شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۰۰:۳۹ - ۲۰ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۴۲۰۶
حقوقی، قضایی و انتظامی

دادستان کل کشور: بانکها در صورت عدم استفاده از رمز یکبارمصرف حسابهای بانکی باید پاسخگو باشند

محمدجعفر منتظری,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
روابط عمومی دادستانی کل کشور خبر داد حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور در برنامه پایش با بیان اینکه قاچاق کالا دارای ابعاد مختلفی است، گفت: مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیازمند همکاری همه دستگاه ها است ولی متاسفانه این عزم در همه حوزه ها دیده نمی شود.

به گزارش ایسنا، دادستان کل کشور با اشاره به سواستفاده برخی در زمینه کارت های بازرگانی و فروش و وکالت دادن آن، ادامه داد: با توجه به این اقدامات، بخشنامه ای به دادستانهای سراسر کشور ابلاغ شد تا  برابر مقررات قانونی واگذاری کارت بازرگانی به غیر ممنوع شود و دفاتر اسناد رسمی باید از وکالت در این زمینه اجتناب نمایند.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری در پاسخ به انتقادات مطروحه در این زمینه ادامه داد: این بخشنامه ربطی به وکالت کاری ندارد؛ مهم این است که دفاتر اسناد رسمی کارت های بازرگانی که به نام اشخاص است را به دیگری منتقل نکنند.

وی از اتاقهای بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی خواست فقط برای افراد واجد شرایط کارت بازرگانی صادر کنند.

دادستان کل کشور بیان داشت: اعلام جرم فرار مالیاتی با دستگاه های اجرایی است و در صورت وصول گزارش، دادستانی ورود می کند.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری با اشاره به اعلام گزارش فساد، گفت: مبارزه با فساد جزو وظایف قوه قضاییه است و دستگاه های اجرایی مکلف هستند وقتی از وجود فساد در مجموعه خودشان مطلع شدند، به دستگاه قضایی ارجاع دهند.

وی ادامه داد: کسانی ممکن است جایگاه مدیریتی نداشته باشند ولی از وقوع فساد اطلاع داشته باشند که وظیفه دارند اطلاعات مستند خود را به قوه قضاییه اعلام نمایند که این افراد باید مورد تشویق قرار گیرند و از این افراد حمایت می کنیم.

دادستان کل کشور تاکید کرد: هرکسی اطلاعاتی در مورد کشف فساد با مستندات و اطلاعات صحیح داشته باشد، مورد تشویق و حمایت قرار می دهیم.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری از مردم خواست که گزارشات فساد را به سازمان بازرسی کل کشور و دادسراهای سراسر کشور اعلام نمایند.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه پرونده قضات متخلف به کجا می رود و تکلیف پرونده هایی که رسیدگی کرده اند چه می شود، ادامه داد: وضع دادسرای انتظامی برای برخورد با تخلفات قضایی قضات است.

دادستان کل کشور تصریح کرد: با قاضی فاسد برخورد خواهیم کرد و البته باید توجه داشت که نزدیک یازده هزار قاضی داریم که قریب به اتفاق آنها پاکدست و پاکدامن هستند و خدمت می کنند. در این مجموعه با یازده هزار قاضی، ممکن است اندک قاضی هم وجود داشته باشند که دچار لغزش شوند ولی دستگاه قضایی خط قرمزی ندارد و اغماض نمی کند.

وی افزود:  برخورد با تعدادی قاضی فاسد و اعلام آن، برای این است که مردم بدانند که قوه قضاییه با هیچکس تعارف ندارد و با هر فسادی در هر  سطحی برخورد می کند.

دادستان کل کشور در رابطه با کلاهبرداری از حساب های بانکی افراد، بیان داشت: عده ای از مردم به دلیل عدم دقت کافی، زمینه گرفتاری خودشان را فراهم می کنند و باید توجه کنند که هیچ‌گاه مشخصات کارت‌های اختصاصی خودشان را به هیچکس ندهند.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری یادآور شد: دستگاه قضایی، کلاهبرداری در فضای مجازی را پیگیری می کند.

وی با اشاره به لزوم ایجاد شبکه ملی اطلاعات، گفت: یکی از امتیازات شبکه ملی اطلاعات این است که همه این بستر در اختیار است و می توان مجرمان فضای مجازی را دنبال کرد.

دادستان کل کشور با اشاره به ارسال نامه به بانک مرکزی برای استفاده از رمزهای یکبار مصرف و تکلیف بانک ها در این زمینه ادامه داد: بانک ها برای مدتی مقاومت کردند ولی دادستانی کل تاریخی مشخص و اعلام کرد بعد از این تاریخ در صورت استفاده از رمز عادی و عدم استفاده از رمز یکبارمصرف، بانک ها باید پاسخگو باشند.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری از مدیران بانک هایی که در راستای صیانت از اموال مردم از رمزهای یکبار مصرف برای مشتریان خود استفاده کردند، تشکر نمود و این اقدام را در کاهش جرایم فضای مجازی موثر دانست.

وی در ادامه با اشاره به موضوع شفافیت، بیان داشت: شفافیت یکی از مهمترین جهاتی می تواند باشد که جلوی بسیاری از فسادها را بگیرد.

دادستان کل کشور در مورد حقوق‌های نجومی نیز تصریح کرد: در این زمینه پرونده‌هایی تشکیل و برای برخی در مرحله دادسرا منع تعقیب صادر شد و برای برخی دیگر در مرحله دادگاه  برائت صادر شد و بعضی نیز محکوم شدند و مبالغ بسیار زیادی به خزانه دولت برگردانده شد.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری در مورد مناطق آزاد نیز گفت: مناطق آزاد متاسفانه به مرکزی برای قاچاق کالا تبدیل شده است. فلسفه تشکیل مناطق آزاد برای آن بود که صادرات کشور رونق پیدا کند ولی متاسفانه به محل واردات تبدیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: مسئولین مناطق آزاد باید به دنبال تحقق قانون‌ بروند تا مناطق آزاد را به مرکزی برای رونق تولید و صادرات تبدیل کنند.

  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش