک بدهکار بزرگ بانکی با توجه به این سیاست‌ها آزاد شود، اما بجای پس دادن پول بیت المال، پول‌ها را خرج یکی از تیم‌های فوتبال پایتخت کند و اسپانسر آن‌ها در خرید بازیکن و برگزاری جشن قهرمانی شود؟ اگر این شخص پول دارد، چرا بدهی را پرداخت نمی‌کند؟ و اگر پول ندارد، چطور به یک تیم فوتبال میلیاردها تومان کمک نقدی می‌کند؟، گفت: این فرد یکبار بازداشت شده بود و با دادستانی مذاکره و هماهنگ کرده بود که معوقات خود را پرداخت کند، اما این کار را نکرد که مجدد بازداشت شده است و در حال حاضر در حال شناسایی اموال این فرد برای بازپرداخت بدهی‌ها هستیم.

 

واکنش به اظهارات وزیر اطلاعات

سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با صحبت‌های اخیر وزیر اطلاعات گفت: خواهش ما این است که رئیس جمهور به وزیر اطلاعات یک توصیه کند، زیرا وزیر اطلاعات گفته که نباید با مفسدان برخورد جدی شود و ما توقع داریم که وزارت اطلاعات در برخورد با مفسدان پیشتاز باشد.

 

 

  • 25
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش