چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۰۹:۳۶ - ۱۸ مهر ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۷۰۰۶۰۰
سایر حوزه های اجتماعی

واکنش یک مداح به کمک ۸ میلیاردی شهرداری به هیات‌ها:

پول زیادی نیست /جوانان هم کنسرت بروند هم هیات

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه,روح الله بهمنی

یک مداح اهل بیت می‌گوید اشکالی ندارد که شهرداری به هیئت‌های مذهبی کمک کند، ما زندگی‌مان را هم بدهیم برای امام حسین(ع) کم است.

روح الله بهمنی از مداحان کشور در بخشی از گفت و گوی تفصیلی خود با خبرآنلاین، درباره مباحث مطرح شده پیرامون کنسرت‌ها، گفت: اشکالی ندارد جوان امروزی هم هیات برود هم کنسرت.

بخشی از گفت و گوی وی در این خصوص به شرح زیر است:

 

چند هفته پیش خبری در رسانه ها آمد که شهرداری تهران ۸ میلیارد تومان به هیأت های مذهبی کمک کرده است، برخی تحلیل می کنند در ۷ ماه مانده به انتخابات، برخی سیاسیون دارند هیأت ها را به سمت و سوهای خاصی سوق می دهند.

من اطلاع دقیقی ندارم اما اگر این کار را کرده، کار درستی بوده است چون کمک او به شخص خاصی نبوده است بلکه کمک به محفل عزاداری است، حالا اگر به هیأتی کمک کردند، یک فضایی را در اختیارشان گذاشتند، یک اطعامی انجام دادند یا یک بستر فرهنگی تأمین شد، کارشان قابل تقدیر است. من خودم از آقای قالیباف تشکر می کنم اگر به هیأت های مذهبی کمک کردند. آقای قالیباف فقط به هیأت های مذهبی کمک نمی کنند او در کارهای فرهنگی و جهادی پرچمدار است، کمک به بی بضاعت ها، کارتون خواب ها، خیلی کارهای فرهنگی دیگر انجام می دهد که شاید من به آن کارها اشراف نداشته باشم اما ۸ میلیارد تومان پول زیادی نیست فقط در تهران حدود ۱۰۰ هزار هیأت مذهبی است که جریان ساز هستند.

 

در هر کدام از این هیأت ها ۱۰۰ نفر بیایند و برای ارتقای تفکر آنها اگر هزینه شود امر مبارکی است. کمک های آقای قالیباف نیز در حد اقلام مورد نیاز از قبیل سنج و زنجیر و روغن و برنج و ... است البته به هیأت هایی که ثبت سازمان تبلیغات اسلامی هستند. یکسری هیأت های کلان و شناسنامه دار در تهران هستند و بازده فرهنگی و اعتقادی دارند. جلسات من بالغ بر ۸ ماه تعطیل است هر هفته بالغ بر هزار جوان در هیأت ما شرکت می کردند خوب اینها جا ندارند حالا شهرداری یک جایی در اختیارشان گذاشته است. در واقع شهرداری زمین بایر بود هیأتی زدند، در کنارش نیز فرهنگسرا و خانه محله ساختند. ولی متأسفانه یکسری آدم مغرض فقط هیئات مذهبی را برجسته می کنند. آن هم به لحاظ تأثیرگذاری در جامعه است. اشکال ندارد کمک کنند ما زندگی مان را هم بدهیم برای امام حسین کم است.

 

این را قبول دارید که یک جوان در مقطعی از سال نیاز روحی اش آن است که به هیأت برود یا مداحی گوش دهد اما همین جوان زمانی هم می خواهد کنسرت برود یا آهنگ شاد گوش دهد یعنی شما می گویید مرزی وجود ندارد جوانی که هیأت می آید دیگر نباید کنسرت برود؟

خیر چنین مرزی وجود ندارد تا جایی که به سمت محرمّات و منکرات نرود چه اشکالی دارد. حالا دوست دارد موسیقی گوش دهد. چرا باید منع شود. یک جوانی هیأت می رود خوب کنسرت هم برود چه اشکالی دارد. شنیدن موسیقی خوب چه ایرادی دارد. 

 

به نظر می آید کنسرت هم رفتید؟(خنده)

نه من کنسرت نرفتم اما دوستانم برای من مسائلی را نقل کردند که علاقه ای به حضور در کنسرت ندارم. البته کارهای چند خواننده را دوست دارم و آلبوم های آنها را دنبال می کنم.

 

اسم می برید؟

اسم نبرم بهتر است (خنده). بعد از ایام محرم می گویم. در مجموع برای آنها آرزوی موفقیت می کنم. باورتان نمی شود خیلی از خواننده ها ایام محرم در جلسات ما حضور پیدا می کنند.

مثل آقای اصفهانی که اخیراً کلیپ مداحی شان بیرون آمد.

مضاف بر کلیپ مداحی، حضورشان در جلسه مداحی است. خیلی از آقایان خواننده ۱۰ شب محرم آمدند در هیأت ما سینه زدند و عزاداری کردند.

 

اسم می برید؟

مثلا امیرعباس گلاب، رضا شیری، حمید عسگری و دوستانی هم که شاید مجاز هم نباشند.

 

مثل تتلو؟

امیر تتلو هم پسر خوبی است. اتفاقا خیلی دوست داشتم مشکلش حل شود. حالا دیگر بنده خدا این مشکل برایش پیش آمد، پسر خوبی است او هم ائمه و امام حسین و امام رضا را دوست دارد. آرزو می کنم هر چه زودتر مشکلش حل شود و از دوستانی که متولی این امر هستند خواهش می کنم که کمک کنند با گذشت خود، مشکل امیر هم حل شود. در مجموع خیلی از خوانندگان، بازیگران، ورزشکاران و فوتبالیست ها دوستان صمیمی من هستند. من می گویم مرزبندی های سیاسی و حرفه افراد نباید مانع هدف اصلی که همان توجه به سیره اهل بیت است شود.

 

 

khabaronline.ir
  • 18
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش