دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۱۱ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۲۷۳۷
دنیای خودرو

توسط شرکت خودروسازی آلمانی سونوموتورز؛

سیون، اولین خودرو خورشیدی تولید انبوه جهان

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,خودرو خورشیدی سیون

دیجیاتو/ به تازگی شرکت خودروسازی آلمانی سونوموتورز از نمونه اولیه خودروی الکتریکی و خورشیدی خود پرده داری کرد. این خودرو که سیون نام دارد ،اولین مدل تولیدی منتسب به سری ماشین های خورشیدی در جهان بوده و احتمالا در سال ۲۰۱۹ راهی بازار خواهد شد.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,خودرو خورشیدی سیون

۳۳۰ سلول خورشیدی که بر روی بدنه سیون نصب شده است، این توانایی را دارد که برق کافی برای پیمودن یک مسیر روزانه و تقریبی ۱۸ مایلی (حدود ۲۸.۵ کیلومتری) را تامین کند.

 

علاوه بر این انرژی، سیون از یک باتری نیز بهره می برد که به واسطه آن می تواند با ذخیره انرژی ۳۰ کیلو وات ساعت، ۱۰۰ مایل (حدود ۱۶۰ کیلومتر) دیگر را نیز بپیماید.

 

با توجه به تعریف خودروی خورشیدی که به خودرویی گفته می شود که انرژی قابل ملاحظه ای را از خورشید کسب کند، بنابراین از لحاظ فنی سیون یک خودروی خورشیدی کامل نیست، اما با اطمینان می توان گفت که این خودرو نیمی از مسیر را طی کرده و به زودی می تواند عنوان یک خودروی خورشیدی کامل را از آن خود کند.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,خودرو خورشیدی سیون

داستان طراحی و ساخت این خودرو توسط سه کارآفرین جوان آلمانی از شهر مونیخ آغاز می شود. این سه جوان علاقمند بودند که تغییراتی را در جهت تحرک پایدار در یک وسیله نقلیه مستقل از نفت به وجود آورده و نتایج آن را ببینند.

 

این سه مهندس آلمانی که به نام لورین، نوینا و جونا، سه سال را در گاراژی که متعلق به لورین بود صرف توسعه، ساخت و آزمایش پیش نمونه اولیه سیون کرده اند.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,خودرو خورشیدی سیون

در ماه ژوئیه گذشته، شرکت خودروسازی سونوموتورز با همراهی یک کمپین جمع آوری پول از سایت ایندی گوگو (وب سایت مخصوص جمع آوری کمک های مردمی برای اهداف خیریه و انسان دوستانه) آغاز به کار کرد.

 

هدف این کمپین افزایش بودجه مورد نیاز برای ساخت نمونه های اولیه از نظریه سه جوان آلمانی، نشان دادن و تست این نمونه های اولیه عنوان شد. در حقیقت در دسترس بودن وسایل نقلیه الکتریکی با قیمت مناسب برای تمامی اقشار جامعه هدف اصلی بود که به راه اندازی شرکت سونوموتورز و دریافت کمک به این شرکت از طریق سایت ایندی گوگو کمک کرد.

 

کمپینی که از طریق سایت ایندی گوگو خلق شد، در یک اقدام موفق آمیز و بزرگ توانست بیش از ۶۰ هزار یورو به سونوموتورز کمک کرده و تقریبا ۱۱۰۰ نفر نیز برای پیش سفارش این خودرو ثبت نام کند.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,خودرو خورشیدی سیون

در ابتدا سونوموتورز اعلام کرد که سیون در دو مدل عرضه خواهد شد: یک مدل شهری با قیمت ۱۲ هزار یورو به همراه یک باتری ۱۴.۴ کیلووات ساعتی با برد واقعی ۵۰ تا ۶۰ مایل و یک مدل قدرتمند تر با قیمت ۱۶ هزار یورو به همراه یک باتری ۳۰ کیلووات ساعتی با برد واقعی در محدوده بین ۱۱۰ تا ۱۲۰ مایل.

 

اما هفته گذشته اعلام شد که این شرکت تصمیم دارد تنها مدل اکستندر را توسعه داده و از توسعه مدل شهری به سبب کمبود تقاضا صرفه نظر خواهد کرد.

 

تغییر تعداد صندلی‌ های سیون از ۶ به ۵ صندلی برای پایین نگه داشتن هزینه های تولید تغییر دیگری نسبت به کانسپت اصلی است که در این خودرو شاهد آن هستیم.

 

البته قیمت ۱۶ هزار یورویی که در حال حاضر با توجه به قیمت یورو نسب به دلار معادل ۱۸۷۲۰ دلار است، شامل هزینه باتری ۳۰ کیلو وات ساعتی نمی شود. قیمتی که کمپانی سونو برای اجاره ماهانه این باتری یا خرید نمونه اولیه آن برای خودروی سیون تخمین زده، در حدود ۴ هزار یورو (۴۶۸۰ دلار) است.

 

انتظار می رود که با توجه به تغییرات نرخ دلار نسبت به یورو قیمت این خودرو تا سال ۲۰۱۹ یعنی زمان عرضه عمومی آن در حدود ۲۳ هزار دلار باشد. بد نیست بدانید که تست های مرتبط با سیون در تابستان آینده در ایالات متحده امریکا انجام خواهد شد.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,خودرو خورشیدی سیون

برخی از ویژگی های سیون بسیار قابل توجه است. این خودرو قابلیت شارژ دو جهته را دارد. این اصطلاح به این معنی است که سیون توانایی انتقال ۲.۷ کیلو واتی قدرت را برای مصارف برقی خارج از خودرو دارد.

 

به عبارت دیگر این خودرو درست شبیه یک نیروگاه سیار با توان خروجی ۲.۷ کیلو وات عمل می کند. از دیگر ویژگی های قابل توجهی که می توان به آن اشاره کرد، سیستم تصفیه هوای این خودرو بوده که از خزه برخوردار است. در دسترس بودن اپشن اختیاری قابلیت حمل یدک با وزن ۷۵۰ کیلوگرم (۱۶۵۵ پوند) از دیگر ویژگی های ممتاز سیون است.

 

گفته می شود که شارژ سریع یا فست شارژینگ نیز توسط سیون پشتیبانی می شود اما هنوز جزئیاتی از این مورد در دسترس نیست.این خودرو را می توان از طریق پیش فروش با تخفیف های ۲ تا ۸ درصدی بسته به نوع بسته ها تخفیفی خریداری کرد.

 

 

  • 9
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش