دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۳۶ - ۱۸ مهر ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۷۰۰۶۰۰
سایر حوزه های اجتماعی

واکنش یک مداح به کمک ۸ میلیاردی شهرداری به هیات‌ها:

پول زیادی نیست /جوانان هم کنسرت بروند هم هیات

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه,روح الله بهمنی

یک مداح اهل بیت می‌گوید اشکالی ندارد که شهرداری به هیئت‌های مذهبی کمک کند، ما زندگی‌مان را هم بدهیم برای امام حسین(ع) کم است.

روح الله بهمنی از مداحان کشور در بخشی از گفت و گوی تفصیلی خود با خبرآنلاین، درباره مباحث مطرح شده پیرامون کنسرت‌ها، گفت: اشکالی ندارد جوان امروزی هم هیات برود هم کنسرت.

بخشی از گفت و گوی وی در این خصوص به شرح زیر است:

 

چند هفته پیش خبری در رسانه ها آمد که شهرداری تهران ۸ میلیارد تومان به هیأت های مذهبی کمک کرده است، برخی تحلیل می کنند در ۷ ماه مانده به انتخابات، برخی سیاسیون دارند هیأت ها را به سمت و سوهای خاصی سوق می دهند.

من اطلاع دقیقی ندارم اما اگر این کار را کرده، کار درستی بوده است چون کمک او به شخص خاصی نبوده است بلکه کمک به محفل عزاداری است، حالا اگر به هیأتی کمک کردند، یک فضایی را در اختیارشان گذاشتند، یک اطعامی انجام دادند یا یک بستر فرهنگی تأمین شد، کارشان قابل تقدیر است. من خودم از آقای قالیباف تشکر می کنم اگر به هیأت های مذهبی کمک کردند. آقای قالیباف فقط به هیأت های مذهبی کمک نمی کنند او در کارهای فرهنگی و جهادی پرچمدار است، کمک به بی بضاعت ها، کارتون خواب ها، خیلی کارهای فرهنگی دیگر انجام می دهد که شاید من به آن کارها اشراف نداشته باشم اما ۸ میلیارد تومان پول زیادی نیست فقط در تهران حدود ۱۰۰ هزار هیأت مذهبی است که جریان ساز هستند.

 

در هر کدام از این هیأت ها ۱۰۰ نفر بیایند و برای ارتقای تفکر آنها اگر هزینه شود امر مبارکی است. کمک های آقای قالیباف نیز در حد اقلام مورد نیاز از قبیل سنج و زنجیر و روغن و برنج و ... است البته به هیأت هایی که ثبت سازمان تبلیغات اسلامی هستند. یکسری هیأت های کلان و شناسنامه دار در تهران هستند و بازده فرهنگی و اعتقادی دارند. جلسات من بالغ بر ۸ ماه تعطیل است هر هفته بالغ بر هزار جوان در هیأت ما شرکت می کردند خوب اینها جا ندارند حالا شهرداری یک جایی در اختیارشان گذاشته است. در واقع شهرداری زمین بایر بود هیأتی زدند، در کنارش نیز فرهنگسرا و خانه محله ساختند. ولی متأسفانه یکسری آدم مغرض فقط هیئات مذهبی را برجسته می کنند. آن هم به لحاظ تأثیرگذاری در جامعه است. اشکال ندارد کمک کنند ما زندگی مان را هم بدهیم برای امام حسین کم است.

 

این را قبول دارید که یک جوان در مقطعی از سال نیاز روحی اش آن است که به هیأت برود یا مداحی گوش دهد اما همین جوان زمانی هم می خواهد کنسرت برود یا آهنگ شاد گوش دهد یعنی شما می گویید مرزی وجود ندارد جوانی که هیأت می آید دیگر نباید کنسرت برود؟

خیر چنین مرزی وجود ندارد تا جایی که به سمت محرمّات و منکرات نرود چه اشکالی دارد. حالا دوست دارد موسیقی گوش دهد. چرا باید منع شود. یک جوانی هیأت می رود خوب کنسرت هم برود چه اشکالی دارد. شنیدن موسیقی خوب چه ایرادی دارد. 

 

به نظر می آید کنسرت هم رفتید؟(خنده)

نه من کنسرت نرفتم اما دوستانم برای من مسائلی را نقل کردند که علاقه ای به حضور در کنسرت ندارم. البته کارهای چند خواننده را دوست دارم و آلبوم های آنها را دنبال می کنم.

 

اسم می برید؟

اسم نبرم بهتر است (خنده). بعد از ایام محرم می گویم. در مجموع برای آنها آرزوی موفقیت می کنم. باورتان نمی شود خیلی از خواننده ها ایام محرم در جلسات ما حضور پیدا می کنند.

مثل آقای اصفهانی که اخیراً کلیپ مداحی شان بیرون آمد.

مضاف بر کلیپ مداحی، حضورشان در جلسه مداحی است. خیلی از آقایان خواننده ۱۰ شب محرم آمدند در هیأت ما سینه زدند و عزاداری کردند.

 

اسم می برید؟

مثلا امیرعباس گلاب، رضا شیری، حمید عسگری و دوستانی هم که شاید مجاز هم نباشند.

 

مثل تتلو؟

امیر تتلو هم پسر خوبی است. اتفاقا خیلی دوست داشتم مشکلش حل شود. حالا دیگر بنده خدا این مشکل برایش پیش آمد، پسر خوبی است او هم ائمه و امام حسین و امام رضا را دوست دارد. آرزو می کنم هر چه زودتر مشکلش حل شود و از دوستانی که متولی این امر هستند خواهش می کنم که کمک کنند با گذشت خود، مشکل امیر هم حل شود. در مجموع خیلی از خوانندگان، بازیگران، ورزشکاران و فوتبالیست ها دوستان صمیمی من هستند. من می گویم مرزبندی های سیاسی و حرفه افراد نباید مانع هدف اصلی که همان توجه به سیره اهل بیت است شود.

 

 

khabaronline.ir
  • 18
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش