جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۴:۲۸ - ۱۴ فروردین ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۱۱۰۳۸
دنیای خودرو

رووئلتو؛ اولین خودروی هیبرید-الکتریکی لامبورگینی که جانشین مدل آونتادور می شود

لامبورگینی الکتریکی,خودروسازان الکتریکی
لامبورگینی با معرفی جانشینی برای قدرتمندترین مدل خود، وارد دنیای خودروهای الکتریکی شد. مدل جدید لامبورگینی با نام رووئلتو (Revuelto)، جانشین مدل آونتادور خواهد شد. مدیرعامل لامبورگینی اعلام کرده است که با معرفی این مدل جدید، دورانی جدید در تاریخ این برند آغاز خواهد شد و تا پایان دهه جاری، همه مدل‌های لامبورگینی با موتور الکتریکی عرضه خواهند شد. رووئلتو با داشتن یک موتور دوازده سیلندر بنزینی و سه موتور الکتریکی، در مجموع ۱۰۰۱ اسب بخار قدرت تولید می‌کند. این خودرو با شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت در ۲.۵ ثانیه، و حداکثر سرعت بیش از ۳۵۰ کیلومتر در ساعت، عملکردی قابل توجه دارد. همچنین، این خودرو می‌تواند ده کیلومتر با نیروی باتری‌هایش حرکت کند.

به گزرش انتخاب، لامبورگینی با معرفی جانشینی برای قوی‌ترین مدلش به جمع خودروسازان الکتریکی پیوست. نام این مدل جدید رووئلتو (Revuelto) است که جانشین مدل آونتادور می‌شود. مدیر لامبورگینی می‌گوید با این ماشین دورانی تازه در کارخانه آغاز می‌شود و تا پایان دهه جاری میلادی همه مدل‌های لامبورگینی موتور الکتریکی خواهند داشت. رووئلتو یک موتور دوازده سیلندر بنزینی و سه موتور الکتریکی دارد که در مجموع ۱۰۰۱ اسب بخار نیرو تولید می‌کند. شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت ماشین ۲.۵ ثانیه و حداکثر سرعتش بیش از ۳۵۰ کیلومتر در ساعت است. ماشین می‌تواند ده کیلومتر با نیروی باتری‌هایش حرکت کند.

این هفته در جهان خودرو: رونمایی سوپرکار جدید لامبورگینی، تغییرات عمده در هیوندای سوناتا، ورود یک خودروساز چینی دیگر به بازار اروپا و معرفی یک خودروساز نوپا در لهستان.

لامبورگینی الکتریکی:

لامبورگینی با معرفی جانشینی برای قوی‌ترین مدلش به جمع خودروسازان الکتریکی پیوست. نام این مدل جدید رووئلتو (Revuelto) است که جانشین مدل آونتادور می‌شود. مدیر لامبورگینی می‌گوید با این ماشین دورانی تازه در کارخانه آغاز می‌شود و تا پایان دهه جاری میلادی همه مدل‌های لامبورگینی موتور الکتریکی خواهند داشت.

رووئلتو یک موتور دوازده سیلندر بنزینی و سه موتور الکتریکی دارد که در مجموع ۱۰۰۱ اسب بخار نیرو تولید می‌کند. شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت ماشین ۲.۵ ثانیه و حداکثر سرعتش بیش از ۳۵۰ کیلومتر در ساعت است. ماشین می‌تواند ده کیلومتر با نیروی باتری‌هایش حرکت کند.

لامبورگینی الکتریکی,خودروسازان الکتریکی

ظاهرا رووئلتو با الهام از مدل‌های دوازده سیلندر گذشته لامبورگینی طراحی شده است. رووئلتو فرم همیشگی ماشین‌های لامبورگینی را دارد، اما طرح چراغ‌هایش عوض شده است. اتاق ماشین مثل مدل‌ها دیگر لامبورگینی با الهام از کابین هواپیماهای جنگی طراحی شده است. اکثر کنترل‌ها روی فرمان هستند و یک نمایشگر هم جلوی صندلی کنار راننده است. میتیا بورکرت، مدیر طراحی لامبورگینی می‌گوید که تلاش کرده تا ماشین همزمان با اسپرت بودن امکانات رفاهی هم داشته باشد.

لامبورگینی الکتریکی,خودروسازان الکتریکی

قیمت پایه رووئلتو ۵۰۰ هزار یورو (۵۴۰ هزار دلار) است و تولیدش از نیمه دوم سال جاری میلادی آغاز می‌شود. لامبورگینی تا پایان سال آینده یک مدل هیبرید-الکتریکی از شاسی‌بلند اوروس هم تولید خواهد کرد. اولین مدل کاملا الکتریکی کارخانه قرار است در سال ۲۰۲۸ به بازار عرضه شود. این ماشین یک مدل کاملا جدید خواهد بود که گفته می‌شود برای بیشتر از دو سرنشین جا دارد. لامبورگینی در سال ۲۰۲۹ نسل جدیدی از شاسی‌بلند اوروس خواهد ساخت که آن هم کاملا الکتریکی است.

لامبورگینی الکتریکی,خودروسازان الکتریکی

چهره تازه سوناتا

هیوندای مدل جدیدی از سدان مشهورش، سوناتا را در نمایشگاه خودروی سئول رونمایی کرد. مدل جدید بر مبنای نسل هشتم سوناتا ساخته شده که در سال ۲۰۲۰ به بازار عرضه شد.

تغییرات ظاهری مدل جدید سوناتا آنقدر زیاد است که انگار نسل جدیدی از ماشین معرفی شده است. هرچند فرم ماشین حفظ شده، اما بخش جلوی ماشین و چراغ‌ها کاملا تغییر کرده است. اتاق ماشین هم از نو طراحی شده و لوکس‌تر است. از جمله امکانات جدید نمایشگر بزرگی است که با فرمی منحنی تقریبا همه داشبورد را پوشانده است.

لامبورگینی الکتریکی,خودروسازان الکتریکی

هیوندای می‌گوید اتاق نسبت به گذشته بی‌صداتر و نرم‌تر شده و امکانات ایمنی و رفاهی تازه‌ای هم اضافه شده است. سوناتا را می‌توان از راه دور و با تلفن همراه پارک کرد یا عقب و جلو برد.

هیوندای جزییاتی درباره موتورهای ماشین منتشر نکرده، اما پیش‌بینی می‌شود با مدل‌های کنونی فرق زیادی نداشته باشد. سوناتا با دو موتور بنزینی چهار سیلندر و یک موتور هیبرید عرضه می‌شود که قوی‌ترین مدل ۲۹۰ اسب بخار نیرو دارد.

جهان خودرو؛ رونمایی از اولین مدل هیبرید-الکتریکی لامبورگینیدرهای عقب های‌فای دو تکه است و بخشی از آن رو به بالا باز می‌شود

یک چینی دیگر در اروپا

هیومن هورایزنز (Human Horizons)، خودروساز لوکس چینی می‌گوید به زودی محصولاتش را در اروپا خواهد فروخت. مارک استانتون، بنیانگذار این شرکت به خبرگزاری رویترز گفت که کشورهایی در اروپا انتخاب شده که فروش ماشین‌های الکتریکی در آنها پر رونق است. قرار است ماه آینده نام این کشورها اعلام شود.

هیومن هورایزونز دو ماشین الکتریکی تولید می‌کند که با نام های‌فای (HiPhi) در بازار چین فروخته می‌شود. آقای استانتون می‌گوید هدفش جلب خریداران اروپایی جوان و ثروتمند است که قاعدتا بنز و پورشه می‌خرند.

لامبورگینی الکتریکی,خودروسازان الکتریکی

های‌فای امکانات لوکس و فن‌آوری‌‌های جدیدی را که با سلیقه مشتریان چینی سازگار است ارائه می‌دهد و هدفش رقابت با خودروسازان لوکس آلمانی و تسلا است. درهای های‌فای دستگیره ندارد و با تشخیص چهره راننده باز می‌شوند. درهای عقب دو تکه است و بخشی از آن رو به بالا باز می‌شود تا سوار و پیاده‌شدن راحت‌تر باشد. ماشین‌های این شرکت با هر بار شارژ تا بیش از ۶۹۰ کیلومتر حرکت می‌کند.

هیومن هورایزونز تازه‌ترین شرکت‌ چینی است که قصد دارد به بازار اروپا وارد شود. پیش از این کارخانه، اکس‌پنگ، BYD، گریت وال و آی‌وی هم برنامه‌های خود را برای فروش ماشین در اروپا آغاز کرده‌اند.

محصولات های‌فای با قیمت پایه ۶۲۰ هزار یوان (حدود ۹۰ هزار دلار) در چین فروخته می‌شود. این شرکت می‌گوید در سال جاری میلادی بین چهار تا پنج هزار دستگاه ماشین تولید می‌کند.

لامبورگینی الکتریکی,خودروسازان الکتریکی

طرح ایتالیایی برای ماشین لهستانی

یک خودروساز نوپای لهستانی اعلام کرده که برای طراحی ماشین‌هایش از استودیوی ایتالیایی پینین‌فارینا کمک خواهد گرفت. شرکت ایزرا (Ezera) در سال ۲۰۲۰ و با کمک دولت لهستان تاسیس شد و قصد دارد با کمک فنی شرکت چینی جیلی ماشین‌های الکتریکی تولید کند.

پینین‌فارینا که یکی از استودیوهای مشهور طراحی خودرو است، سه مدل برای ایزرا طراحی می‌کند که شامل یک هچ‌بک، یک شاسی‌بلند کوچک و یک مدل استیشن است. این ماشین‌ها از پلتفرمی استفاده می‌کنند که جیلی قبلا از آن در مدل‌های الکتریکی شرکت‌های زیرمجموعه‌اش از جمله لوتوس، زیکر و اسمارت استفاده کرده که همه لوکس هستند. این باعث شده پیش‌بینی شود محصولات ایزرا هم لوکس خواهد بود.

لامبورگینی الکتریکی,خودروسازان الکتریکی

ایزرا در حال ساخت کارخانه‌اش در لهستان است و می‌گوید اولین محصولاتش در سال ۲۰۲۵ به بازار خواهد آمد. این شرکت می‌گوید ماشین‌هایش با هر بار شارژ می‌تواند تا بیش از ۴۴۰ کیلومتر حرکت کند.

لامبورگینی الکتریکی,خودروسازان الکتریکی

  • 16
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش