سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۲۹ - ۲۰ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۲۸۰۰
دنیای خودرو

معرفی خودروهای تشریفات در کشور های جهان +عکس

'یک خودروی تشریفات دولت به صورت استاندارد برای حمل و نقل سران یا رؤسای یک دولت یا کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد و در موارد خاص می‌تواند به حمل و نقل و جابه‌جایی مقامات دیگر کشورها که برای بازدید سیاسی به کشوری دیگری سفر کرده‌اند، کمک کند'. این تعریفی است که از خودروی تشریفات ارائه می‌شود و احتمالا مفهوم آن در بسیاری از کشورهای جهان مرسوم است.

به گزارش عصر ایران، قطعا از اولین و واجب‌ترین گزینه‌هایی که یک خودرو را به بدنه دولت در هر کشوری وصل می‌کند، امنیت آن است. خودروهای تشریفات دولت باید از امنیت و ضریب ایمنی بالا برای حفاظت از مقامات برخوردار بوده و توانایی و شکوه لازم را برای انجام این وظیفه دارا باشند. به همین منظور معمولا لیموزین‌ها، خودروهای اجرایی یا اسپورت برای خدمت‌رسانی انتخاب می‌شوند.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,خودروهای تشریفاتلانچیا ثسیس، خودروی دولت ایتالیا (برای سال ها ثسیس یکی از منحصر به فردترین خودروهای دولتی جهان به شمار می‌آمد)

در اغلب مواقع، به دلیل ریسک امنیتی بالایی که برای سرنشینان این خودروها وجود دارد، خودروها با درجات بالایی حفاظت شده و ایمن‌سازی می‌شوند. بنابراین استفاده از لفظ پوشش‌های زرهی یا ضدگلوله برای این وسایل متحرک چندان هم عجیب نیست. این خودروها توسط سازندگان خودرو یا گروه‌های ویژه و متخصص دیگری تجهیز "افترمارکت" می‌شوند. لفظ زرهی که برای خودروهای تشریفات دولت به کار می‌رود به معنای تقویت و مصون‌سازی یک خودروی غیرنظامی است و با آنچه معمولا از یک خودروی ارتشی یا نظامی انتظار می‌رود فرق دارد.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,خودروهای تشریفاتآئودی A8، که برخی مواقع توسط آنگلا مرکل صدراعظم آلمان مورد استفاده قرار می گیرد

زمانی که یک مقام بلندپایه داخلی یا خارجی وارد این خودروها می‌شود، افرادی موتورسوار از گروه‌های ویژه، نیروهای انتظامی یا اعضای نظامی و ارتشی مقامات دولت ومهمان‌هایشان را، در حرکت پشتیبانی می‌کنند.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,خودروهای تشریفاتخودروی رسمی مقام ارشد دولت نیوزلند در سال ۲۰۱۰

راننده رئیس جمهور آمریکا، از میان یکی از باتجربه‌ترین اعضای سرویس اطلاعاتی این کشور و راننده رئیس‌جمهور روسیه نیز از از افسران درجه بالای سرویس پشتیبانی فدرال در روسیه انتخاب می‌شوند. نخست‌وزیر بریتانیا نیز راننده‌ای در اختیار دارد که افسر ویژه حفاظتی از سازمان پلیس متروپلیتن است.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,خودروهای تشریفاتاین می‌باخ ۶۲ در ماه مارس سال ۲۰۱۱ به عنوان خودروی تشریفات از سوی پادشاه مالزی انتخاب شد

در کنفرانس‌های بین‌المللی و بازدیدهای سیاسی و دولتی، اصولا کشور میزبان امنیت حمل و نقل زمینی و امنیت اعضای مهمان را توسط این خودروها تامین می‌کند. اگرچه همان‌طور که پیشتر مطرح شد در همین مواقع برخی از کشورها، خودروهای تشریفات خود را به کشور مقصد حمل می‌کنند.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,خودروهای تشریفاتخودروی تشریفات ریاست جمهوری فرانسه، سیتروئن C6

کشورهایی که صاحب یک صنعت اتومبیل ملی هستند، در ائتلاف با دولت یکی از صنایع ملی کشور خود را به عنوان سازنده خودروهای تشریفات و دولت انتخاب می‌کنند که افتخار بزرگی برای بنگاه اقتصادی مربوطه به شمار می‌آید از طرفی دولت‌ها نیز با افتخار به صنعت اتومبیل کشورشان می‌نازند.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,خودروهای تشریفات کادیلاک ۱، آخرین سری از خودروهای 'بیست' به معنای هیولا که برای اولین بار با ورود ترامپ به کاخ سفید مورد بهره‌برداری قرار گرفت

پیش از این نیز فورد و کرایسلر برای رؤسای جمهور آمریکا خودروهای تشریفات را ارائه کرده‌اند. رهبران شوروی سابق نیز از خودروهای بومی و سفارشی کارخانه کشور خود با نام اختصاری "زیل" بهره می‌بردند. اما پس از فروپاشی شوروی و شرایط نامساعد شرکت زیل رئیس‌جمهور روسیه از این خودروها صرف‌نظر کرد و خودرو‌های کرملین را به مرسدس بنز تغییر داد. اما اینک پوتین یک خودروی جدید ملی را برای سال ۲۰۲۰ به خودروسازان کشورش سفارش داده است.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,خودروهای تشریفات مرسدس بنز W221، خودروی نهاد ریاست جمهوری آلمان

امپراطور ژاپن از تویوتا سنتری، نخست‌وزیر ایتالیا از مازراتی، نخست‌وزیر مالزی از پروتون پردانا، رئیس جمهور چک از اشکودا ساپرپ و پادشاهی بریتانیا به شکلی موروثی از بنتلی استفاده می‌کنند.

 

رئیس‌جمهور فرانسه نیز می‌تواند انتخاب‌هایی بین پژو سیتروئن یا رنو داشته باشد. آلمان‌ها نیز در دریایی از انتخاب برای خودروهای تشریفاتی غرق خواهند شد.

 

با این وجود خودروهای مورد استفاده تنها خودروهای دولتی این کشورها نیستند و یک دولت در آن واحد گزینه‌های متعددی را در مراسم‌های مختلف و با توجه به سطح اهمیت آن انتخاب می‌کند.  بسیاری از کشورها نیز با توجه به تولید خودروهای داخلی، خودروهای لوکس و برتر کشورهای دیگر را برای موقعیت‌های رسمی خود انتخاب می‌کنند.

 

 

  • 16
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش