دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۲۰ - ۲۳ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۵۱۸۵
حقوقی، قضایی و انتظامی

معاون دادستان کل کشور: یکی از سرنخ‌های عوامل فسادزا کشور در بانک‌هاست

معاون دادستان کل کشور,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
معاون قضایی دادستان کشور گفت: نمی‌توان در یک جلسه نشست و مدام بانک‌ها را محکوم کرد ولی یکی از سرنخ‌های عوامل فسادزا در کشور در بانک‌ها هستند .

به گزارش ایسنا، سعید عمرانی امروز در سی و دومین اجلاس سراسری خانه های صنعت، معدن و تجارت در نمایشگاه بین المللی مشهد اظهار کرد: در طول تاریخ هر گاه امام تنها مانده، ما صدمه خورده‌ایم. امروز روز مبادای جمهوری اسلامی است که هر کس هر ظرفیتی دارد باید به میدان آید. امروز به عاقل نیاز نداریم بلکه به مدیر عاشق نیاز داریم که وجود خود را وقف کاری کند که رهبر و ملت از او انتظار دارند. 

وی ادامه داد: امروز کار مردم دست ما افتاده و اگر در آن کوتاهی کنیم، سیدالشهدا(ع) را در عاشورا تنها گذاشته ایم، همه ما سرباز این نظام هستیم و هر کس در هر دستگاهی خوب کار کند، با ماست. امروز روز کار است و باید خود را وقف آن کنیم، باید به تولیدکننده خدمت کرد و کفش تولیدگر را جفت کرد، ما نیز آمادگی داریم گره‌های فعالان اقتصادی را باز کنیم. 

عمرانی عنوان کرد: باید عوامل فسادزا را بررسی کرد، لازم است حتما ستادها در خانه‌های صمت راه اندازی شود و کار کارشناسی صورت گیرد، کار کارشناسی مهم است ولی نباید دچار افراط و تفریط شد. حکومت در این سال‌ها همه اختیارات را گرفته و این اختیارات باید بازگردد ولی نباید این کار به صورت افراطی صورت گیرد. 

معاون قضایی دادستان کل کشور با بیان اینکه خود بخش خصوصی باید کار را برعهده گیرد، گفت: کاری کرده ایم که بخش خصوصی احساس می کند نیاز به قیم دارد. حکومت نتوانسته نقدینگی را با تعریفی به سمت تولید ببرد. همین عدم تعریف موجب شده بنگاه‌های اقتصادی شکل گیرد. رونق اقتصادی انشالله تبدیل به یک قافیه شعر نشود که هر مسئولی آن را بیان کند. این رونق یعنی اینکه باید آن را عملیاتی کنیم. هر تولیدکننده که زندانی است، به من اعلام کنید. ما آمادگی داریم که انجام وظیفه کنیم.

در ادامه این نشست علی رسولیان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی، با بیان اینکه در اسلام علمای دینی فقر را نکوهش کرده‌اند و بر معیشت مردم و تامین آن تاکید داشته‌اند، گفت: آیا می‌توان بدون حمایت از تولید فقر را ریشه کن کرد، ما با موانع جدی در توسعه کشور مواجه هستیم. تمرکزگرایی، اختلافات سیاسی، بروکراسی و... نمونه‌هایی از این موانع است که ما برای عبور از آن مسیر دیگری را در این استان تعریف کرده‌ایم و آن، این بود که در قالب یک مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی، همه کارگزاران یک استان را کنار هم برای افزایش تولید و بهبود معیشت جمع کردیم.

وی ادامه داد: در این راستا استان به ۱۲ منطقه تقسیم شد و از بخش خصوصی خواهش کردیم استان ما و روستاهای ما را بسازند. ما همه زیرساخت‌ها را به روستاها برده‌ایم ولی این کار نتیجه عکس داده و جمعیت روستاییان ما از ۷۵ به ۲۵ درصد رسیده است، در این مسیر همه ائمه جماعات و نمایندگان و همچنین ۱۰۲ شرکت پای کار آمدند.  

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: هدف این کار این بود که بخش خصوصی محوریت توسعه در بخش‌های مختلف را بر عهده گیرد و خود بخش خصوصی پیگیری آن را نیز دنبال کند. اقدام دیگر استان نیز این بود که بدانیم چه کسانی کار سرمایه گذاری انجام می دهند. بر این اساس از هر کسی که سرمایه گذاری می کند، اعلام حمایت شد، در نتیجه این اقدام ۱۱۲۹ نفر و شرکت اعلام کردند که پروژه سرمایه گذاری برای این استان دارند. 

رسولیان خاطرنشان کرد: در استان ما ۱۲۸ هزار میلیارد تومان زمینه سرمایه گذاری فراهم شده که تاکنون به میزان ۱۰۸ هزار میلیارد تومان، آمادگی برای سرمایه گذاری اعلام شده که اسامی تک تک آن وجود دارد و نزدیک ۵۰ درصد از این متقاضیان اعلام کردند، شخصا سرمایه را می آورند و نیازی به تسهیلات ندارند. به اعتقاد من این ۱۰۸ هزار میلیارد تومان می تواند به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان نیز برسد. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه برای حمایت از تولید در استان ۳ اقدام صورت گرفت، اظهار کرد: در این استان یک کمیته تامین مالی با کمک بانک ها ایجاد شد چراکه در خراسان رضوی ۱۰۸ هزار میلیارد تومان در بانک‌ها وجود دارد. مساله دیگر این است که بروکراسی فرایندهای ما زیاد است، بخشی از این مساله به قوانین و دستورالعمل‌ها برمی‌گردد، همچنین نگاه‌های منفی به دستگاه‌ها وجود دارد. در همین راستا از ۳۰ فرایند مهم، ۸ مورد بررسی شد که با بهبود آن، ۴۵ درصد از هزینه‌ها کاهش یافت. 

وی خاطرنشان کرد: امسال علی‌رغم تحریم‌ها در خراسان رضوی در ۶ ماهه نخست، میزان مصرف گاز صنعتی ۹ و میزان مصرف برق ۸ درصد افزایش پیدا کرده است.

  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش