چکیده ای از بیوگرافی بهرام عین اللهی:
نام اصلی: بهرام عیناللهی
زاده: ۱۰ بهمن ۱۳۳۷
سمت: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
شروع فعالیت : ۳ شهریور ۱۴۰۰
ملیت: ایرانی
محل تحصیل: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
تخصص: فوق تخصص قرنیه چشم و بیماریهای خارج چشمی
هیئت دولت: دولت سیزدهم
دین: اسلام (شیعه)
بیوگرافی بهرام عین اللهی:
بهرام عین اللهی در دهم بهن سال ۱۳۳۷ در سراب آذربایجان شرقی به دنیا آمد و در تهران بزرگ شد. عین اللهی توانست در سال ۱۳۵۵ در رشته علوم تجربی در منطقه ۱۰ با معدل ۱۹/۳ دیپلم بگیرد و در همان سال هم در رشته پزشکی اصفهان قبول شد. با وجود تمام فعالیت های سیاسی که در دانشگاه داشت در تمام طول تحصیلش همواره جزء دانشجویان برتر کلاس با نمرات بالا محسوب می شد، در نهایت توانست در سال ۱۳۶۳ دوره پزشکی عمومی خود را به اتمام رساند و فارع التحصیل شد.
وی از جمله وزیرانی است که در جبهه جنگ نیز حضور داشته و در این زمینه اعلام کرده است؛ بعد از اتمام دوره عمومی جزو ۱۰ درصد نمرات بالا بودم به همین دلیل در امتحان دستیاری پذیرفته شدم و شروع کردم اما در جبهه نیاز به بخش بهداشت و درمان بود به همین دلیل ترجیح دادم به جنگ بروم.
بعد از پایان جنگ در سال ۱۳۶۷ با قبول شدن در دستیاری رشته چشم پزشکی در دانشگاه شهید بهشتی تهران در سال ۱۳۷۰ دوره فوق تخصصی قرنیه و بیماری سگلمان قدامی را ادامه داده و همزمان با این موضوع به عنوان عضوی از هیئت علمی دانشگاه هم فعالیت می کرد.
در سال ۱۳۹۹ هنگامی که دکتر عین اللهی ۵۵ ساله بود از سید حسن قاضی زاده هاشمی که در آن زمان وزیر بهداشت وقت بود، حکم مشاور وزیر را دریافت کرد، همچنین عین اللهی در آن زمان عهده دار ریاست بخش چشم بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد نیز بود، مسئول کمیته جذب دانشجویی جهاد سازندگی در شورای انقلاب فرهنگی از دیگر مشاغل او در آن زمان بود همچنین برای مدتی معاون درمان بهداری کل سپاه را هم عهده دار بود.
بهدام عین اللهی اعلام کرده است که شهدا الگوهای من محسوب می شوند، به طوری که شهید همت و شهید باکری و بخصوص شهید آوینی در زندگی من بسیار تاثیرگذار بوده اند.
شهید کرباسی و شهید آتش دست و شهید رهنمون از جمله دوستان نزدیک عبداللهی هستند که اعلام کرده؛ همواره در زندگی شخصی و حرفه ای از آنها الگو می گیرد.
طبق گفته های دکتر عین اللهی ایشان تا سال ۱۳۶۳ بعنوان نیروی پزشکی و سپس تا سال ۱۳۶۷ بعنوان مسئول در امر امداد و درمان در جبهه مشغول به کار بوده است. ایشان مطرح کرده است؛ مجموعه خاطرات من را بسیج جامعه پزشکی چاپ کرده است که می توانید مطالعه کنید.
بهرام عین اللهی علاوه بر مسئولیت های گفته شده، در مجلات مختلفی از جمله «بینا» ، «طب و تزکیه» و «کوثر» که به تهیه مقالات پزشکی می پردازند هم عضو هیئت تحریریه تجربه می باشد.
سوابق بهرام عین اللهی:
- دکتر عین اللهی عضو هیات مدیره بانک چشم جمهوری اسلامی ایران از سال ۱۳۷۳می باشد.
- عضو شورای عالی مرکز تحقیقات چشم پزشکی کشور از سال ۱۳۷۶ بود.
- عضو هیات ممتحنه بورد تخصصی چشم پزشکی از سال ۱۳۸۳ بود.
- وی از سال های ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ عضو شورای عالی استعداد های درخشان وزارت بهداشت و درمان است.
- ریاست انجمن آموزش علوم پزشکی از سال ۱۳۸۶ بر عهده دارد.
- عضو مرکز تحقیقات لیزر پزشکی از سال ۱۳۸۷
- و از سال ۱۳۸۸ تا اکنون ریاست قطب چشم پزشکی برعهده دارد.
- عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی کشور
- دبیر شورای گسترش دانشگاهها
- عضو هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
- عضو هیئت جذب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
- معاون درمان بهداری کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
- ریاست مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شهید دکتر لبافینژاد
- مشاور سازمان بینالمللی آموزش پزشکی اروپا
- رئیس دفتر نظارت و ارزیابی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
- عضو شورای عالی استعدادهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
از پزشکی اروپا تا صدا و سیما:
باید اشاره کرد از دیگر سمت های عین اللهی مشاور سازمان بین المللی آموزش پزشکی اروپا و مشاور بیماری های چشم در شورای سیاست گذاری سلامت صدا و سیما می باشد.
تالیفات و ابداعات ثبت شده بهرام عین اللهی:
- از جمله ابداعات عین اللهی ابداع بیو ایمپلنت بدون بخیه چشمی در سال ۱۳۸۹ است که برای نخستین بار در جهان بنام ایشان ثبت شد.
از جمله کتاب های بهرام عین اللهی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- عفونت های چشم
- اصلاح عیوب انکساری
- نقش ارزیابی درونی در بهبود کیفیت آموزشی
- برنامه ریزی آموزشی
- اصول مبانی چشم پزشکی
- راهنمای تضمين كيفی
بهرام عین اللهی و وزارت بهداشت:
دکتر عین اللهی در دولت ابراهیم رئیسی به عنوان وزیر بهداشت انتخاب شد، واگذاری این سمت در زمانی بود که کرونا در وضعیت بحرانی به سر می برد و واردات واکسن انگلیسی و آمریکایی توسط رهبری منع شده بود.
مخالف واکسن کرونای خارجی:
با اعلام مخالفت رهبری با واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی در تاریخ ۲۳ دی ۱۳۹۹؛ بیشتر از ۲۵۰۰ پزشک و استاد با یک نامه به حسن روحانی؛ رئیس جمهور وقت، از عوارض واکسن های فایزر و مدرنا اعلام خطر کردند، دکتر بهدام عین اللهی به عنوان نفر هفتم این بیانیه را امضا کرد، این در حالی است که سازمان بهداشت جهانی این دو واکسن را تایید کرده و تقریبا همه کشورها به جز ایران از این واکسن ها استفاده کردند.
گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش
- 13
- 4
ماوی
۱۴۰۳/۶/۱۶ - ۱۱:۲۷
Permalink