دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۳۴ - ۱۰ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۱۲۰۵
حوادث طبیعی

هشدار تخلیه به ۲۱۳ روستای سنقر/ اعلام وضعیت اضطراری در چهار شهرستانِ لرستان

سیل در سقز و کردستان,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,حوادث طبیعی

هشدار تخلیه به ۲۱۳ روستای سنقر/ مردم با کمبود مواد غذایی و نان مواجه نمی‌شوند

با توجه به هشدارهای هواشناسی مبنی برسامانه بارشی فعال و قدرتمند در روزهای آتی، مسؤولان شهرستان سنقروکلیایی اقدامات پیشگیرانه‌ای را برای مواجه با سیل احتمالی اندیشیده شده است.

 

به گزارش فارس، با توجه به هشدارهای هواشناسی مبنی برسامانه بارشی فعال و قدرتمند به‌ویژه در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ یازدهم و دوازدهم فروردین‌ماه ۹۸ در استان کرمانشاه اقدامات پیشگیرانه‌ای برای مواجه با سیل احتمالی در شهرستان سنقروکلیایی از سوی مسؤولان شهرستانی به عمل آمده است.

 

تشکیل سه جلسه فوق‌العاده مدیریت بحران و ابلاغ بیش از ۴۵ مصوبه به دستگاه‌های ذی‌ربط همچنین تشکیل چهار کارگروه عملیاتی برای رصد مسائل و مشکلات احتمالی ناشی از وقوع سیل از جمله اقدامات اولیه مسؤولان شهرستانی برای هماهنگی بیشتر بوده است علاوه بر اینها بخشداران، نمایندگان اداره‌ها، بنیاد مسکن، آبفای روستایی، اداره گاز، اداره برق، راهداری، هلال احمر، بسیج و نیروی انتظامی همگی در آماده‌باش هستند و به ساکنان ۵۰ روستا در مسیر سیلاب اخطار تخلیه و هماهنگی لازم برای اسکان آنان در مساجد و مدارس و چادرهای هلال احمر نیز صورت گرفته است.

 

از اهم این اقدامات می‌توان به رهاسازی آب سدهای شهرستان سنقر از یک هفته قبل به مقدار کافی و شناسایی نقاط حادثه‌خیز و برطرف کردن موانع و مشکلات پیش‌رو سیل‌بندها، پل‌ها و لای‌روبی برخی مسیل‌ها در اطراف شهر و برخی از روستاها و همچنین از همه مهم‌تر شناسایی و هشدار تخلیه منازل ۲۱۳ روستای شهرستان که احتمال تخریب آنان بر اثر بارندگی‌های اخیر وجود داشت اشاره کرد.

 

تشکیل و راه‌اندازی سامانه پیامکی، توجیه دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها به منظور آمادگی برای هرگونه کمک‌رسانی به هموطنان در مواقع لزوم و همچنین هماهنگی‌های لازم برای سوخت رسانی به تمام روستاهای فاقد گاز در سطح شهرستان از اقدامات پیشگیرانه موثر این شهرستان بوده است.

 

برای تامین مواد غذایی مردم نیز در صورت بروز حادثه هماهنگی‌های لازم و آماده‌باش اعم از ذخیره‌سازی نان صورت گرفته است تا مردم با کمبود مواد غذایی و نان مواجه نشوند.

 

همچنین با توجه به اینکه درزمان وقوع بحران احتمال گزیدگی مار، عقرب و شیوع بیماری‌های میکروبی ناشی از وقوع بحران‌ها وجود دارد، هماهنگی‌های لازم برای تهیه واکسن‌ها وداروهای مرتبط به میزان لازم در این شهرستان انجام شده است.

 

 

انتشار لیست مناطق سیل خیز شهری و بین‌شهری در کردستان

لیست مناطق سیل‌خیز شهری و بین‌شهری از سوی شرکت آب منطقه‌ای کردستان منتشر شد.

 

مدیر شرکت آب منطقه‌ای استان کردستان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج با اشاره به مناطق سیل‌خیز استان به تفکیک شهرستان‌ها اظهار کرد: چم سقز، التون و چم ولی‌خان از مناطق سیل خیز شهرستان سقز است.

 

کامران خرم با اشاره به مناطق سیل‌خیز شهرستان بانه افزود: از پایین دست سد بانه تا خروجی شهر از مناطق سیل‌خیز به شمار می‌روند و علاوه بر آن رودخانه سارتکه ورشکی و بایزید در بخش نمشیر در حال حاضر باتوجه به اعتبار تخصیصی در حد ۱۷۰ متر دیوار پیش ساخته قابل نصب است و برای ساماندهی و اصلاح مسیر نیاز به اختصاص ماشین‌آلات دارد.

 

وی خاطر نشان کرد: محله خلیفه‌آباد دیواندره که شامل ورودی شهر دیواندره تا خروجی شهر بعد از پمپ بنزین است جزو مناطق سیل‌خیز این شهر به شمار می‌رود.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان بیان کرد: خاورآباد و رودخانه مرکزی شهر بیجار، رودخانه قلعه قروه پل ترمینال تا خروجی شهر، رودخانه‌های یغواسی، زرین چوب، وندرنی و رازآور در شهرستان کامیاران نیز از مناطق سیل‌خیز به شمار می‌روند.

 

خرم مناطق سیل‌خیز شهرستان دهگلان را نیز رودخانه دهگلان از ورودی کریم‌آباد تا روستای حسینی‌ بیمارستان این شهر اعلام کرد و گفت: چم گلین کبود مریوان، رودخانه داخل شهر سروآباد و رودخانه گاورود از سد گاوشان تا تلاقی رودخانه قشلاق از دیگر مناطق سیل‌خیز استان است.

 

وی در پایان اضافه کرد: چم دره‌بیان سنندج( از پل بلوار ارتش تا تلاقی گریاشان با قشلاق در کل بلوار کردستان)، چم گلشن(از محل فیض‌آباد تا تلاقی با چم‌دره‌بیان سنندج)، چم پل بند سنندج،‌ آبراهه و کانال شهرک سعدی تا تلاقی با رودخانه گریاشانِ سنندج، رودخانه قشلاق از سد قشلاق تا تلاقی رودخانه گاورود(در محل روستاب بزلانه) و رودخانه قشلاق(شاخه خلیفه‌ ترجان) در محدوده شهر حسین‌آباد و روستای عباس‌آباد تا ورودی مخزن سد قشلاق از دیگر مناطق سیل‌خیز استان به شمار می‌روند.

 

 

اعلام وضعیت اضطراری در چهار شهرستانِ لرستان

با توجه به ورود سامانه بارشی بسیار قوی به لرستان همه استان بخصوص شهرستان‌های دورود، خرم‌آباد، پل‌دختر و چگنی در معرض خطر سیل قرار دارند.

 

به گزارش ایسنا، رضا میرزایی گفت: با توجه به ورود سامانه بارشی بسیار قوی به لرستان همه استان بخصوص شهرستان‌های دورود، خرم‌آباد، پل‌دختر و چگنی در معرض خطر سیل قرار دارند.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان با بیان اینکه همه رودخانه‌های استان سیلابی خواهند شد، افزود: در دو حوضه کشکان و سزار بارندگی‌ها شدیدتر است و به همین ساکنان شهر‌های دورود، پل‌دختر، خرم‌آباد و سراب دوره ساکن در حاشیه کشکان و سزار قبل از شروع بارندگی‌ها منازل خود را ترک کنند.

 

میرزایی گفت: رودخانه سیلاخور هم سیلابی خواهد شد و سد مروک هم سرریز کرده و با آغاز بارش‌های جدید حداکثر ظرفیت رودخانه تیره که از وسط شهر دورود می‌گذرد ۴۰۰ مترمکعب بر ثانیه است درحالی‌که حجم ورودی آب به این رودخانه چند برابر ظرفیت رودخانه تیره است.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان اضافه کرد از ۱۵ سد در حال ساخت در لرستان ۶ سد آبگیری شده و سد‌های کزنار، ایوشان و هاله سرریز کردند و ۹۰ درصد ظرفیت سه سد دیگر پر شده است.

 

وی عنوان کرد: همه ساکنان پایین‌دست این ۶ سد قبل از شروع بارندگی جدید منازل خود را ترک کنند.

 

 

  • 15
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش