جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۱۰۰۰۸۰

شرایط زندگی در کیش و دریافت کارت کیشوندی

کارت کیشوندی,کارت کیشوندی چیست,شرایط دریافت کارت کیشوندیکارت کیشوندی
کیش جزء مناطق پیشرفته ایران محسوب می شود این شهر با داشتن مزایای بسیاری می تواند مکانی مناسب برای زندگی باشد، به افراد ساکن کیش کیشوند گفته می شود و در صورتی که شرایط مورد نیاز را داشته باشند می توانند کارت کیشوندی بگیرند.

زندگی در کیش و کیشوند:

جزیره کیش یکی از جزیره های ایران در خلیج فارس است که مدتی در اسارت پرتغالی ها و سپس در تصاحب کشورهای عربی بود، اما اکنون در اختیار ایران است و بسیاری از ایرانیان در آن زندگی می کنند. این جزیره با فراهم کردن تفریحات متنوع و هیجان انگیز همراه با جاذبه های دیدنی چشم نواز سالانه تعداد زیادی از گردشگران را به خود جلب کرده است، بسیای از افراد بعد از سفر به کیش راه خویش را پیدا کردند و در این شهر ماندگار شدند.

افرادی که لذت پرواز با پاراسل را در اوج آسمان ها چشیده اند به طورقطع نمی توانند از آن بگذرند، همچنین غروب زیبای آفتاب در کنار کشتی یونانی خاطره ای بسیار زیبا از کیش به یادگار خواهد گذاشت. گردشگرانی که پا به خانه بومیان کیش گذاشته باشند مطمئناً به سکونت در کیش و زندگی در کنار ساکنین این جزیره علاقه‌مند می شوند.

همین جاذبه و امکانات سبب شده بسیاری از مردم برای سکونت در کیش درخواست دهند، این افراد باید با شرایط لازم برای دریافت کارت کیشوندی و مزایای آن آشناییت داشته باشند. از طرفی با دانستن شرایط زندگی در کیش، فرهنگ بومیان، هزینه های زندگی، آب و هوا و دیگر مسایل اطلاعات کافی را کسب کنند. به طورکلی می توان گفت افرادی که شرایط زیر را داشته باشند می توانند کارت کیشوندی را دریافت کنند: 

تمام افرادی که بومی جزیره کیش هستند. 

کارفرماهایی که دارای مجوز فعالیت اقتصادی هستند. 

افرادی که کارمند این شهر هستند و به صورت دائم با معرفی کارفرما که حداقل به مدت ۶ ماه در جزیره اقامت داشته است، در جزیره مشغول به کار باشند و محل زندگیشان جزیره کیش باشد.

دانشجویانی که مقیم جزیره هستند و مدرکی مبنی بر سکونت دارند.

افرادی که برای سرمایه گذاری در این جزیره ملک خریداری کرده و دارای سند ملکی هستند، البته باید ۶ ماه از خرید ملک گذشته باشد.

اتباع خارجی که مجوز فعالیت اقتصادی دارند و یا شرکتی را ثبت کرده‌اند.

در ادامه نیز به اطلاعاتی در خصوص کیش، کارت کیشوندی، افراد واجد شرایط و موارد مورد نیاز برای دریافت این کارت اشاره می شود.

کارت کیشوندی,کارت کیشوندی چیست,دریافت کارت کیشوندی دریافت کارت کیشوندی با سکونت در کیش

کارت کیشوندی چیست؟

به طورکلی کارت کیشوندی یک مدرک شناسایی معتبر است که به ساکنین دائمی جزیره کیش اختصاص پیدا می کند و از طریق این کارت می توان تمایز میان گردشگران و ساکنین جزیره را متوجه شد، البته برای دریافت این کارت شرایط خاصی مورد نیاز است که پیش از این به برخی از موارد آن اشاره شد.

سازمان منطقه آزاد جزیره کیش این کارت را به افراد متقاضی ارائه می دهد، در نتیجه دارندگان می توانند از مزایا و تخفیفاتی که همراه با آن ارائه می شود استفاده کنند. بعد از اینکه کارت کیشوندی دریافت شد افرادی که برای ادامه زندگی جزیره کیش را انتخاب کرده اند دوره های آموزشی را گذرانده تا از سرمایه گذاری در کیش ، مقررات راهنمایی و رانندگی منطقه آزاد کیش ، مهارت های زندگی ، کیش شناسی ، فرهنگ زندگی شهری ، آسیب های اجتماعی مطلع شوند، همچنین سوگند نامه کیشوندی برایشان قرائت شود تا عنوان هایی را در این خصوص بیاموزند و مورد بحث قرار دهند. 

کارت کیشوندی,کارت کیشوندی چیست,مدارک مورد نیاز برای دریافت کارت کیشوندیسرمایه گذاری در کیش و دریافت کارت کیشوندی

شرایط دریافت کارت کیشوندی:

همانطور که پیش از این اشاره شد کارت کیشوندی به همه افراد تعلق نمی گیرند بلکه باید در این جزیره کار، زندگی یا سرمایه گذاری انجام شود. با درنظر گرفتن این موضوع می توان گفت تمام بومیان و کارفرمایانی که مجوز اداره بازرگانی را دارند، کارمندان ادارات و ارگان ها، دانشجویانی که دارای مدارک مسکونی هستند، سرمایه گذارانی که بیش از ۶ ماه از خرید ملک آن ها گذشته باشد و اتباع خارجی که در جزیره شرکت ثبت کرده باشند یا مجوز فعالیت اقتصادی دریافت کرده باشند شرایط لازم برای دریافت کیشوندی را دارا می باشند. در ادامه به افرادی اشاره می شود که نمی توانند جهت دریافت کیشوندی اقدامی کنند: 

- آقایانی که بالای ۱۸ سال هستند اما کارت معافیت یا پایان خدمت ندارند

- کسانی که محل کار آنان در جزیره کیش است ولی دفتر مرکزی در شهر دیگری قرار دارد.

- افرادی که به صورت دوره ای ماهانه یا هفتگی در این جزیره حضور دارند.

ثبت نام کشوندی و موارد مورد نیاز:

برای ثبت نام این کارت دو راه پیش رو دارید:

اول؛ می توانید به خدمات شهری کیش که در خیابان مسجد خاتم تهران قرار دادر بروید و در آنجا درخواستی مبنی بر دریافت کیشوندی ثبت کنید.

دوم؛ به صورت غیرحضوری و از طریق سایت kishvand.kish.ir درخواست خود را در قالب فرم های ارائه شده پر کرده و مراحل ثبت نام را طی کنید. 

کارت کیشوندی,کارت کیشوندی چیست,شرایط دریافت کارت کیشوندیشرایط دریافت کارت کیشوندی

مدارک مورد نیاز برای دریافت کارت کیشوندی:

برای دریافت کارت کیشوندی باید مدارکی را همراه با خود داشته باشید که برای راحتی کار به آنها اشاره شده است: 

- تصویری از صفحه اول شناسنامه برای افرادی که زیر ۱۸ سال سن دارند، همچنین تصویر تمامی صفحات شناسنامه برای افرادی که بالای ۱۸ سال سن دارند

- تهیه تصویر پشت و رو از کارت ملی

- تصویری از کارت پایان خدمت و معافیت برای آقایان

- عکس تمام رخ و البته رنگی

- مدارک شغلی شامل سرپرست خانوار یا افراد شاغل

- تصویری از سند مالکیت، اجاره نامه یا گواهی سکونت در جزیره

- تصویر رضایت نامه محضری برای خانم های متاهلی که همسرشان در جزیره حضور ندارد.

- تصویر پروانه وکالت کیش (برای وکلا) / تصویر کارت مشاورین املاک از اتحادیه (برای مشاوران املاک) / تصویر پروانه اشتغال نظام مهندسی به همراه پروانه ساختمان از شهرسازی کیش (برای مهندسین) / تصویر معرفی نامه رانندگان وسایل نقلیه عمومی از مجموعه حمل و نقل عمومی جزیره

هر رنگ در کارت کیشوندی نشانه چیست؟

کارت کیشوندی دارای رنگ های متنوعی است که هرکدام از آن می تواند یک موضوع را بیان کند، که در ادامه به انواع رنگ ها و تفسیر آنها اشاره شده است: 

کارت سبز؛ متعلق به افرادی است که در جزیره به دنیا آمده و بومی کیش هستند پس می توانند از این کارت استفاده کنند.

کارت آبی؛ افرادی که خانواده های آنها به هر دلیلی به کیش مهاجرت کرده اند و ساکن این جزیره می باشند.

کارت زرد؛ متعلق به افرادی است که به صورت مجردی در این جزیره زندگی می کنند پس می توانند از این کارت استفاده کنند. 

کارت کرم؛ متعلق به افرادی که است که متعل هستند و به صورت تنها در جزیره زندگی می کنند پس می توانند از این کارت استفاده کنند. 

کارت سفید؛ این کارت متعلق به تاجران، بازرگانان و سرمایه گذاران داخلی است پس می توانند از این کارت استفاده کنند.

کارت های صورتی برای تجار و بازرگانان و سرمایه گذاران خارجی از این کارت استفاده میشود.

کارت کیشوندی,کارت کیشوندی چیست,رنگ های متفاوت کارت کیشوندیرنگ های متفاوت کارت کیشوندی

مزایای استفاده از کارت کیشوندی :

استفاده کردن از کارت کیشوندی دارای مزایای زیادی خواهد بود و بیشتر افراد در تلاش هستند که بتوانند آن را دریافت کنند. در ادامه به برخی از این مزایا اشاره شده است: 

- استفاده از تخفیفات رستوران ها، مراکز ورزشی، تفریحات آبی و غیرآبی

- آسان بودن وارد کردن خودرو از کشورهای خارجی

- امکان استفاده از خودرو با پلاک کیش در تمام نقاط کشور به مدت ۱ ماه

- استفاده از تخفیفات ویژه برای تحصیل در دانشگاه های صنعتی شریف، پردیس بین الملل و دانشگاه تهران

- امکان جابجا کردن اثاثیه منزل از کیش به سایر شهرهای ایران

- شرکت در قرعه کشی مراکز خرید

- استفاده از این کارت برای استخدام در شرکت ها و ادارات

مدت اعتبار کارت کیشوندی:

درصورتی که کارت کیشوندی فرد منقضی شود باید مجددا برای دریافت آن اقدام کند. برای این کار باید مدارک مورد نیاز همچنین کارت قبلی خود را با خود همراه کند و به سازمان منطقه آزاد ارائه دهد تا نسخه جدیدی برایتان صادر شود. هزینه دریافت مجدد این کارت ۳۰ هزارتومان می باشد. 

درصورتی که کارت کیشوندی شما گم شود باید سریعا اعلام مفقوری کارت را انجام دهید و در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار کیش این موضوع را اطلاع دهید تا در صورت پیدا شدن شما را مطلع کنند. اما اگر به هر دلیلی کارت پیدا نشد باید جریمه پرداخت کرده و کارت المثنی دریافت کنید. 

کارت کیشوندی,کارت کیشوندی چیست,مدت اعتبار کارت کیشوندیمدت اعتبار کارت کیشوندی

خصوصیات اخلاقی کیشوندان:

افرادی که کارت کیشوندی دریافت می کنند کیشوندان نامیده می شود که باید از قوانین خاصی برای زندگی در کیش پیروی کنند، برای مثال آنها باید به حقوق شهروندی و رعایت تمیزی و پاکیزگی محیط شهری که مهمترین نکات درخصوص کیشوندان است احترام بگذارند، همچنین به فرزندان خود این موضوع را بیاموزند.

در این جزیره زیبا کمتر دیده میشود که مردم زباله ها را در خیابان ها و سایرمکان های عمومی رها کنند و با بی تفاوتی از کنار آنها بگذرند و یا از داخل خودروی خود به بیرون زباله پرتاب کنند، این موضوع در بین مردمان کیشوند بسیار نامطلوب خواهد بود، همچنین به افرادی که این کار را انجام می دهند تذکر داده خواهد شد. 

از خصوصیات دیگر کیشوندان همکاری برای پاکسازی قسمت ساحلی جزیره است، بدین صورت که گروه هایی تشکیل می شوند تا زباله های آورده شده توسط آب به ساحل یا رها شده توسط گردشگران را جمع آوری می کنند تا زیبایی جزیره به صورت دست نخورده باقی بماند. 

از دیگر ویژگی ها کیشوندان اخلاق خوب و خوش برخوردی با دیگران مخصوصا گردشگران است که به آن توجه ویژه ای می شود. کیشوندان علاوه بر اینکه ممکن است بومی باشند، امکان دارد از شهرهای دیگری نیز مهاجرت کرده باشند اما کنار همدیگر با خوش خلقی و فرهنگ احترام زندگی خوبی را می گذرانند، همچنین مهربانی و احترام با دیگران برخورد میکنند.

در کیش اگر قصد داشته باشید که از خیابان رد شوید باید اطمینان داشته باشید که رانندگان به حقوق شما احترام خواهند گذاشت و برای شما می ایستند این درحالی است بسیاری از شهرهای ایران امکان ایستادن راننده برای عابرین پیاده کم است، البته عابرین در کیش نیز برای رد شدن از خیابان طبق قوانین عمل میکنند و به یکباره وارد خیابان نمیشوند.

گردآوری: بخش گردشگری سرپوش

  • 12
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش