به گزارش شفقنا:حمد وحیدی درباره اقدامات انجام شده برای ساماندهی کودکان کار و کاهش تکدی گری، بیان کرد: دستگاه هایی که وظیفه ساماندهی این دو حوزه را دارند، مشخص هستند. سازمان بهزیستی موظف است این اقدام را انجام دهد اما این کار گسترده تر از این است که سازمان بهزیستی به تنهایی انجام دهد لذا از همه شهرداری ها خواستیم در تحقق این امر به بهزیستی کمک کند.
وی با تأکید بر اینکه برای موفقیت در این زمینه باید همه ظرفیت ها بسیج شوند، گفت: شهرداری ها باید کودکان کار و متکدیان را جمع آوری کنند و سپس سازمان بهزیستی نگهداری آنها را برعهده بگیرد البته در برخی از مواقع فراجا هم در جمع آوری آنها کمک می کند.
وحیدی به اقدامات وزارت کشور برای ساماندهی کودکان کار و تکدی گری اشاره و عنوان کرد: وزارت کشور این موضوع را در قالب شورای اجتماعی در دستور کار دارد، برای انجام وظایف و اقدامات لازم تقسیم کار صورت گرفته و پیگیری های لازم انجام می شود و در حد امکان از نظر مالی کمک می کنیم.
وی در پاسخ به این پرسش که چه تعداد کودک کار و متکدی داریم و چه تعدادی از آنها تاکنون جمع آوری شدند؟ گفت: آمار رسمی و دقیق راجع به کودکان کار نیست، یک برآوردهایی هست، ولی دقیق نیست. البته بخش زیادی از کودکان کار خیابانی مربوط به اتباع هستند. بعد از اینکه این کودکان جمع آوری می شوند، دستگاه ها را با مشکلاتی مواجه می کنند اول اینکه این افراد به دلیل اینکه اتباع هستند، غیر قانونی می باشند و باید به کشورشان بازگردند. دوم اینکه این کودکان بعضاً خردسال هستند و برای دستگاه ها مشکل است که آنها را جمع آوری کنند.
وحیدی اظهار داشت: با وجود همه مشکلاتی که در این بخش وجود دارد، اما دستگاه های مربوط با قوت در حال انجام کار هستند و از جمله تصمیمات و مصوبات قطعی ما این بوده و هست که کودکان کار و متکدیان را جمع آوری کنیم.
- 19
- 3