دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۷۰۰۰۴۳

زندگی نامه ی نیکولا تسلا و اختراعاتش (+ تصاویر)

نیکولا تسلا,نیکولاتسلا,زندگی نامه ی نیکولا تسلابرخی نیکولا تسلا را به عنوان پدر واقعی جریان برق به یاد می آورند
نیکولا تسلا یکی از معروف ترین چهره های ماندگار جهان علم است. او مبتکر، فیزیکدان، مهندس و یکی از پیشگامان اکتشافات مهندسی برق به شمار می رود. نیکولاتسلا دست کم در سه کشور کرواسی، صربستان و آمریکا بعنوان قهرمانی ملی مورد تجلیل است.

چکیده ای از بیوگرافی نیکولا تسلا

نام: نیکولا تسلا

متولد:۱۰ ژوئیه ۱۸۵۶

زادگاه: سمیلجان، امپراتوری اتریش (کرواسی امروزی)

مرگ: ۷ ژانویهٔ ۱۹۴۳

تبار: صربی تبار

رشته فعالیت: مخترع، فیزیک دان و مهندس

بیوگرافی نیکولا تسلا

نیکولا تسلا در تاریخ دهم ژوئیه سال ۱۸۵۶ میلادی در روستای سمیلجان واقع در امپراتوری اتریش – مجارستان به دنیا آمد. پدرش «میلوتین تسلا» نام داشت و یک کشیش ارتدوکس بود. مادرش نیز «دوکا تسلا» نام داشت و در ساختن لوازم خانگی، تجهیزات مکانیکی و حفظ کردن اشعار حماسی صربستان علاقه و استعداد فراوانی داشت. نیکولاتسلا هیچوقت به صورت رسمی مورد آموزش قرار نگرفت و پیوسته حافظه ی قوی و تبحرها و توانایی های خلاقانه ی خویش را مدیون اثرات رفتاری و صفت های ژنتیکی مادرش می دانست.

اختراعات نیکولا تسلا

در سال ۱۸۸۱، نیکولا تسلا به بوداپست، در مجارستان نقل مکان کرد تا در شرکت تلگراف و تلفن بوداپست کار کند. به محض ورود، نیکولاتسلا فهمید که این شرکت، که در حال ساخت است، کارایی ندارد، بدین ترتیب به جای آن بعنوان پیش نویس در دفتر مرکزی تلگراف کار کرد. طی چند ماه، مرکز تلفنی بوداپست عملیاتی شد و او در سمت مدیر برق مشغول بکار شد. نیکولا تسلا در زمان کار، تجهیزات و امکانات فراوانی را در ایستگاه مرکزی ایجاد کرد و مدعی بود که یک سیستم تکرارگر یا تقویت کننده تلفن را تکمیل کرده است که اصلاً ثبت اختراع و معرفی نشده است.

اختراعات نیکولا تسلا,نیکولا تسلا,تصاویر نیکولا تسلانیکولا تسلا بدون دریافت مدرک تحصیلی در رشته مهندسی و فیزیک تحصیل کرد

در سال ۱۸۸۲، Tivadar Puskás، نیکولا تسلا را برای شغل دیگری در پاریس با شرکت Continental Edison انتخاب کرد. نیکولاتسلا کار خود را روی چیزی که در آن هنگام صنعتی کاملاً نو بود، آغاز کرد و به نصب و راه اندازی سیستم لامپ روشنایی رشته ای در سطح شهر، پرداخت. این شرکت دارای چندین بخش فرعی بود و او در Societe Electrique Edison، در حومه پاریس که مسئولیت نصب سیستم روشناییش را بر عهده داشت، کار می کرد. وی در آن جا تجربه عملی زیادی در مهندسی برق بدست آورد. مدیریت، متوجه دانش پیشرفته نیکولاتسلا در زمینه مهندسی و فیزیک شد و به زودی وی را به طراحی و ساخت نسخه های پیشرفته تولید دینام و موتور تبدیل کرد. آن ها همچنین او را برای رفع مشکلات مهندسی در دیگر تأسیسات ادیسون که در فرانسه و آلمان ساخته شده بود، اعزام کردند.

نیکولا تسلا برای اولین بار در سال ۱۸۸۴ وارد آمریکا شد و در ۳۰ ژوئیه ۱۸۹۱ به تابعیت رسمی این کشور درآمد. او اول مدتی در نیویورک زندگی کرد، که در این مدت برای توماس ادیسون کارهای مهندسی انجام می داد. نیکولاتسلا مدتی بعد به علت مخالفت ادیسون با پرداخت و افزایش حقوق از شغل خود استعفا داد. همچنین ادیسون حاضر نبود نظرات نیکولا تسلا را در خصوص جریان برق متناوب بپذیرد، بگونه ای که او جریان برق مستقیم را برتر از جریان برق متناوب می دانست.

نیکولا تسلا در سال ۱۸۸۸ طرحی نوین از موتور القایی را برای انجمن مهندسان برق و الکترونیک معرفی کرد. او وسیله ای برای القاء جریان الکتریکی در یک قطعه آهن اختراع کرد که بین دو سیم پیچ الکتریکی می چرخید. این قطعه چرخان مغناطیسی، زمانی که با استفاده از نوعی انرژی مکانیکی شروع به چرخش میکرد، می توانست جریان AC تولید کند. نیکولاتسلا در انتهای قرن نوزدهم رقیب توماس ادیسون بود. در واقع وی در سال ۱۸۹۰ مشهورتر از ادیسون بود، بگونه ای که اختراع نیروی منبع جریان الکتریکی چند فازه شهرت جهانی برای او بهمراه داشت.

نیکولا تسلا که اغلب به علت قابل استفاده کردن جریان برق متناوب (AC) مشهور است دارای ۱۱۲ مجوز ثبت اختراع از کشور آمریکا است. این مخترع بزرگ با این که در طول حیات خود به ثروت دست یافت ولی تمام آنرا صرف پژوهش های علمی کرد.

طرح های نیکولا تسلا

۵ طرح عجیب «نیکولا تسلا» برای اختراع که هرگز ساخته نشدند:

۱- اشعه مرگ/ سلاحی برای پایان جنگ

۲- نوسان ساز/ دستگاهی برای شبیه سازی زلزله

۳- دوربین ذهن/ دستگاهی برای خواندن ذهن

۴- برج واردنکلیف/ منبع رایگان و نامحدود برق

۵- کشتی هوایی برقی/ هواپیمایی بدون نیاز به حمل سوخت

مرگ نیکولا تسلا,حقایق زندگی نیکولا تسلا,نیکولا تسلانیکولا تسلا در سال ۱۸۸۸ طرحی از موتور القایی را برای انجمن مهندسان برق معرفی کرد

بررسی ادعای ارتباط نیکولا تسلا با فرازمینی ها

به اعتقاد بسیاری،«نیکولا تسلا» ذهنی مافوق بشر داشت و نابغه ای خلاق بود ولی در مقابل، تعدادی به علت تفکرات عجیب و مرموزش وی را دیوانه می خواندند. نیکولاتسلا در یادداشت هایش از رابطه تله پاتیک با فرازمینی ها گفته است. وی گفته تمام ایده ها و اختراع هایش را از فرازمینی ها گرفته است. دفترچه یادداشت «نیکولا تسلا» شامل طرح های عجیب و بلندپروازانه ای است که خیلی از آنها یا به شکل راز باقی مانده اند یا فراتر از علم فعلی بشر هستند. مدتی قبل در اسناد FBI اطلاعاتی در مورد «نیکولاتسلا» عمومی شد.

در این اطلاعات، نامه ای خطاب به «مارگارت استرون» وجود داشت که به او مأموریت داده شد، کتابی در مورد زندگینامه «نیکولا تسلا» بنویسد. در این کتاب آمده است؛ دستیاران «نیکولاتسلا» مدعی شدند، دستگاه نیمه تمام او را که هدفش برقراری ارتباط با فرازمینی ها بود پس از مرگش تکمیل کردند. آنها در سال ۱۹۵۰ میلادی موفق به برقراری ارتباط با فرازمینی ها شدند. فرازمینی ها به دستیاران «نیکولاتسلا» گفتند؛ او از سیاره ونوس آمده و در سال ۱۸۵۶ میلادی به یک خانواده زمینی سپرده شده است! البته بنظر میرسد خود FBI هم این ادعاها را آنقدر جدی نگرفته است.  

عجیب ترین حقایق زندگی نیکولا تسلا

نیکولا تسلا بسیار کم می خوابید، بگونه ای که خودش می گوید هرگز بیش از ۲ ساعت به خواب نرفته است. جان اونیل، نویسنده کتاب زندگینامه نیکولاتسلا می گوید:”او اقرار کرده است که یک بار به صورت بی وقفه و بدون آنکه استراحت کند ۸۴ ساعت مداوم مشغول کار بوده است.” او در کتاب خود می نویسد:”سرگرمی همیشگی نیکولا تسلا پرسه زدن در پارک های نیویورک، نجات کبوترها و مراقبت از پرندگان آسیب دیده بود.” مارک سیفر، یکی دیگر از نویسندگان زندگی نیکولاتسلا می گوید:” او یک فرد گیاهخوار بود که خود را به رژیم غذایی مخصوص حاوی شیر، عسل، نان و آب سبزیجات محدود کرده بود.” به گفته مارک سیفر، این مخترع بزرگ عادت داشت انگشتان پای خود را ورزش دهد و این کار را هر شب ۱۰۰ مرتبه برای هر یک از پاهای خود انجام می داد چون اعتقاد داشت ورزش دادن انگشتان پا سبب تحریک سلول های مغزی می شود.

مرگ نیکولا تسلا

نیکولا تسلا در نیویورک در اثر از کار افتادگی قلب در زمانی بین عصر ۵ ژانویه و صبح ۸ ژانویه سال ۱۹۴۳ در سن ۸۶ سالگی در حالیکه تنها بود، درگذشت. علی رغم فروش حق انحصار ثبت اختراع الکتریسیته متناوب، او اساساً فقیر بود و با بدهیهای زیادی از دنیا رفت. در زمان مرگش، او در حال کار بر روی نوعی از سلاح "دور نیرو" یا "اشعه مرگ" بود که اسرار آنرا در صبح ژانویه همان سال به وزارت جنگ آمريکا تحویل داده بود.

نیکولا تسلا,عکس نیکولا تسلا,بیوگرافی نیکولا تسلانیکولا تسلا در ژانویه سال ۱۹۴۳ در نیویورک درگذشت

بنظر میرسد که اشعه مرگ پیشنهادی نیکولا تسلا مرتبط با تحقیقاتش بر روی صاعقه کروی و پلاسما باشد. جسد نیکولا تسلا سه روز پس از این واقعه پیدا شد و بعد از اینکه fbi توسط وزارت جنگ مطلع شد، مقاله های او خیلی محرمانه اعلام شدند.

گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش

  • 20
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
ویژه سرپوش