جمعه ۰۵ مرداد ۱۴۰۳
۲۳:۱۷ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۵۵۴۲
دنیای خودرو

مشخصات فنی و تصاویر داچیا لوگان ام‌سی‌وی استپ‌وی ۲۰۱۷ جدید

شهرت داچیا برند رومانیایی برای ساخت خودروهایی با هزینه پایین به خوبی به گوش همگان رسیده و به این برند تحت مالکیت رنو اجازه داده تا برخی مدل‌های جدید را به سبد محصولات خود بیفزاید.

به گزارش پدال؛ جدیدترین محصول این برند رومانیایی لوگان MCV استپ وی است که نسخه‌ای بلندقدتر از خودروی استیشن خانوادگی این برند به شمار می‌رود. این خودرو گزینه‌ای ارزان‌تر نسبت به مدل‌هایی نظیر اشکودا اوکتاویا اسکات و فولکس‌واگن گلف استیت آل تراک محسوب می‌شود.

 

لوگان MCV دومین محصول استپ وی داچیا است. اولین مدل که ساندرو استپ وی بوده حدود ۶۰ درصد فروش ساندرو در بریتانیا را تشکیل می‌دهد بنابراین داچیا امیدهای فراوانی به موفقیت این خودرو دارد.

 

همانند تمامی محصولات داچیا، ویژگی اصلی این خودرو بهای آغازین آن است. تمامی مدل‌ها با تریم فول Lauréate عرضه شده و نسخه بنزینی بهای آغازین ۱۱۴۹۵ پوندی دارد که کمتر از نصف قیمت یک اشکودا اسکات پایه است. البته این خودرو از تک دیفرانسیل بوده اما رقبا به‌صورت چهار چرخ محرک عرضه می‌شود. از جمله تجهیزات استاندارد این خودرو می‌توان به آینه‌های برقی، حسگرهای پارک عقب، کروز کنترل و سیستم اطلاعات سرگرمی با صفحه لمسی ۷ اینچی و سیستم ناوبری و بلوتوث اشاره کرد. البته ما مدل دیزلی با گشتاور بالا را تست کردیم که بهای آن از ۱۳۰۹۵ پوند آغاز می‌شود.

 

دیگر ویژگی برجسته‌ این خودرو کاربردی بودن آن است. لوگان محفظه بار ۵۷۳ لیتری دارد که با استیت های کوچک گروه فولکس‌واگن فاصله زیادی ندارد. اوکتاویا استیت، گلف استیت و سئات لئون ST به ترتیب از محفظه بارهای ۶۱۰، ۶۰۵ و ۵۸۷ لیتری بهره می برند. صندوق بار لوگان قابل قبول بوده و با تا کردن صندلی‌های پشتی می‌توان محفظه بار را به ۱۵۱۸ لیتر افزایش داد.

 

نسخه استپ وی از فیس لیفت اخیر لوگان سود می‌برد. جدیدترین ظاهر داچیا با جلوپنجره بازنگری شده و ورودی‌های هوا به علاوه چراغ‌های جلوی جدید با لامپ‌های روز روشن در این خودرو به چشم می‌خورند. البته جذابیت اصلی استپ وی به ارتفاع سواری بیشتر و پوشش‌های پلاستیک خشن مشکی برمی‌گردد.

 

از دیگر شاخصه‌های ظاهری خودرو می‌توان به میله‌های سقف، رکاب‌های جلو و عقب و رینگ‌های ۱۶ اینچی اشاره کرد. بخش‌های فنی این خودرو با لوگان استاندارد یکسان هستند.

 

کابین خودرو نیز از به‌روزرسانی‌های اخیر داچیا بهره‌مند شده و غربیلک فرمان جدید و کنسول مرکزی با تریمی جدید از ویژگی‌های آن هستند. صندلی‌های این خودرو نیز مخصوص مدل استپ وی طراحی شده‌اند؛ اما هنوز هم بخش‌های زیادی وجود دارند که به شما یادآوری می‌کنند با خودروی ارزان طرف هستید. بسیاری از پلاستیک‌های بکار رفته خشن و خراش پذیر هستند و گرافیک سیستم ناوبری ماهواره‌ای نیز کاملاً از مد افتاده احساس می‌شود. البته نیمه پر لیوان این است که حداقل همه‌چیز خوش‌ساخت به نظر می‌رسند.

 

لوگان MCV استپ وی در زمان حرکت قطعاً احساس بی‌احتیاطی ندارد. رینگ‌های ۱۶ اینچی خودرو به سواری مناسب در جاده‌های بریتانیا کمک می‌کنند و این یک کروزر راحت است.

 

پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری دیزلی خودرو تنها قدرت ۸۹ اسبی دارد اما گشتاور ۲۲۰ نیوتون متری آن به این معنی است که شما نیازی به تحت فشار گذاشتن زیاد خودرو ندارید. آرامش خودرو در دورهای پایین پیشرانه پذیرفتنی بوده است.

البته با خرید خودرویی این‌چنینی هزینه‌های نگهداری و سواری آن مهم‌ترین جنبه خودرو خواهند بود. حالت اکوی پیشرانه و سیستم استارت/استاپ به مصرف سوخت پایین خودرو کمک شایانی می‌کنند.

 

داچیا لوگان MCV استپ وی از نظر کیفیت کابین نمی‌تواند با خودروهایی چون اشکودا اوکتاویا اسکات یا فولکس گلف آل تراک رقابت کند اما از نظر ارزش هردوی آن‌ها را پشت سر می‌گذارد. این یک خودروی خوش‌ساخت، خشن و کاربردی است که هم‌اکنون جذابیت بیشتری برای افرادی که خواهان آفرودری کاذب هستند دارد. پیشرانه دیزلی استپ وی آرام‌ترین و بهترین پیشرانه نیست و هزینه‌های آن نسبت به نمونه بنزینی بیشتر است اما گشتاور اضافی آن در زمان پر بودن صندوق بار به کمک می‌آید.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,داچیا

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,داچیا

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,داچیا

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,داچیا

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,داچیا

 

 

 

  • 13
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش