به گزارش میزان، هشدار توبی لینزر رئیس این دفتر که در مطبوعات افغانستان منعکس شد بیانگر آن است که اگر کشورهای کمک کننده به افغانستان هرچه سریع تر در این مورد دست بکار نشوند وقوع فاجعه انسانی رخ خواهد داد.
نماینده سازمان ملل متحد در امور کمک های بشر دوستانه برای افغانستان گفته است که علاوه بر۴۵۰ میلیون دلار کمک های سالانه کشورهای حامی افغانستان، برای مقابله با خشکسالی به مبلغ ۱۱۵ میلیون دلار دیگر نیاز است.
وی افزوده است که دو سوم پهنه سرزمین افغانستان با خشکسالی مواجه است و این وضعیت دو میلیون نفر را با کمبود شدید غذا مواجه خواهد کرد.
لینزر تصریح کرد که کمبود بارندگی امسال ۷۰ درصد کشاورزی را در افغانستان متأثر کرده و همچنان سبب کاهش منابع غذایی در مراتع و چراگاههای دامی این کشور شده است.
وی به اشتغال و وابستگی مستقیم بیش از ۱۵ میلیون تن از جمعیت افغانستان با حوزه کشاورزی و دامداری گفت که خشکسالی باعث آواره شدن هزاران تن از مردم افغانستان در مناطق مختلف این کشور شده هستند.
به گفته لینزر، افغانستان در سال جاری با کمبود ۲.۵ میلیون تن گندم مواجه است و او خطاب به کشورهای کمک کننده هشدار داده است که اگر کمک ها اکنون در اختیار این نهاد قرار نگیرد در شش ماه آینده مجبور به هزینه بیشتری برای جلوگیری از فاجعه خواهند شد.
وزارت کشاورزی و دامداری افغانستان ماه گذشته در مجلس این کشور اعلام کرد که ۱۵ استان این کشور بشدت با مشکل خشکسالی مواجه هستند و از بخش های خصوصی نیز خواست که با دولت همکاری کنند تا دولت قادر به جلوگیری از اثرات مخرب ناشی از خشکسالی شود.
- 17
- 3