به گزارش تسنیم، غلامحسین اسماعیلی در ادامه ششمین نشست خبری خود اظهار کرد: بنای ما بر این است که در دوره تحول اهتمام بیشتری نسبت به پروندههای اقتصادی داشته باشیم و در همین راستا رییس قوهقضائیه دستورالعمل رسیدگی تخصصی دعاوی و جرایم را ابلاغ کرده است. در تهران به عنوان پایتخت ما به رسیدگی تخصصی در شعب بسنده نکردیم و ان شاالله بزودی مجتمع تخصصی رسیدگی به جرایم اقتصادی مرکب از دادسرای ویژه رسیدگی به حرایم اقتصادی و دادرای جرایم پولی و بانکی و دادگاههای ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران اقتصادی محموعا در قالب یک مجموعه اقتصادی به زودی در همین ساختمان مجتمع قضایی امام خمینی افتتاح میشود.
وی افزود: هم در انتخاب قضات و در پروندهها با حساسیت عمل میکنیم و انشالله رسیدگیها سرعت بخشیده میشود.
سخنگوی قوهقضائیه اضافه کرد: همچنین در حد فاصل دو نشست خبری، ۵۸ نفر در دادگاههای ویژه، محکومیت یافتند یا محکومیتهای سابقالصدور آنها به قطعیت و مرحله اجرا رسیده است. شهروز ریختهگران عضو هیات مدیره شرکت به جهت اخلال در نظام اقتصادی به ۷ سال حبس، فیروز ریختهگران به جرم مشارکت در اخلال عمده به ۱۵ سال حبس، بهروز ریختهگران متهم اصلی پرونده به جرم اخلال عمده در نظام اقتصادی و پولی و بانکی کشور به ۱۵ سال حبس محکوم شده است که البته دو محکومیت دو سال و سه سال هم دارد. ریختهگران همچنین هشت هزار و ۵۹۶ میلیارد و ۸۵۲ میلیون و ۵۲۴ هزار و ۶۶۰ ریال جزای نقدی و رد مال صادر شده است. فراز ریختهگران به ۷ سال حبس و متهم دیگر محمدرضا توسلی معاون منطقه آزاد به جرم معاونت در اخلال و دریافت رشوه به ۱۰ سال حبس، ۳ سال انفصال و ۳۰۰ میلیون جزای نقدی و ۱۲ هزار دلار آمریکا محکومیت یافته است. سالار بایرامی بازنشسته بانک سپه به ۱۰ سال حبس به اتهام معاونت در اخلال در نظام اقتصادی محکوم شده است. در پرونده ریختهگران مجموعا ۴۱ متهم وجود داشت که برای دو نفر تبرئه و بالغ بر ۳۰ نفر محکوم شدند و برای چند نفر نیز پرونده همچنان باز است و این جدا از پرونده بانک سرمایه است.
وی ادامه داد: همچنین ۲۲ نفر در یک پرونده قاچاق محکوم شدند و پرونده بانک سرمایه نیز که یک بخش آن ۲۹ متهم دارد تا الان ۱۹ جلسه برگزار شده است. رای دادگاه برای هادی رضوی نیز صادر شده و در حال تایپ است و با تایپ و ثبت دادنامه محکومیت وی اعلام میشود.
- 11
- 3