سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۳۷ - ۲۰ دي ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۱۰۱۳۴۰
دنیای خودرو

رونمایی از محصولات جدید هوندا در CES 2024؛ خودروهای برقی جذاب مجهز به فناوری هوش مصنوعی

خودروی جدید هوندا,رونمایی از محصولات جدید هوندا در CES 2024
هوندا خودروهای برقی جدید خود را در رویداد CES 2024 نمایش داد. اتومبیل های الکتریکی هوندا از طراحی خاص، فناوری خودران و هوش مصنوعی بهره مندند.

به گزارش گجت نیوز، هوندا همان طور که پيشتر وعده داده بود، طی نمایشگاه CES 2024 سری جدیدی از خودروهای برقی خود تحت عنوان «هوندا زیرو» (Honda Zero) را معرفی کرد. بر اساس آخرین اخبار خودرو خارجی، این خودروساز ژاپنی دو کانسپت از این سری را به نمایش گذاشته است که یکی از آن ها سال ۲۰۲۶ روانه بازار آمریکای شمالی خواهد شد. در ادامه بیشتر به جزئیات این دو خودرو مفهومی می پردازیم.

معرفی خودروهای تمام برقی آینده گرایانه جدید هوندا

کانسپت Saloon هوندا

خودروی جدید هوندا,رونمایی از محصولات جدید هوندا در CES 2024

یکی از این دو کانسپت، «سالون» (Saloon) نام دارد که چشم انداز هوندا از یک خودرو الکتریکی سدان مانند را به نمایش می گذارد. اول از همه باید گفت که سبک و سیاق طراحی این خودرو به هیچ وجه شبیه به بقیه خودروهایی نیست که در خیابان های سراسر دنیا پیدا می شوند. سالون بدنه سدان با شیب پیوسته سقف دارد که شکل فست بک به آن می دهد. در طراحی بدنه هم خبری از خطوط تیز نیست و با انحنای فراوان اجزای مختلف بدنه با یکدیگر ادغام شده اند.

پائین ناحیه جلو یک محفظه مستطیلی نورانی با لوگو هوندا به چشم می خورد که به نظر می رسد جلوپنجره این خودرو باشد. بالای آن هم دو چراغ باریک و کوچک مستطیلی قرار گرفته اند. المانی مشابه مستطیل نورانی نمای جلو در ناحیه عقب هم قابل مشاهده است. همچنین فاصله ناچیز بین کف بدنه و سطح زمین، از عملکرد اسپرت ساخته جدید هوندا خبر می دهد.

خودروی جدید هوندا,رونمایی از محصولات جدید هوندا در CES 2024

در فضای داخلی این کانسپت سری هوندا زیرو طراحی مینیمال با المان هایی مثل نمایشگر مرکزی تکی، صندلی های باکت و فرمان مستطیلی یا اصطلاحاً Yoke توجه را به خود جلب می کنند. نهایتاً باید بدانید که هوندا قصد دارد این کانسپت را سال ۲۰۲۶ در آمریکای شمالی به عرضه برساند؛ این یعنی فاصله زیادی تا محقق شدن چشم انداز این شرکت، هرچند کم و بیش وجود ندارد.

خودرو مفهومی Space- Hub هوندا

خودرو مفهومی دیگر Honda Zero قشر متفاوتی را پوشش می دهد. این نمونه که «اسپیس هاب» (Space- Hub) نام دارد، مینی ونی آینده گرایانه با اورهنگ های کوتاه و چراغ های عقب غیرمتعارف مستطیلی است. این خودرو همچنین سقف پانورامیک فوق العاده بزرگی دارد که به خاطر طراحی منحصر به فرد هوندا انگار تا هر دو پهلو امتداد پیدا کرده و فضای شیشه ای گسترده ای را به وجود آورده است.

خودروی جدید هوندا,رونمایی از محصولات جدید هوندا در CES 2024

داخل کابین اسپیس هاب دو صندلی مجزای نیمکتی دیده می شوند و این حاکی از این است که هوندا در نظر دارد این خودرو را با فناوری خودران در دسترس قرار بدهد تا دیگر بدون نیاز به راننده، سرنشینان از نشستن در خودرو تا رسیدن به مقصد لذت ببرند. در همین حال، اثری از شیشه در ناحیه عقب نیست و ظاهراً راننده جهت مشاهده عقب خودرو باید از دوربین های به کار رفته استفاده کند.

مشخصات فنی این خودروهای برقی جدید هوندا مشخص نیست. البته این کانسپت ها صرفاً پیش نمایشی از طراحی مد نظر این شرکت هستند و کمتر به یک نمونه نزدیک به تولید شباهت دارند که پیشرانه آنها هم تعیین شده باشد. با وجود این، هوندا می گوید این خودروها بسته به نسخه، کاملاً خودران خواهند بود یا دست کم از سطح مشخصی از فناوری رانندگی خودکار بهره خواهند برد. ویدیو منتشر شده هم فرمان جمع شدنی خودروهای مفهومی هوندا را نشان می دهد که وقتی راننده قصد داشته باشد کنترل خود را در دست بگیرد، از داشبورد بیرون می آیند.

خودروی جدید هوندا,رونمایی از محصولات جدید هوندا در CES 2024

هوش مصنوعی و فناوری خودران در خودروهای برقي جدید هوندا

سیستم های کمک راننده پیشرفته که لازمه رانندگی خودکار در خودروهای برقی تازه معرفی شده هوندا هستند، مبتنی بر پلتفرم «سنسینگ» (Sensing) این خودروساز ژاپنی خواهند بود. این پلتفرم که اولین بار در مدل ۲۰۲۱ هوندا لجند برای بازار ژاپن به کار گرفته شد، سطح ۲ رانندگی خودکار را ارائه می کند. در سطح ۲ این فناوری، راننده کماکان باید به جاده توجه داشته باشد و در صورت بروز حادثه هم از لحاظ قانونی مسئولیت بر عهده خود راننده خواهد بود. به گفته این شرکت، قابلیت رانندگی بدون نیاز به کنترل راننده در بزرگراه ها و خیابان ها از اواسط دهه ۲۰۲۰ به محصولات مقرون به صرفه تر هم راه پیدا می کند.

خودروی جدید هوندا,رونمایی از محصولات جدید هوندا در CES 2024

هوندا سری زیرو را با تمرکز روی عملکرد اسپرت توسعه می دهد و در طراحی آن ها از تجربیات خود از فرمول یک بهره می گیرد. همچنین در نظر دارد با استفاده از سیستم e- Axle بازدهی باتری را به حداکثر برساند؛ سیستمی که یک موتور، اینورتر و گیربکس را در بر می گیرد. حتی به کار گیری هوش مصنوعی در محصولات آینده جزء برنامه های هوندا است و این شرکت با جمع آوری داده درباره نیازها و ترجیحات رانندگان از طریق هوش مصنوعی ، تلاش خواهد کرد تجربه ای شخصی سازی شده به همراه مسیریابی به رانندگان ارائه بدهد.

اتومبیل های سری Zero بر پایه چند اصل ساخته خواهند شد؛ وزن پایین، ساختار ظریف تر و همچنین هوشمندی. این در حالی است که خیلی از خودروهای الکتریکی امروزه بازار آمريکا شاسی بلندها و پیکاپ های سایز بزرگند. البته همین هم نتیجه ترند گسترده تری است که از چند سال قبل حضور سدان ها در بازار را کمرنگ تر کرده است. باید منتظر ماند و دید محصولات آینده هوندا بر پایه این رویکرد متفاوت، چطور ظاهر خواهند شد. هوندا حتی لوگویی تازه را مختص به نسل جدید خودروهای برقي خود طراحی کرده است.

در جریان نمایشگاه CES 2024 خودرو جدید دیگر هوندا با نام «افیلا» (Afeela) به نمایش گذاشته شد. سدان تمام الکتریکی افیلا را هوندا و سونی تحت شرکتی با نام «سونی هوندا موبیلیتی» (Sony Honda Mobility) توسعه داده اند. نمایش خودرو برقي افیلا سونی و هوندا در این رویداد باعث جلب توجه شد؛ خصوصاً زمانی که آنرا با استفاده از کنترلر دوال سنس پلی استیشن ۵ روی صحنه به حرکت درآوردند.

  • 17
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش