جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۲۱۱۰۰۳۲

تور گرجستان نوروز ۱۴۰۳ فلای تودی را از دست ندهید

برای آن که یک سفر خارجی ارزان‌قیمت داشته باشید، انتخاب‌های متعددی پیش روی‌تان قرار دارند. آیا هرگز به گرجستان به‌عنوان یک مقصد گردشگری فکر کرده‌اید؟ اگر چه گرجستان انتخاب اول گردشگران ایرانی نیست، اما آشنایی با آن می‌تواند شما را شیفته این کشور کند. بنابراین اگر می‌خواهید سفری متفاوت را تجربه کنید، با معرفی تور گرجستان همراه ما باشید. در انتهای مطلب یک پیشنهاد باورنکردنی برای قیمت تور گرجستان نوروز امسال خواهیم داشت.

تور کشور گرجستان

با کشور گرجستان و پایتخت آن آشنا شوید

گرجستان یکی از کشورهای نزدیک به ایران است که در شمال غرب کشورمان واقع شده و با کشورهای روسیه، ترکیه، ارمنستان و جمهوری آذربایجان همسایه است. این کشور در هر دو قاره اروپا و آسیا گسترده شده و از این نظر، یکی از خاص‌ترین کشورهای منطقه است. چیزی که باعث محبوبیت و معروفیت گرجستان می‌شود، طبیعت بکر و بی‌نظیر و همچنین تاریخ غنی آن است.

این کشور از نظر فرهنگی نیز حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. جالب است بدانید که گرجستان بیشترین تعداد کلیسا را در میان کشورهای مسیحی دارد و از این نظر رکورددار است. اقوام مختلفی در گرجستان زندگی می‌کنند که ازجمله آن‌ها می‌توان به ارمنی‌ها، روس‌ها و آذربایجانی‌ها اشاره کرد. با این حال بدیهی است که اکثریت جامعه را گرجی‌ها تشکیل می‌دهند.

پایتخت کشور گرجستان، شهر تفلیس است. تفلیس در تقاطع اروپا و آسیا واقع شده و از این نظر نقش بسیار مهمی در کشور دارد. همچنین این شهر به‌عنوان پرجمعیت‌ترین شهر گرجستان با ۱.۵ میلیون نفر جمعیت شناخته می‌شود. تفلیس در حاشیه رودخانه کورا واقع شده و با راه ابریشم نیز مجاور است.

نکته بسیار مهم این است که تفلیس در مسیر ترانزیتی حائز اهمیتی قرار گرفته و همین موضوع سبب پیشرفت شهر شده است. از سوی دیگر باید بدانید که گرجستان با دریای سیاه مجاورت دارد؛ از این رو می‌توانید از سواحل رویایی و تفریحات آبی آن بهره‌مند شوید.

بهترین زمان سفر با تور گرجستان

بهترین زمان سفر با تور گرجستان چه زمانی است؟

کشور گرجستان تنوع آب و هوایی بی‌نظیری دارد. دریای سیاه از یک سو و کوه‌های قفقاز از سوی دیگر، آب و هوای گرجستان را تحت تأثیر قرار می‌دهند. ممکن است در آن واحد بخش‌هایی از کشور که در مجاورت دریا هستند، آب و هوای گرم و مرطوبی داشته باشند و در ارتفاعات قفقاز شاهد بارش برف باشیم. بنابراین بسته به این که کدام شهرهای گرجستان را برای بازدید انتخاب می‌کنید، زمان سفر شما می‌تواند تغییر کند.

از سوی دیگر باید بدانید که نواحی شرقی گرجستان به نسبت شهرهای غربی خشک‌تر و سردتر هستند. از آن جا که تعداد دریاچه‌های گرجستان محدود است، عمده رطوبت توسط دریای سیاه تأمین می‌شود. به طور کلی بهترین زمان برای سفر با تور گرجستان، فصل بهار و اواخر تابستان است. در این زمان‌ها آب و هوای گرجستان معتدل خواهد بود. به این نکته توجه داشته باشید که تغییر ناگهانی آب و هوا در گرجستان به فراوانی اتفاق می‌افتد‌ و باید برای هر تغییری آماده باشید.

معرفی جاذبه‌های دیدنی گرجستان

زمانی که با تور گرجستان سفر می‌کنید، برنامه فشرده و مناسبی برای بازدید از جاذبه‌های دیدنی تنظیم می‌شود. با این برنامه می‌توانید از اغلب جاذبه‌های مقصد دیدن کنید و هیچ کدام را از دست ندهید. یک تور لیدر حرفه‌ای نیز در طول مسیر، شما را از نکات مختلف جاذبه‌ها آگاه خواهد کرد. در ادامه به معرفی شناخته‌شده‌ترین جاذبه‌های گرجستان خواهیم پرداخت‌.

شهر قدیم تفلیس

شهر تفلیس امروزی در گذشته یک هسته مرکزی داشته که تأسیس شهر از آن نقطه شروع شده است. این هسته مرکزی این روزها با نام شهر قدیم تفلیس شناخته می‌شود و زیبایی محض را به تصویر می‌کشد. این شهر در نواحی کوهپایه‌ای و به صورت پلکانی ساخته شده است. خیابان‌های باریک در تمام سطح شهر کشیده شده‌اند و حیاط‌های مخفی در خانه‌ها دیده می‌شوند. در این حیاط‌ها اغلب درختان انگور رشد کرده و فضا را زیباتر کرده‌اند. با بازدید از شهر قدیمی تفلیس به دنیای رنگارنگی پا می‌گذارید که شبیه به سرزمین عجایب است.

معرفی جاذبه‌های دیدنی گرجستان

کلیسای جامع سوتیتسخولی

کلیسای سوتیتسخولی دومین کلیسای بزرگ گرجستان است که به‌عنوان میراث جهانی در یونسکو به ثبت رسیده است. این کلیسا در قرن ۱۱ میلادی ساخته شده و از نظر معماری اهمیت زیادی دارد. جالب است بدانید شایعه‌ای مبنی بر پنهان شدن ردای مسیح در قسمت مرکزی این کلیسا از گذشته وجود داشته که سبب محبوبیت بیشتر این کلیسا می‌شود. در قسمت شمالی شهر تفلیس در کنار سایر جاذبه‌ها می‌توانید از کلیسای سوتیتسخولی نیز بازدید نمایید.

قلعه ناریکالا

قلعه ناریکالا بنایی است که از قرن چهارم میلادی بر جای مانده و یادگاری از معماری ایرانی در این کشور است. از آن جا که در زمان ساسانیان گرجستان نیز بخشی از ایران بود، در ساخت ناریکالا از المان‌های معماری ایرانی استفاده شده است. این قلعه با نام قلعه مادر نیز شناخته می‌شود و نماد دفاعی و باستانی کشور است.

مجسمه مادر گرجستان

مجسمه مادر یا کارتلیس ددا نماد شهر تفلیس است و تقریباً از همه جای شهر دیده می‌شود. این مجسمه در بالای تپه‌های سولولاکی ساخته شده و بیش از ۲۰ متر ارتفاع دارد. از آن جا که این مجسمه یک زن گرجی را با لباس محلی به تصویر می‌کشد، نماد مناسبی برای معرفی کشور گرجستان محسوب می‌شود. جالب است بدانید که جام و شمشیری که در دستان این مجسمه قرار گرفته، نماد مهمان‌نوازی مردمان گرجستان و مبارزه با دشمنان هستند.

رزرو تورهای ارزان قیمت گرجستان از فلای تودی

حال که با جاذبه‌های دیدنی گرجستان آشنا شدید، می‌دانید که این کشور می‌تواند یکی از بهترین مقاصد سفر نوروزی باشد. از آن جا که آب و هوای گرجستان در این زمان بسیار مطلوب است، نباید این فرصت را از دست بدهید. فلای تودی بلیط رفت و برگشت، هتل، ویزای توریستی، بیمه نامه مسافرتی و ترانسفر فرودگاهی را در تور گرجستان برای‌تان فراهم می‌کند.

هزینه این تورها بسته به هتل و نوع بلیطی که انتخاب می‌کنید، متفاوت خواهد بود. با این حال تضمین می‌کنیم که فلای تودی ارزان‌ترین قیمت را به شما ارائه‌ خواهد کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید سری به وبسایت اصلی مجموعه فلای تودی بزنید و در صورت نیاز، با کارشناسان ارتباط بگیرید‌.

  • 14
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش