منصوری از کانسپت یک ابرخودرو پرنده لوکس پرده برداشت. این محصول جدید Mansory نمایان گر آینده هیجان انگیز این تیونر معروف آلمانی است.
به گزارش گجت نیوز، منصوری، تیونر آلمانی با موسس ایرانی که شهرت زيادي بین ایرانی های ماشین دوست دارد، متخصص ساخت نسخه های تیون شده پر زرق و برق از شاسی بلندها و سدان های لوکس است. با این حال، پروژه جدید این تیونر که تصاویرش را در صفحه رسمی اینستاگرام خود به اشتراک گذاشته است، با آنچه معمولاً از آن می بینید تفاوت دارد. بر اساس جدیدترین اخبار خودرو، منصوری این بار کانسپت یک ابرخوردو پرنده را طراحی کرده است که به نوعی آینده پیش رو صنعت خودرو را به نمایش می گذارد.
این خودرو مفهومی که نامی برای آن مشخص نشده، با ترکیب المان های سوپرکارهای مختلف طراحی شده است. به عنوان مثال ، در طراحی چراغ های جلو تاثیرات فراری انزو به چشم می خورد و کاپوت با ورودی آن فراری F50 و پاگانی هوایرا را به یاد می آورند. شیشه های این ساخته منصوری هم برگرفته از مک لارن هستند و المان های آیرودینامیکی آن تحت تاثیر سوپرکارهای تولید محدود لامبورگینی طراحی شده اند.
با وجود این، این شاهکار جدید منصوری یک هایپرکار عادی نیست. به همین دلیل، زیر آن اثری از چرخ پیدا نمی شود و بالچه های قرار گرفته در قسمت پایینی بدنه این خودرو نشان می دهند که با یک ابرخودرو پرنده مواجه ایم. البته منصوری این ابرخودرو پرنده را به عنوان یک محصول نمایشی طراحی کرده و در طراحی آن همه المان های فیزیکی اساسی برای یک ماشین پرنده را لحاظ نکرده است.
منصوری با این ابرخودرو پرنده هدف از این دارد که نشان بدهد در آینده دور هم کماکان با عزم جزم به فعالیت خود ادامه می دهد؛ منتها با شکل و شمایلی متفاوت به اقتضای تحولات زمان. این تیونر در پست اینستاگرامی خود اشاره کرد که از سال ۱۹۸۹ شروع به کار کرده اند و در آینده همچنان پایبند به ساخت خودروهای خارق العاده می مانند؛ آینده ای که به عقیده آن ها مبهم است، ولی تمایل به سفارشی سازی خودروها در آن به قوت قبل باقی خواهد ماند.
محصول جدید Mansory فرصت مناسبی است برای اینکه بیشتر درباره آینده صنعت خودرو فکر کنیم. سیر پیشرفت خودروهای برقی طی چند سال اخیر ثابت کرده است که برقی سازی یکی از وجوه اصلی آینده صنعت خودرو خواهد بود. با این حال، برخی عقیده دارند که خودروها در آینده نه چندان دور حتی سر از آسمان در می آورند؛ ایده ای که جای بحث زيادي دارد و از نظر عده ای ساده انگارانه و پر از چالش های واضح است.
- 18
- 3