جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۱۲۰۰۳۹

مدارک و مراحل موردنیاز برای دریافت ویزای خانوادگی چیست؟

مراحل اخذ ویزای خانوادگی,شرایط دریافت ویزای خانوادگی,درخواست ویزای خانوادگیدعوت‌نامه‌ ی معتبر از مهمترین شرایط ویزای خانوادگی میباشد
نیمی از رنج ها و مشکلات پیش آمده برای مهاجران به سبب دوری از خانواده ها با مهاجرت کردن در کنار خانواده کاهش می یابد. ویزای خانوادگی باتوجه به نامش، به افراد واجد شرایط برای دیدار از اعضای خانواده در کشورهایی نظیر آمریکا، کانادا، انگلستان و … ارائه میشود.

ویزای خانوادگی

ویزای خانوادگی صرفا به این منظور صادر میشود که بستگان درجه یک افراد به کشورهای کانادا، ایالات متحده آمریکا، استرالیا و … مهاجرت داشته باشند. دولت کانادا و سایر کشورها این قابلیت را فراهم کرده تا اعضای خانواده درصورت تمایل، در کنار هم باشند. صدور ویزای خانوادگی برای متقاضیانیست که نسبت خانوادگی نزدیکی با افراد تبعه آن کشور داشته باشند و درواقع بستگان درجه یک باشند. تعداد بسیار زیادی از این نوع ویزا در هر سال صادر می شود.

تشکیل دادخواست، اولین گام برای درخواست ویزای خانوادگی به شمار می رود. خویشاوند دارای تابعیت و اقامت در کشور مقصد باید در این مرحله درخواستی با عنوان دعوت اقوام ارسال کند و خدمات شهروندی و مدارک مهاجرت را برای این نوع ویزا ارائه دهد.

مراحل اخذ ویزای خانوادگی و شرایط آن

مراحل زیر برای اخذ ویزای خانوادگی و شرایط آن الزامیست:

>> شخص متقاضی باید اسناد و مدارک را آماده کند.

>> از دیگر مدارک موردنیاز برای صدور ویزای خانوادگی می توان به تنظیم قرارداد ثبت شرکت اشاره کرد.

>> متقاضی صدور ویزای خانوادگی باید هزینه های جاری را بپردازد.

>> شخص متقاضی باید بتواند اسناد و مدارک را تنظیم کند و آن ها را تحویل دهد.

>> طی شدن مدت زمان ثبت شرکت از دیگر مراحل اخذ ویزای خانوادگی به شمار می رود.

>> یکی دیگر از مراحل اخذ ویزای خانوادگی شامل ارائه اسناد ثبتی به متقاضی می باشد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای خانوادگی

برای دریافت ویزای خانوادگی به مدارک زیر نیاز دارید:

- پاسپورت

- پاسپورت قدیمی

- ارائه مدرک گواه بر ارتباط خانوادگی با فرد مورد نظر در کشور مقصد

- تمکن مالی برای تأمین هزینه اقامت در کشور مقصد

- ارائه مدرک زبان انگلیسی

- گواهی سلامت پزشکی

تمکن مالی در میان شرایط مذکور برای کسب ویزای خانوادگی، بسیار مهم است. از دیگر موارد حائز اهمیت برای دریافت ویزای خانوادگی می توان به دعوت نامه ای معتبر و بررسی سوابق سفر متقاضی اشاره کرد. تمامی افراد متقاضی ویزای خانوادگی، ملزم به ارائه مدرک زبان انگلیسی نیستند. افرادی با سنین بالاتر از ۶۵ سال و افراد فاقد سلامت جسمی و روحی، به اثبات توانایی زبان خود و ارائه مدرک، نیازی ندارند. تمامی مدارک فوق باید به زبان انگلیسی در دارالترجمه رسمی ترجمه شوند و به سفارت کشور مقصد در موعد مقرر ارائه شوند. این نکته را در نظر داشته باشید که هر فرد باید مدارک دیگری را بسته به شرایط خاصش، ارائه دهد که آگاهی از آنها برعهده ی وکیل مهاجرت می باشد.

دریافت ویزای خانوادگی,ویزای خانوادگی چیست,ویزای خانوادگی استرالیاویزا خانوادگی جهت مهاجرت بستگان درجه‌یک افراد قابل صدور می‌باشد

محدودیت های درخواست ویزای خانوادگی

شرایط زیر، از محدودیت های درخواست ویزای خانوادگی به شمار میرود :

>> زندانی بودن

>> ورشکستگی

>> تحت حکم حمایتی از طرف دادگاه هستید( مانند حمایت مالی از فرزند)

>> پرداخت وام هایتان با تاخیر

>> محکومیت به جرم انجام اعمال خشونت آمیز

>> عدم داشتن تمکن مالی

>> سابقه عدم توانایی حمایت مالی از بستگان درگذشته

معرفی ویزای خانوادگی برخی کشورها

* مهاجرت به کانادا از طریق ویزای خانوادگی:

دولت کانادا به ساکنان واجد شرایط بالای ۱۸ سال برای تسهیل زندگی مشترک با خانواده ها اجازه می دهد تا با حمایت از همسر، فرزندان، والدین، شرکا و پدربزرگ و مادربزرگ های وابسته به آن ها در کانادا زندگی کنند. برای متقاضیانی، ویزای خانوادگی را صادر می کنند که نسبت خانوادگی نزدیکی با افراد تبعه کانادا دارند و از بستگان درجه یک می باشند. افراد وابسته درجه یک شامل همسر و فرزندان می توانند باهدف دریافت این نوع ویزا و همچنین ویزای اسپانسرشیپ خانوادگی برای مهاجرت به کانادا، با هم درخواست ویزا دهند. درحالی که تنها زمانی میتوانید ویزا را برای والدین، مادربزرگ و پدربزرگ ها بگیرید که فرد متقاضی، دارای اقامت دائم کانادا باشد.

* ویزای خانوادگی استرالیا:

یکی از راه های مهاجرت به استرالیا، ویزای خانوادگی این کشور میباشد که به شرایط ویژه ای برای اخذ آن نیاز است. ویزاهای مختلفی برای مهاجرت به استرالیا به افراد اعطا می شود و افرادی که یکی از اعضای خانواده شان از شهروندان کشور استرالیا به شمار برود یا ویزای اقامت دائم استرالیا داشته باشد و یا از شهروندان نیوزلندی واجد شرایط زندگی در استرالیا محسوب شود؛ مجاز به دریافت این ویزا می باشند. باتوجه به نیاز متقاضی ویزای خانوادگی استرالیا به پشتیبانی مالی، از این رو به بررسی رابطه خانواده با فرد متقاضی میپردازند و درصورت نزدیک تر بودن رابطه خانوادگی آن ها، سریعتر ، مراحل پذیرش ویزا را بررسی می کنند. داشتن مهارت یا تخصص خاص متقاضیان و یا تسلط بر زبان انگلیسی از لزومات دریافت ویزای خانوادگی استرالیا به شمار نمی رود.

درخواست ویزای خانوادگی,مدارک دریافت ویزای خانوادگی,مدارک دریافت ویزای خانوادگیاولین گام برای درخواست ویزای خانوادگی و مهاجرت، تشکیل دادخواست است

* ویزای خانوادگی انگلستان:

کسانی که تابع کشورهای خارج از منطقه اقتصادی اروپا هستند؛ می توانند نسبت به دریافت ویزای خانوادگی انگلیس اقدام کنند. همچنین می توانند در انگلیس بمدت ۶ ماه، پس از پیوستن به همسر یا خانواده خود اقامت داشته باشند. در ادامه با انواع ویزای خانوادگی انگلیس اشنا شوید:

- افرادی که قصد ملحق شدن به همسر و نامزد خود را دارند( ویزای ازدواج).

- افرادی که میخواهند بعنوان والدین در انگلستان، مقیم شوند.

- درصورتی که متقاضی میخواهد در انگلستان بعنوان یک کودک، مقیم شود.

- بعنوان یکی از اقوام فردی مریض، معلول و یا پیر که نیاز به نگهداری طولانی مدت داشته و سکونت انگلستان را دارد.

- شخصی که براساس یک زندگی خصوصی، قصد دریافت ویزای خانوادگی انگلیس را دارد.

- متقاضی که بعنوان یک شریک بیوه در زمان گذشته مقیم انگلستان بوده است، می تواند برای دریافت ویزای خانوادگی درخواست دهد.

- فردی که بعنوان همسر یا شریکی جدا شده می تواند درخواست ویزای خانوادگی انگلیس را بدهد.

* ویزای پیوست به خانواده در آلمان:

داشتن اقامت آلمان، یکی از مهمترین شرایط لازم برای دریافت ویزای خانوادگی در آلمان محسوب میشود. ویزای خانوادگی آلمان، انواع مختلفی نظیر ویزای ازدواج، ویزای نامزدی، ویزای همسر یا ویزای هر یک از اعضای خانواده را دارد. این اعضای خانواده برای ورود به آلمان، نیازمند یک ویزا می باشند و همچنین به مجوز اقامت برای اقامت طولانی مدت نیاز دارند. پیگیری خانواده به همسر( به عبارت دیگر شریک زندگی ثبت شده ) و کودکان زیر سن قانونی که در آلمان به معنای کودکانی زیر سن قانونی است و با والدین زندگی می کنند، محدود می شود. سایر اعضای خانواده میتوانند بهمراه شخص متقاضی در موارد بسیار استثنائی به آلمان بروند که از آن ها می توان به عمو/دایی، عمه/خاله یا پدربزرگ و مادربزرگ اشاره کرد.

اعضای خانواده ای که میخواهند به آلمان، مهاجرت کنند؛ باید واجد شرایط دریافت ویزای خانوادگی باشند. بطور مشابه، افراد دارای اقامت آلمان باید به دولت ثابت کنند که در مدت زمان اقامت خانواده خود در این کشور می توانند آن ها را حمایت مالی کنند. بنابراین درصورت داشتن هر یک از شرایط مذکور می توانید به آلمان مهاجرت کنید.

* ویزای خانوادگی ترکیه:

ویزای خانوادگی ترکیه، به افرادی تعلق ميگيرد که در این کشور بمدت یک سال، اقامت قانونی داشته باشند. حمایت از حفظ بنیان خانواده از اهداف این ویزا به شمار می رود. مدت اعتبار ویزای خانوادگی ترکیه، ۱۸۰ روز میباشد ولی حداکثر بمدت ۹۰ روز میتوان با داشتن آن در ترکیه اقامت داشت. چنانچه بخواهید در ترکیه بمدت بیشتری اقامت داشته باشید، باید اجازه اقامت خانوادگی را دریافت کنید. مدت زمان این اجازه حداکثر یک ساله است و می توان آن را تمدید کرد. این اجازه اقامت برای خانواده افرادی صادر می شود که به نحوی در ترکیه در حال اقامت قانونی هستند. فرد باید مدارکی را ارائه دهد که در این کشور، بیانگر اقامت حداقل یک ساله اش بوده است تا بتواند اعضای خانواده اش را نزد خود بیاورد.

* ویزای خانوادگی امریکا:

یکی از انواع ویزاهای مهاجرتی امریکا به نام ویزای خانوادگی امریکا میباشد که شهروندان و افراد مقیم امریکا با دریافت آن می توانند اقوام درجه یکشان را به امریکا ببرند و در کنار هم زندگی کنند. شما باید ویزای مهاجرتی امریکا را برای اقامت دائم و بدون محدودیت در ایالات متحده بگیرید ولی شهروند یا مقیم امریکا بودن یکی از اقوام درجه یک شما برای دریافت ویزای خانوادگی امریکا الزامیست.

چنانچه قصد مهاجرت به ایالت متحده توسط یکی از اعضا خانواده خود( شهروند امریکا) را دارید، اعضای خانواده ی شما باید درخواست ویزای خانوادگی امریکا یا همان Petition را برای شما بدهد و به اعلام حمایت مالی از شما در امریکا بپردازد. بنابراین توجه کنید که اگر شخص مورد نظرتان در امریکا از توانایی مالی برخوردار نباشد، با مشکلاتی در درخواست ویزای خانوادگی امریکا مواجه میشوید. از ویزاهای خانوادگی اولویت دار در آمریکا می توان به رابطه فامیلی دور، روابط خاص، روابط خانوادگی با یک شهروند آمریکا و روابط مشخص با یک فرد دارای اقامت دائم اشاره کرد.

افراد حمایت کننده بعنوان نخستین قدم برای ویزاهای خانوادگی آمریکا باید برای اقوام خود، یک پرونده ثبت کنند. شهروندان آمریکایی که قصد به ثبت رساندن پرونده ای برای خواهر، برادر یا والدین خود را دارند؛ باید ۲۱ ساله یا بالاتر باشند. هیچ سن قانونی برای سایر ویزا های خانوادگی آمریکا تعریف نشده است.

دریافت ویزای خانوادگی,ویزای خانوادگی چیست,ویزای خانوادگی استرالیاتمکن مالی از اهمیت فوق‌العاده‌ای برای کسب ویزای خانوادگی برخوردار است

گردآوری: بخش گردشگری سرپوش

  • 12
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش