دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۱۴ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۳۳۴۱
رفاه و آسیب های اجتماعی

تعرض جرم نیست مرض است!

جرم تعرض,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,آسیب های اجتماعی

به گزارش خبرآنلاین، همه چیز از این ضرب‌المثل شروع شد: کند هم‌جنس با هم‌جنس پرواز! تعرض یکی از آن خلاف‌های عجیبی است که شرم و پشیمانی در قربانی خیلی بیشتر از زندانی است! معمولا مجرمین چیزی به دستشان می‌کنند تا بعدها اثر انگشت،کار دستشان ندهد. اما این دستمالی‌کنندگان گمنام، بدون دستکش به هر جایی که می‌خواهند دست می‌کشند و دستشان هم رو نمی‌شود. مثلا چه کسی می‌خواهد رو کند؟ همانی که به زیر رفته و در خاک‌شان است؟ او که ریشش در گرو خودشان است. یادتان باشد، همیشه دست کسی بالا می‌رود که کنده افلاک را به هوا برده نه اینکه با زیرخمی، زیر و رو شده و بند را به آب داده! به هر حال؛ در این جرم هیچ «معترضی» یقه «متعرضی» را نمی‌گیرد... خب؛ چه چیزی بهتر از خلافی که اعتراضی نداشته باشد؟ وقتی شاکیان همه چیز را به دلشان می‌ریزند نباید قند تو دل مجریان مجرم آب شود؟ فوق فوقش بعدها این افراد دچار چند عارضه روانی و افسردگی بدون زایمان می‌شوند که با چند قرص قابل حمل است.(تاکید می‌کنیم : نه قابل حل!)

 

کدام آسیب اجتماعی است که کلیه مدارک و مستندات آن، توسط خود آسیب دیدگانش، محو می شوند؟ توجه داشته باشید که افشاگری در این داستان همانا و داستان شدن خود افشاگر همان! اسیری می‌گفت: «دشمن به عده‌ای از ما تعرض کرد و بقیه را هم کشت؛ البته من را هم کشتند!» می بینید؟ مسئله ناموس و حیثیت و آبرو چیزهایی نیستند که مثل رای مردم قابل خرید و فروش باشند و اگر پایش بیفتد باید برای‌شان جان داد. احتمال حضور شاهد در چنین مواقعی هم، به اندازه احتمال وجود مو در کف دست است.

 

لذا با این اوصاف، «تعرض» یکی از جرائم لاکچری محسوب شده و طرفداران زیادی دارد. یک عیش بی هزینه و حتی بدون نیاز به لباس!! آنقدر هم در این «بیزی نس» دست زیاد شده که اگر دو پای دیگر هم قرض کنید و از دست یکی شان فرار کنید فقط توانسته‌اید دست به دست بشوی! بعبارتی هیچ فرجی از این ستون تا آن ستون انتظارتان را نمی‌کشد. شاهد حی و حاضرش همه ما با خاطرات خفن و مخفی شده ریز و درشت‌مان در صندوقچه دل‌مان! البته اگر توانسته‌اید از این مهلکه قسر دربروید شانس‌تان بوده خیلی به آن افتخار نکنید. به جای آنکه سرتان را مغرورانه بالا نگهدارید، کلاه تان را بالاتر بگذارید؛ چون ممکن است فرزندان شما مثل خودتان خوش شانس نباشند! خلاصه اینکه کودک آزاران بدون هیچ ردپایی از گوشی همراه‌مان هم، به ما نزدیک ترند!

 

بدبختی آنکه چهره همه خلاف‌کاران را می‌شود از چند فرسخی تشخیص داد اما وقتی چهره اصلی یک کودک آزار مشخص می‌شود معمولا اطرافیان تا چند روزی هاج و واج می‌مانند و قبل از اینکه به فکر قربانیان باشند بلافاصله رابطه‌هایی که با او داشتند را از منظر دیگری مرور می‌کنند تا ببینند کجاها وا داده‌اند که سریعا لاپوشانی‌شان کنند و خود را پاک پاک معرفی کنند. بعد هم به پشت دست می‌زنند و پشت دستشان را داغ می‌کنند که حتی به بابای‌شان هم به دیده شک و تردید نگاه کنند و به هیچ کسی اعتماد نکنند! در نظر داشته باشید؛ جلوی وقوع ۸۰ درصد از جرائم را می‌توان با این توصیه مادرانه گرفت: «کاری به کار غریبه‌ها نداشته باش!».

 

اما در این جرم مشکل از جایی شروع می‌شود که بستگان عزیز‌، خودشان می‌شوند بلای جان ما و دلبندمان. یعنی درست همان‌هایی که فرزندمان را به دستشان می‌سپاریم و با خیال راحت می‌رویم رد کارمان! غافل از آنکه گوشت را به دست گربه داده‌ایم! عموها و دایی‌ها و پسران‌شان ممکن است جیب‌مان را نزنند اما بعضی‌شان بدشان هم نمی‌آید هر از گاهی ناخنکی به پاره‌های‌تن‌ و جگرگوشه‌های‌مان بزنند! عده ای هم می‌گویند یکی از نتایج تفکیک جنسیتی همین گاوهایی می‌شوند که برای‌مان دوقلو می‌زایند! وقتی آب نباشد و شناگران ماهر هم فت و فراوان باشند داستان «پرواز همجنس با همجنس» هم تا دلتان بخواهد مد روز می شود و دم به دم تکرار می‌شود! من اگر جای مسئولین فرهنگستان زبان پارسی بودم در کنار حذف کلمه «ک.و.ن» از فرهنگ‌ها و لغت نامه‌ها ، شر این ضرب‌المثل دردسر ساز را هم با چند تبصره کم می‌کردم.

 

راستی؛ اگر قرار باشد نقش یکی از طرفین ماجرا را خود شما داشته باشید ترجیح می‌دهید جای کدام‌شان باشید؟! این درست که مردم به شخص تعرض کننده چپ چپ نگاه می‌کنند اما در عین حال به تعرض شونده هم چشمک می‌زنند! کدامشان غیر قابل تحمل‌تر است؟ مشکل اینجاست که در فرهنگ ما قهرمان همیشه کسی است که دیگران را به زمین می‌زند! پس وای به روزی که جایگاه مجرم و قربانی تا این حد متزلزل باشد. یعنی در این صورت موضوع به قدری پیچیده‌تر می‌شود که حتی دلجویی و دادن حق به حق‌دار هم، حکایت دوستی خاله خرسه می‌شود!

 

برخی از کارشناسان معتقدند تعرض جرم نیست بیماری است اما خود قربانیان معتقدند تعرض بیماری نیست مرض است! به هر حال ادعای هر کدام که درست باشد باید اعتراف کرد ما در میان یکسری مجرم و مریض و مرض بشدت احاطه شده‌ایم.

 

زمان متوسط دسترسی به مواد مخدر در کشور ۴ دقیقه است اما کافیست در کوچه و خیابان حواستان به اندازه مالش چشمان‌تان پرت شود و بعد از آن، وقتی چشم باز می‌کنید، چشمتان به معنی واقعی کلمه روشن می‌شود. چون خواهید دید که : جا تر است و بچه نیست!

 

معمولا تفکر قالب آن است که قدیم‌ترها اوضاع بهتر بوده اما وقتی تاریخ پر افتخارمان را در این مورد ورق می‌زنیم خیلی هم افتخار نمی‌کنیم! در آن زمان هم، بچه بازی در عوام و شاهد بازی و نظر بازی در خواص مثل نقل و نبات رایج بوده! سیاست مداران و ثروتمندان پیشکش؛ حتی این جریان گریبان عارفان ؛ فیلسوفان ، ادبیان ، شاعران را هم گرفته و بعنوان مثال کمتر شاعری را می شود یافت که در شعرهایش با دیدن پسر بچه‌ای آب دهانش را قورت نداده باشد و آب از لب و لوچه‌اش آویزان نشده باشد.

 

خودتان بروید سرچ کنید تا اوضاع شاهد بازی حافظ و سعدی و شمس و مولانا و ایرج میرزا و عبید زاکانی و... دست تان بیاید. لسان الغیب برای آنکه ما متوجه عشق‌های معنوی شویم عشق‌های زمینی را برای‌مان به تصویر کشیده اما هنوز معلوم نیست چرا ترجیح داده بیشتر معشوقه‌هایش را از میان پسربچه‌های خوش برو رو انتخاب کند آنهم با عباراتی همچون : «مغ بچه باده فروش» ؛ «نازنین پسر» ؛ «شیرین پسر» ؛ «سبز پوش بر خط گرد لب» و... خلاصه جایی هم کار را تمام می کند و می گوید «مادر دهر ندارد پسری بهتر از این...» (بروید در کتاب آقای سیروس شمیسا به نام شاهد بازی در ادبیات پارسی کاملش را بخوانید)

 

هر یک از شهرهای ما به صنعتی معروف است اما بدون شک صنعت مردم قزوین آن چیزی که برایشان درآورده‌اند نیست! نه اینکه مانند احمدی نژاد بخواهیم از بیخ و بن منکر این جریان باشیم بلکه منظورمان این است که این صنعت تنها مختص و منحصر به مردم قزوین نیست آنها در این مورد نهایت بدشانسی را آورده‌اند که لقب شان به این اسم در رفته در حالیکه این جریان بسیار فراگیرتر و اصولا در حد بین المللی است! از هنرپیشه‌های هالیوود گرفته تا ورزشکاران ژیمناستیک آمریکایی و حتی سفیر خودمان در برزیل و... هنگی «مبتلابه» آن هستند و جالب آنکه دکتر و مهندس و هنرمند و ورزشکار هم نمی‌شناسد. پس وجدان خودتان را با شکستن کاسه کوزه ها بر سر مردم قزوین راحت نکنید در این مورد خاص؛ همه ایران و اصولا همه دنیا سرای من است. درست است که قوم لوط منفجر شد اما گویا در عین حال ترکش‌هایشان هم در عالم پخش شد و از هر کدام گلی رویید و اینهمه دسته گل به آب داد.

 

اگر نظر من را می‌خواهید به «کمپین می‌تو» سری بزنید و خاطره خودتان را در آنجا بگذارید و کمی سبک شوید تا با حمل این عقده‌های کمپلکسی پدر این و آن را درنیاورید من خودم آنجا ۵ خاطره به ثبت رسانده‌ام ... بگذریم!

 

به هر حال اگر اوضاع «زمزمه محبت» در مدارس اینگونه باشد باید بتدریج از حضور روزهای عادی دانش آموزان در مدرسه هم ناامید شد چه رسد به جمعه ... یک زمانی بود این چیزها را به تفاوت فرهنگی در سایر کشورها نسبت می‌دادیم اما حال که چنین اتفاقی بر دلمان افتاده آنرا کجای دل مان بگذاریم؟

 

البته اعدام این افراد چیزی را حل نمی‌کند و حتی از تعدادشان هم کم نمی‌کند و باز حتی پیشگیری هم نمی‌کند فکر نکنید چون طوسی و مرتضوی ها اعدام نشدند این مسئله تکرار شد و حال باید با اعدام این فرد؛ درس عبرت به بقیه داد. با این چیزها خیالتان را راحت نکنید طوسی خیلی بدتر از اعدام به سرش آمد و مرتضوی با فضای مجازی به بدترین شکل به صلابه کشانده شد اما باز هیچ دردری درمان نشد و اینی شد که دیدید شد!

 

فقط یک راه پیش رویمان است باید آموزش‌هایی را با این عنوان در مدارس بگنجانیم که حتی‌المقدور آگاهی فرزندان‌مان را زیاد می‌کنند اگر سندهایی مثل ۲۰۳۰ را قبول نداریم ملالی نیست اما حداقل می‌شود چیزهایی را مثل آنرا درست کرد و در مدارس پیاده کرد. مبارزه با امپریالیسم فقط با پاره کردن و آتش زدن و امضا نکردن محقق نمی‌شود بعضی وقت‌ها کافیست سرمان را زیر برف نکنیم و صورت مسئله‌ها را به شکل احساسی پاک نکنیم. در این صورت هم خودمان می‌فهمیم چکار داریم می‌کنیم و هم اینکه استعمار را به شکل منطقی ناک اوت می‌کنیم و البته اگر برای مان مهم باشد آینده روانی و جانی فرزندان‌مان را هم به این شکل تضمین می‌کنیم ...

 

 فرزین پورمحبی

 

  • 19
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۸
جدیدترین
قدیمی ترین
کسانیکه بواسطه محیط و تربیت نادرست اندیشه تعرض به دیگران را دارند مصداق مار مهاجم و گزنده ای است که نمیتوان بدلیل ذاتی بودن عمل از ان گذشت کرد و باید معدوم شود.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش