شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۰۰:۰۷ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۷۰۲۷
دنیای خودرو

خودروهای جدید اوپل برای بازار ایران +عکس و جدول مشخصات

بازگشت اوپل به بازار ایران در سال ۹۳ و با نمایندگی توان خودرو جی رقم خورد. این نمایندگی، که دفتر مرکزی آن در اصفهان قرار داشت، قصد داشت ۵ محصول اوپل را به ایران بیاورد اما در عمل اتفاقات دیگری رخ داد.

به گزارش کالایاب خودرو، در سال ۹۴، توان خودرو جی فقط دو مدل اوپل اینسیگنیا و اوپل موکا را به تعداد بسیار محدود وارد بازار کرد. همچنین تعداد انگشت‌شماری اوپل کورسا را هم بدست مشتریانش رساند. فعالیت‌های این نمایندگی از ابتدای سال ۹۵ نیز تقریبا متوقف شد طوریکه اگر به آمار واردات سال ۹۵ نگاه کنیم می‌بینیم تنها ۱۸ دستگاه از انواع خودروهای اوپل به ایران آمده است!

 

توان خودرو جی البته از زمستان ۹۵ مجوز واردات اوپل را مجددا گرفت ولی تا به امروز هیچ فعالیتی در این راستا انجام نداده است. جالب‌تر اینجاست که این شرکت، نمایندگی خودروساز روسی UAZ را هم در اختیار دارد و سال گذشته نیز چندین نمونه از شاسی‌بلندهای UAZ را برای نخستین‌بار در نمایشگاه خودرو تهران رونمایی کرد.

 

اکنون شرکتی دیگر برای گرفتن نمایندگی اوپل در ایران دست به کار شده است. نام این نمایندگی جدید ساپرا موتور است که طبق گواهی مرکز اصناف، مجوز واردات تمامی محصولات اوپل را تا سال ۱۴۰۰ در اختیار دارد. در وب‌سایت ساپرا موتور، هم‌اکنون نام ۶ محصول اوپل قرار گرفته ولی بعید است همه این خودروها تا پایان امسال به خیابان‌های کشورمان بیایند. در ادامه به معرفی مختصر این ۶۶ مدل خواهیم پرداخت.

 

۱- اینسیگنیا گرند اسپرت؛ پرچمدار اوپل

گرند اسپرت، نامی بود که اوپل از نسل دوم اینسیگنیا از آن استفاده کرد که دلیل آن به ویژگی خاص ظاهر خودرو برمی‌گردد. خودروسازان آلمانی معمولا برای معرفی سدان‌هایی که با ویژگی ظاهری خودروهای کوپه طراحی شده‌اند، از نام‌هایی متفاوت بهره می‌برند مثلا آئودی برای چنین مدل‌هایی از نام اسپرت‌بک استفاده می‌کند. ب‌ام‌و نیز چنین خودروهایی را گرندکوپه می‌نامد. اوپل نیز با پیروی از همین سبک طراحی، نام جدید گرند اسپرت را روی سدان لوکش قرار داده است. گرند اسپرت لوکس‌ترین محصول اوپل است و باتوجه به قیمت ۲۵ تا ۳۱ هزار یورویی آن در صوروت ورود به بازار کشورمان باید با رنو تلیسمان رقابت کند. یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد این خودرو دو دیفرانسیل‌بودنش است که می‌تواند باعث برتری آن در بازار شود.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,اوپل
اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,اوپل

۲- آسترا سدان؛ رقیبی برای کرولا

آسترا با بیش از دو دهه حضور در بازار جهانی، هم‌اکنون قدیمی‌ترین عضو خانواده اوپل است. آسترا در سال ۲۰۱۵ با طراحی جذابش وارد نسل پنجم (اتاق K) شد. آسترا در اکثر کشورهای اروپایی در دو نسخه هاچ‌بک و استیشن عرضه می‌شود و مدل صندوقدار آن نیز مختص بعضی بازارهای خاص اروپا به همراه آفریقای جنوبی، چین، ترکیه و ... است. آسترا سدان، که در برخی کشورها با نام آسترا لیموزین نیز فروخته می‌شود، در کلاس خودروهای جمع و جور است و باتوجه به قیمت ۲۰ هزار یورویی‌اش، در ایران قیمتی در حدود ۱۵۰ میلیون تومان خواهد داشت که یعنی باید با تویوتا کرولا و هیوندای النترا ۲۰۱۷ روبرو شود.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,اوپل

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,اوپل

۳- کسکادا؛ اگر نیاید بهتر است!

در زبان اسپانیایی، کسکادا به معنی آبشار است. این آلمانی با اینکه از ۲۰۱۳ تا به امروز تغیر چندانی را تجربه نکرده است ولی به لطف ظاهر جذابی که دارد هنوز هم یکی از خوش‌چهره‌ترین کوپه‌های بازار اروپا محسوب می‌شود. کسکادا در همه پیشرانه‌های بنزینی و دیزلی به توربوشارژ مجهز شده که مزیت خوبی است ولی با توجه به قیمت ۲۷ تا ۳۲ هزار یورویی‌اش از همین حالا می‌توان پیش‌بینی کرد که قیمتی فراتر از ۱۸۰ میلیون تومان خواهد داشت. بنابراین نباید منتظر استقبال خوبی از سوی ایرانی‌ها باشد!

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,اوپل
اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,اوپل

۴- کارل؛ کوچکتر از همه

کارل، نام بزرگترین پسر آدام اوپل (موسس کمپانی) است. تولید این خودرو از سال ۲۰۱۴ ولی به عنوان مدل ۲۰۱۵ آغاز شد و تنها خط تولید آن نیز در کشور کره جنوبی واقع شده. قیمت پایه‌ای کارل از ۹۵۰۰ یورو آغاز می‌شود که یعنی در صورت ورود به ایران در محدوده قیمتی ۸۰ میلیون تومان خواهد بود و باید با هیوندای i20، میتسوبیشی میراژ ۲۰۱۷ و همچنین کیا پیکانتو ۲۰۱۷ رقابت کند. کارل در همه جای دنیا با پیشرانه ۳ سیلندر فروخته می‌شود.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,اوپل
اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,اوپل

۵- کراس‌لند ایکس؛ با همان پلتفرم پژو ۲۰۰۸

کراس‌لند، شاسی‌بلند کوچک اوپل و همچنین داغ‌ترین محصول این کمپانی است! آنقدر تازه که فروش آن در اروپا به تازگی آغاز شده. این آلمانی در کلاس شاسی‌بلندهای کوچک قرار دارد و باتوجه به قیمت پایه‌ای ۱۷ هزار یورویی آن (در آلمان) در صورت ورود به کشورمان قطعا در محدوده قیمتی ۱۱۰ تا ۱۳۰ میلیون تومان خواهد بود و قاعدتا باید با پژو ۲۰۰۸ ایران خودرو، رنو کپچر و سانگ‌یانگ تیوولی رقابت کند. حالا که صحبت از رقبای کراس‌لند ایکس شد، بد نیست بدانید که این آلمانی را با پلتفرم تغییریافته PF1 پژوسیتروئن ساخته‌اند؛ همان پلتفرمی که هم‌اکنون پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C3 ایرکراس نیز از آن بهره می‌برند.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,اوپل
اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,اوپل

۶- موکا ایکس؛ هم‌قیمت ویتارا ولی کوچکتر

موکا متولد ۲۰۱۲ است ولی سال ۲۰۱۶ که فیس‌لیفت آن با چراغ‌های جدید و داشبورد تازه معرفی شد، اوپل پسوند ایکس را به نامش اضافه کرد. موکا ایکس در ابعاد و اندازه‌ها تقریبا مشابه کراس‌لند ایکس است ولی وجود امکانات بیشتر و همچنین قابلیت سفارش آن با سیستم محرکه دو دیفرانسیل باعث شده تا قیمت آن اندکی بیشتر از کراس‌لند ایکس باشد. اگر دقیق‌تر بگوییم قیمت پایه‌ای آن در اروپا از ۱۹ هزار یورو آغاز شده و تا حدود ۲۹ هزار یورو نیز افزایش می‌یابد. موکا ایکس در صورت ورود به ایران بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان قیمت دارد.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,اوپل
اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,اوپل

 

  • 11
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش