شنبه ۰۱ دی ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۲۰۶۰۰۲۲

سفر به کوش آداسی بهتره یا آنتالیا؟

کوشی آداسی بهتر است یا آنتالیا

کشور ترکیه دارای سواحل زیبایی است که از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین سواحل این کشور می‌توان به آنتالیا و کوش‌آداسی اشاره کرد. ایرانی‌های زیادی برای گذراندن اوقات فراغت خود، بخصوص در فصل تابستان، یکی از این دو شهر توریستی را انتخاب می‌کنند. اگر شما هم قصد سفر به کشور ترکیه را دارید و این سوال در ذهن شما شکل گرفته که کوشی آداسی بهتر است یا آنتالیا؟ تا پایان این مقاله همراه ما باشید. در این مقاله به این سوال مهم پاسخ خواهیم داد و این دو شهر توریستی را از لحاظ قیمت، آب و هوا، مسیر دسترسی، بهترین زمان سفر و امکانات تفریحی و رفاهی مقایسه خواهیم کرد.

کوشی آداسی بهتر است یا آنتالیا؟

برای پاسخ دادن به این سوال که تور کوشی آداسی را انتخاب کنیم یا تور آنتالیا، ابتدا بهتر است با این دو شهر بیشتر آشنا شویم. آنتالیا یکی از شهرهای بزرگ ترکیه است که حدود ۲.۵ میلیون جمعیت دارد و مرکز استان آنتالیا است. این شهر به دلیل جاذبه‌های گردشگری که دارد، هر سال میزبان توریست‌های زیادی از سراسر جهان است. ایرانی‌های زیادی نیز به آنتالیا سفر می‌کنند.

استان آنتالیا در سمت جنوب غربی کشور ترکیه قرار دارد و از ۲۰ شهر تشکیل شده است. آنتالیا بیشتر به خاطر اینکه بزرگترین ساحل بین المللی ترکیه در این استان قرار دارد، مشهور شده است. البته دلایل مهم دیگری نیز وجود دارد که باعث محبوبیت این منطقه شده‌اند. از جمله این موارد می‌توان به آب و هوای مناسب، امکانات تفریحی متعدد، هتل‌های لوکس، جاهای دیدنی و تاریخی، مراکز خرید مدرن و سنتی و تفریحات آبی اشاره کرد.

کوش آداسی هم یکی از شهرهای استان آیدین است ‌و جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر دارد. این شهرستان چون در کنار دریای اژه قرار گرفته است، جاذبه‌های ساحلی زیبایی دارد. از نکات قابل توجه کوش آداسی می‌توان از نزدیکی این شهر به جزیره یونانی ساموس اشاره کرد. بسیاری از گردشگران بعد از گشت و گذار در کوشی آداسی، به جزیره ساموس سفر می‌کنند و از زیبایی‌های آنجا لذت می‌برند؛ البته برای سفر به این ساموس مسافران باید ویزا تهیه کنند.

اگر بخواهیم کمی درباره زیبایی‌هایی که در تور کوش آداسی خواهید دید صحبت کنیم، باید بگوییم که این منطقه بسیار سرسبز و دیدنی است و جاذبه‌های گردشگری و تفریحی زیادی دارد؛ از جمله اماکن دیدنی کوشی آداسی می‌توان به بناهای تاریخی، جنگل‌های انبوه کاج، بازارهای قدیمی جذاب، رستوران‌های لوکس، سواحل کم‌نظیر و انواع تفریحات آبی اشاره کرد.

تا اینجا با موقعیت جغرافیایی این دو شهر آشنا شدیم، در ادامه به مقایسه آب و هوا، مسیر دسترسی، قیمت و موارد مهم دیگر می‌پردازیم تا به این سوال که کوشی آداسی یا آنتالیا؟ پاسخ بهتری بدهیم. بدون شک، سفر به هر دو شهر جذاب است، اما باید بررسی کنید که کدام با شرایط روحیات شما همخوانی دارد.

جاذبه های تاریخی کوش آداسیجاذبه های تاریخی کوش آداسی

آب و هوای آنتالیا بهتره یا کوشی آداسی

یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب مقصد گردشگری، بررسی آب و هوای آن منطقه است. دمای هوا، میزان رطوبت و انتخاب فصل مناسب سفر تاثیر زیادی در تجربه‌ای که برای گردشگر رقم می‌خورد، دارند. با این وجود، آنتالیا و کوش آداسی از نظر آب و هوایی کمی در جزئیات متفاوت هستند.

در اکثر روزهای سال شهر آنتالیا هوای گرم‌تری دارد و فصل تابستان آن طولانی‌تر است. این شهر در بهار هوای مطلوبی دارد در نقطه مقابل، کوشی آداسی از رطوبت بیشتری برخوردار است‌ و هوای معتدل‌تری دارد‌. با این وصف در هر فصلی که بخواهید، می‌توانید با تور ترکیه به منطقه‌ای خوش آب‌ و هوا سفر کنید.

مقایسه امکانات رفاهی و تفریحات کوش آداسی و آنتالیا

با توجه به اینکه، هر دو این شهرها توریستی هستند و از شهرهای مهم ترکیه محسوب می‌شوند، امکانات خوبی دارند، اما در میزان امکانات کمی متفاوت هستند. از آنجایی که آنتالیا بیشتر توریست‌پذیر است، پس وجود امکانات بیشتر در این منطقه جای تعجب ندارد.

از مهم‌ترین امکانات و تفریحات سواحل آنتالیا می‌توان به انواع ورزش‌های آبی و دریایی نظیر جت اسکی، موج سواری، قایقرانی، غواصی، اسکی روی آب و حمام آفتاب اشاره کرد. رستوران‌ها و کافه‌های متعددی نیز در نزدیکی این سواحل وجود دارند. از جمله مهمترین سواحل آنتالیا می‌توان به بلک، چیرالی، لارا، آلتی، کنی و پاتارا اشاره کرد.

با این وجود، کوشی آداسی نیز دارای تفریحات آبی خوب و انواع کافه و رستوران‌ها است. از جمله ویژگی‌های مهم این منطقه وجود سواحل طلایی، کافه‌ها و کشتی‌هایی در نزدیکی بندر است‌. بهترین سواحل کوش آداسی شامل ساحل الماس، ساحل بهشت، ساحل مرکزی، لیدیز بیچ، سیلور سند، کوستور و ساحل عشق می‌شوند که هر کدام چشم‌انداز فوق‌العاده‌ای دارند.

از نظر امکانات رفاهی و اقامتی باز هم شهر آنتالیا یک سر و گردن بالاتر است. در این منطقه شما می‌توانید انواع هتل‌های لوکس و اقامتگاه را پیدا کنید و نگران جا نباشید. در کوش آداسی نیز هتل‌های مختلفی برای رزرو وجود دارند که در بین آن‌ها می‌توان هتل‌های پنج ستاره و حتی اقامتگاه‌های معمولی رزرو کرد، اما تعداد آن‌ها نسبت به آنتالیا کمتر است.

هتل های کوش آداسیهتل های کوش آداسی

مقایسه نحوه دسترسی کوشی آداسی یا آنتالیا

نحوه دسترسی موضوع مهم دیگری است که باید برای پیدا کردن این سوال تور کوشی آداسی بهتر است یا آنتالیا؟ بررسی کنیم. از نظر دسترسی هوایی باز هم آنتالیا نسبت به کوشی آداسی بهتر است. فرودگاه بین‌المللی آنتالیا در ۱۴ کیلومتری سمت شمال شرقی این شهر قرار دارد و یکی از پر رفت و آمدترین فرودگاه‌های ترکیه است. با این حال، دیگر از ایران امکان سفر به این فرودگاه وجود ندارد و باید از مقصد دیگر به این فرودگاه برسید.

در نقطه مقابل، کوش آداسی امکانات فرودگاه ندارد و به همین دلیل نمی‌توان به صورت مستقیم به این شهر سفر کرد. بهترین مسیر دسترسی این است که به فرودگاه عدنان ازمیر بروید و از آنجا با ماشین یا هر وسیله نقلی دیگر به سمت کوشی آداسی حرکت کنید.

سفر به ترکیه با بهترین تورهای آژانش گردشگری برسام سیر

در این مطلب شهرهای آنتالیا و کوش آداسی را بررسی کردیم و سعی کردیم امکانات رفاهی، تفریحات، مسیر دسترسی و آب‌وهوای این دو شهر را با هم مقایسه کنیم؛ اما اینکه کوش آداسی بهتره یا آنتالیا، سوالی است که خودتان باید به آن پاسخ بدهید. پیشنهاد ما این است که پیش از تصمیم‌گیری، به وبسایت آژانس هواپیمایی برسام سیر مراجعه کرده و قیمت و شرایط تور کوش آداسی و تور آنتالیا را با هم مقایسه کنید. در این صورت، می‌توانید راحت‌تر تصمیم بگیرید.

آژانس مسافرتی برسام سیر با ۱۴ سال تجربه در صنعت توریسم، در تلاش است تا مسیر دستیابی گردشگران ایرانی را به اقصی نقاط جهان هموار کند. شما می‌توانید برای رزرو هتل در شهرهای مختلف ترکیه نیز به تخصص ما اعتماد کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.barsamseyr.com وارد شوید و یا با شماره‌تلفن ۰۲۱۴۸۰۴۱۰۰۰ تماس بگیرید. کارشناسان ما منتظر شنیدن صدای مشتاق شما برای تجربۀ سفری جدید و مهیج، هستند.

  • 19
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش