به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی در مراسم تکریم از خدمات سیدحسین هاشمی استاندار سابق تهران و معارفه محمدحسین مقیمی، استاندار جدید تهران، گفت: از سال ۱۳۷۱ آقای هاشمی زمانی که هر دو در مجلس شورای اسلامی نماینده بودیم میشناسم. از همان موقع ایشان را به عنوان فردی پاکدست و زحتمکش میشناسم و این شناخت روز به روز افزایش پیدا کرد و ظرف چهار سالی که ایشان در تصدی استانداری تهران بودند، همین روحیه را از خود نشان دادند.
وی افزود: سیدحسین هاشمی از توان بالایی در اداره شهر تهران به عنوان پایتخت امالقرای اسلام، توام با موفقیت داشتند. روحیه وقتگذاری و اخلاق حسنه و بهرهگیری از همه ظرفیتهای موجود در همه حوزهها از ویژگیهای ایشان بود.
وزیر کشور با تاکید بر اینکه از این پس از سیدحسین هاشمی در جایگاه قائم مقامی وزیر کشور بهره گرفته خواهد شد، افزود: ایشان در جایگاه قائم مقامی وزیر کشور قرار میگیرند تا ایفای نقشی در سطح ملی داشته باشند.
رحمانیفضلی در خصوص استاندار جدید تهران نیز گفت: آقای مقیمی هم از تجربه، تدین و پشت کار بسیاری برخوردار هستند و هم برخوردهای کارشناسانه ایشان ظرف سالهای گذشته مورد استفاده قرار گرفته است. ایشان در پستهای استانداری، معاونت سیاسی و قائممقامی وزیر کشور حضور داشتند.
وزیر کشور ادامه داد: بیتردید تهران الگوساز است و منشاء صدور جریانات مختلف کل کشور محسوب میشود. لذا برای تهران باید به صورت ویژه وقت گذاشت. امیدواریم آقای مقیمی با هماهنگیهایی که در سطح استان تهران در حوزههای مختلف از جمله مجلس شورای اسلامی و شورای اسلامی شهر شکل گرفته است، بهره کافی را ببرند. باید در تهران با قوت و توفیقات بیشتر کارها را پیش ببریم و شاهد توسعه متوازن در تهران باشیم.
اولویت ما در اقتصاد افزایش مشارکت مردم خواهد بود
رحمانیفضلی در بخش دیگری از صحبتهای خود درخصوص توسعه متوازن در استان تهران گفت: در حوزه اقتصادی، اولویت توسعه اقتصاد مقاومتی است. لذا استاندار ما باید با هماهنگی دستگاهها به صورت برنامهریزی شده و مدون سیاستهای اقتصاد مقاومتی را به پیش ببرد. باید از ظرفیت مردم در حوزههای مختلف استفاده کنیم. بنابراین اولویت ما در اقتصاد افزایش مشارکت مردم خواهد بود.
وی افزود: در حوزه سیاست نیز توسعه سیاست داخلی که شامل مواردی از جمله صیانت از آزادیهای فردی و گروهی، برگزاری انتخابات قانونی، تقویت و افزایش مشارکت مردم میشود را مدنظر قرار دهیم.
وزیر کشور تاکید کرد: ما نمیتوانیم این شرایط امن و آرام سیاست داخلی را بدون هماهنگی قوه قضاییه قوه مجریه، نیروی انتظامی، گروهها و احزاب و مشارکت موثر مردم و... پیش ببریم. امروز خانه احزاب کار خود را انجام میدهد و هیچ مجوزی پشت دربها قرار نگرفته است. باید در جهت صیانت و تقویت شرایط موجود تلاش کنیم.
رحمانیفضلی با اشاره به وجود آسیبهای اجتماعی در سطح استان تهران گفت: ما وارث شرایط تعیین شده بیش از ۷۰ ساله گذشته هستیم. لذا اگر نتوانیم در حوزه برنامهریزی و بودجهریزی تغییری ایجاد کنیم، نمیتوانیم بر آسیبها فائق آییم. باید تغییر و تحول اساسی در ساختارها داشته باشیم در غیراینصورت روند مهاجرت از روستا به شهرها ادامه پیدا خواهد کرد و در پی آن عدم توازن و تعادل را شاهد خواهیم بود.
وی افزود: در حوزه آسیبهای اجتماعی ۴ جلسه رهبری معظم انقلاب وقت گذاشتند و سیاستگذاری کردند. باید همین سیاستها را پیگیری کنیم. متاسفانه بیشتر حجم آسیبهای اجتماعی در تهران وجود دارد که باید استاندارمان به آن توجه کند. بیتردید استاندار ما باید بیشترین میزان تعامل و همکاری را میان دستگاههای اجرایی استان ایجاد کند.
وزیر کشور تاکید کرد: برنامههای دولت در انتخابات آزاد و قانونی اعلام شده و مردم برهمین اساس به دولت رای دادند لذا این برنامهها باید به درستی اجرا شود چراکه خواست مرد است. لذا بیتردید از افرادی استفاده میشود که به اجرای این برنامهها اعتقاد داشته باشند. باید از مدیرانی که اعتقاد به برنامههای دولت دارند در تصدی پستهای مدیریتی استفاده شود.
رحمانیفضلی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع امنیت استان تهران اشاره کرد و افزود: امنیت تهران برای ما مهم است و باید در همه حوزهها برقرار شود. بیتردید امنیت پایدار از نظر ما امنیت مردم است و همه باید در آرامش و امنیت باشند. گواهی میدهم در چهار سال گذشته انسجام و وحدت بالایی در میان شوراهای تامین وجود داشته لذا با عقلانیت به سمت امنیت حرکت کردیم و در این حوزه نیز مشکلی نداریم.
قطعا امنیت همانند هوای است که استنشاق میکنیم. برای مثال همین مراسم عزاداری ابا عبدالله الحسین (ع) در سطح گستردهای در کشور برگزار میشود که بحمدالله بدون هیچ مشکلی این مراسم در دهه اول برگزار شد. بیتردید استاندار ما در استان به عنوان رییس شورای تامین نقش اساسی در ایجاد امنیت و آرامش ایفا خواهد کرد.
- 10
- 6