دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۵۹ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۸۲۱۹۸
دنیای خودرو

نگاهی به نسل پنجم خودروی رنجرور ۳۵۰ اسب بخار با سرعت ۲۳۳ کیلومتر بر ساعت (+تصاویر)

نسل پنجم رنجرور,شاسی بلند نسل پنجم رنجرور
رنجرور حضور شاخص خود را در جاده ها حفظ کرده است و منصفانه است که بگوییم هیچ چیز کاملاً شبیه آن وجود ندارد.

همه می دانند، یا فکر می کنند که می دانند، که «رنجرور» در جاده و خارج از جاده همواره یک خودروی فوق العاده بوده است. باید به یاد داشت که این ایده پشت مدل اولیه بود که بیش از نیم قرن پیش رونمایی شد- یک لندرور راحت و لذت بخش تر که می توانست در خانه های بیرون شهر کار کند و در شهر، شیک به نظر برسد. این ترکیب خاص از توانایی ها، جایگاه آنرا بعنوان محصولی منحصربه فرد ، به علاوه حد نسبتا مطلوبی از فخرفروشی، تحت مدیریت جانشین پرور و مالکیت مشارکتی، موفقیت پایدار آنرا تضمین کرده است. در حال حاضر ، این شرکت تحت نظارت (همراه با جگوار) تاتا، شرکت غول صنعتی هند، با برنامه هایی هرچند با تأخیر، اما قابل تحسین، قصد دارد رنجرور را برقی کند. اما تبدیل آن به خودروی با سوخت پاک نمی تواند به همین سرعت انجام شود.

اکنون، رنجرور در نسل پنجم خود، هنوز همه کارهایی را که پیش از این انجام می داد انجام می دهد، اما امروزه میتوان از این خودرو در پارکینگ زیرزمینی با ستون های بتنی بزرگ که در گوشه های بسیار تنگ مثل سرباز نگهبان ایستاده اند، به بهترین شکل لذت برد. در گذشته، چنین محیط هایی برای مدل های بزرگتر رنجروری که به بازار می آمد، روزبه روز سخت می شد (مدل اولیه ۱۹۷۰ جوری به نظر می رسید که وقتی در کنار مدل های بعد از خود قرار می گرفت، انگار می شد در صندوق عقب مدل های جدیدتر جا شود). در واقع ، با بزرگتر شدن این خودرو وضعیت آن قدر بد شد که پارک کردن به کاری تقریبا غیرممکن تبدیل شد و بطور جدّي، خوشنامی این خودرو و معروف بودنش به اینکه چندمنظوره است را از بین برد. بایستی در پنج مرحله می پیچیدید و امیدوار می بودید که بدنه گران قیمت آن را خراش ندهید.

حالا اوضاع فرق کرده است. رنجرور به کلی جدید، نه فقط چهار چرخ محرک برای بالا بردن شما از کلیمانجارو دارد، بلکه دارای فرمان چهار چرخ است تا شما را به یک فضای پارکینگ تنگ یا در واقع در گوشه ای در یک خیابان شلوغ شهری یا روستایی برساند. چرخ های عقبی که در هماهنگی با جلو حرکت می کنند، کارایی شهری این خودروی غول لوکس را دگرگون کرده است و به آن، دایره گردش یک مینی ماینر را می بخشد. مجموعه گسترده ای از گزینه ها و اطلاعاتی که در پشت صفحه نمایش لمسی با اندازه متوسط ​​در داشبورد قرار دارد نیز شامل یک جدول دم دستی از ابعاد خودرو است و البته ارتفاع آن از طریق تنظیمات تعلیق بادی قابل تنظیم است. گزینه های معمول پارک خودکار، حسگرها و یک سامانه دوربین فوق العاده که به شما امکان می دهد به نوعی به شکل مجازی خارج از خودرو بایستید تصویر را کامل می کند. شما اطمینان کامل دارید که این مدل های کلاسیک گران قیمت خراش بر نمی دارد.

نسل پنجم رنجرور,شاسی بلند نسل پنجم رنجرور

با این حال، چیزی که بدون شک بدون تغییر مانده است، آن پروفایل خاص است، با نمای سقف «متحرک»، مدل شیار باریک تر که اینک از کناره ها می گذرد، و در پشتی دو قسمتی. هرچند، این بار، رنجرور یک کار بامزه جدید دارد:یک در عقب برقی که بالا می رود و در عقب برقی پایینی را آشکار می کند که بالای سپر قرار می گیرد و به شما امکان می دهد حین تماشای چوگان، به پیک نیک بروید. این طور چیزها. آنها همچنین چراغ های عقب را حذف کرده اند، به این معنا که در حالتی که از آن استفاده نمی شود، همه چیزهایی که می بینید یک جفت طراحی خطوط باریک عمودی مشکی است. تیغه های پشت چرخ های جلو نسبت به مدل قبلی باریک ترند، اما اثر کلی این کنار گذاشتن چیزهای اضافی و طراحی دوباره این است که خودرو را کمی دارای اضلاع مسطح می کند، و در رنگ سفید، کمی شبیه به یخچال فریزر سوارشده بر روی چرخ به نظر می رسد. نمای جلو به وضوح تکامل یافته چند مدل اخیر این خودرو است که در مقایسه با بسیاری از رقبای خود، برش خورده و دارای جلوپنجره ای نسبتا کوچک است.

نسل پنجم رنجرور,شاسی بلند نسل پنجم رنجرور

به طور خلاصه، یا «در کل» تصور می کنم رنجرور حضور شاخص خود را در جاده ها حفظ کرده است و منصفانه است که بگوییم هیچ چیز کاملا شبیه آن وجود ندارد. فضای داخلی و بهسازی ها با فضای داخلی جدید حتی مجلل تری مانند بنتلی بنتایگا، که در ساختخودروهای سفارشی تخصص دارد، رقابت می کند. اما رنجرور یک تولیدی بدون تردید ، خواستنی و آرمانی است. این روزها بدون شک گران هم است و( عملا) کمتر از شش رقم نیست. موقعیت رانندگی« تسلط داشتن از بالا» نیز همچنان وجود دارد. این چیزی فراتر از صرف نشستن در جای بلند ، چشم درچشم رانندگان اتوبوس است، و فراتر از این احساس می کنید که شما واقعا کنترل هر چیزی را، تا آنجایی که چشم می بیند، در دست دارید. که این موضوع، در مورد برخی از مالکان نیز به معنای واقعی کلمه صادق خواهد بود.

من خوشبختانه از اینکه موتور دیزل در ماشینم به همان اندازه روان و مقرون به صرفه بود شگفت زده بودم و با توربوشارژ عالی و کمی تقویت بیشتر با یک مجموعه الکتریکی هیبریدی سبک، شتاب این خودرو مانند هر چیز دیگری در مورد این خودرو شگفت انگیز است. با تعادل و حالت آرامی که دارد، این یک خودروی اسپرت نیست و من واقعا نمی خواهم به جثه ۲.۵ تنی آن فشاری بیش از حد در تضاد با قوانین فیزیک نیوتنی بیاورم. همچنین یک مدل هیبریدی پلاگین، همراه با موتور دیزلی یا بنزینی «وی ۸» (V8) و، خوشبختانه، یک مدل الکتریکی تماما با باتری نیز در راه است. شما می توانید یک مدل، با فاصله بسیار بلند بین دو محور (همان طور که نخست وزیر استفاده می کند) را تعیین کنید که میتواند با سه ردیف برای نشستن هفت مسافر خوشبخت، و مدل های ویژه لندرور «اس وی» عرضه شود.

همه این بحث ها بر سر تجملات است، چه در حال حرکت و چه در حال استراحت، آسوده، در پارکینگ زیرزمینی. رقبای توانمند بسياري وجود دارند، از بنتلی و رولزرویس گرفته تا مرسدس بنز و لامبورگینی، برخی بهتر و حتی گران تر. با این حال، رنجرور جذابیت زیبا و باسلیقه ساخته شده خود را حفظ کرده است. در حقیقت ، طی دوره بحران هزینه زندگی، ثروتمندان هرگز چنین حق انتخابی برای نشان دادن  نمادهای منزلت و اعتبار نداشتند که مانند رنجرور همه جا همراهشان برود. این بخش بحث دیگر بماند.

نسل پنجم رنجرور,شاسی بلند نسل پنجم رنجرور
نسل پنجم رنجرور,شاسی بلند نسل پنجم رنجرور

independentpersian.com
  • 11
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش