جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۵:۳۳ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۳۸۷۲
دنیای خودرو

بررسی فولکس واگن پاسات

فولکس واگن پاسات,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
Volkswagen Passat

فولکس واگن پاسات (Volkswagen Passat) به زودی توسط گروه ماموت وارد بازار ایران خواهد شد. در این مطلب به بررسی مشخصات، امکانات و قیمت این خودروی وارداتی خواهیم پرداخت.

 

گروه ماموت که تا پیش از این بیشتر در زمینه تولید وسایل نقلیه سنگین فعالیت می‌کرد حالا تصمیم گرفته بر روی خودروهای سواری نیز سرمایه‌گذاری کند و به همین منظور از فرصت برجام استفاده کرده و اقدام به همکاری با دومین خودروساز بزرگ جهان کرده است.

 

این شرکت قصد دارد در قدم اول همکاری با فولکس واگن، مدل‌های پاسات و تیگوان را در تابستان امسال وارد بازار کشورمان کند. فولکس واگن پاسات ، سومین خودروی پرفروش این غول خودروسازی است و در این مطلب بیشتر با آن آشنا خواهید شد. همچنین Passat جزو ده سدان پرفروش دنیا هم محسوب می‌شود و در سال ۲۰۱۶، بیش از ۱.۵ برابر هیوندای سوناتا در سطح جهان به فروش رسیده است.

 

فولکس واگن پاسات,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

فولکس واگن پاسات در کلاس سدان های خانوادگی قرار می‌گیرد و اصلی‌ترین رقبای آن در کشورمان، خودروهای هیوندای سوناتا، تویوتا کمری، کیا اپتیما، رنو تلیسمان و هوندا آکورد خواهند بود.

 

با توجه به برند معتبر این محصول و فروش جهانی بالای آن، قطعا انتظارات از Passat بسیار بالا خواهد بود و باید دید آیا این خودرو می‌تواند موفقیت خود در کشورهای دیگر را در بازار ایران نیز تکرار کند یا خیر؟

 

طراحی

 

فولکس واگن پاسات طراحی نسبتا ساده‌ای دارد. نمای بیرونی این خودرو خوب و سنگین است اما به گونه‌ای هم نیست که بتواند بیننده را به خود جذب کند. نسخه R-Line پاسات نسبت به نسخه معمولی از سپر جلوی اسپورت‌تری استفاده می‌کند و در نمای جانبی نیز ریزه‌کاری‌های بیشتری به چشم می‌خورند.

 

در نمای روبروی خودرو، اولین چیزی که جلب توجه می‌کند جلوپنجره مشبکی است که تقریبا در بیشتر محصولات این کمپانی دیده می‌شود. این جلوپنجره هماهنگی خوبی با چراغ‌های جلو دارد و می‌تواند اصالت این برند را به بینندگان یادآوری کند.

 

فولکس واگن پاسات,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

طراحی چراغ‌ها هم بسیار ساده و کمی زاویه‌دار است. در مدل R-Line خطوط شبیه جلوپنجره در پایین سپر و ورودی‌های هوای دو طرف سپر، نمای ظاهری بسیار جذاب‌تری را نسبت به نسخه معمولی خودرو ایجاد کرده‌اند. بر روی کاپوت خودرو نیز دو خط تا جلوپنجره کشیده شده که نمای عضلانی‌تری را برای پاسات ایجاد می‌کند.

 

نمای جانبی پاسات نیز تفاوتی با بخش‌های دیگر خودرو ندارد؛ یعنی ساده و بدون هیچ نکته قابل توصیف اما دلنشین. در مدل R-Line رینگ‌های ۱۹ اینچی و یک نوار کرومی زیبا در قسمت پایین که تا قسمت بیرونی سپر عقب کشیده شده، نمای کناری خودرو را از سادگی بیش از حد در مدل پایه بیرون آورده است.

 

در مجموع اگر بخواهیم طراحی فولکس واگن پاسات را با رقیبی مانند رنو تلیسمان مقایسه کنیم، هیچ حرفی برای گفتن ندارد. حداقل باید امیدوار باشیم مدل R-Line پاسات وارد بازار کشورمان شود.

 

در نمای عقب خودرو نیز پاسات به راحتی در مقابل رقبای خود شکست می‌خورد. طراحی چراغ‌ها به تنهایی خوب به نظر می‌رسد اما ترکیب صندوق و سپر عقب و سادگی بیش از حد آن توی ذوق می‌زند. این سادگی حتی در فضای داخلی خودرو هم دیده می‌شود. البته کابین خودرو با وجود سادگی، شیک و قابل قبول است اما خریداران این خودرو باید به یاد داشته باشند که بیشتر به مسائل فنی و کیفی خودرو توجه کنند و خیلی دنبال زیبایی و جلوه‌های ویژه نباشند.

 

فولکس واگن پاسات,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

جنس قطعات استفاده شده در کابین فولکس واگن پاسات از تمام رقبای این سدان آلمانی بهتر است. قطعات روی درب خودرو همگی از جنس پلاستیک کاملا نرم بوده و فرمان آن نیز اسپورت و Dشکل است. تنظیمات چراغ‌ها مانند بیشتر خودروهای آلمانی در سمت چپ فرمان قرار گرفته و یک ساعت آنالوگ نیز در بالای کنسول وسط و در میان دریچه‌های تهویه هوا جای دارد.

 

فولکس واگن برای پاسات از یک نمایشگر لمسی ۶.۳ اینچی استفاده کرد که در زیر آن نیز دکمه‌های مربوط به گرم‌کن و تهویه صندلی‌ها و تهویه فضای داخلی قرار گرفته‌اند. اهرم دنده کاملا ساده بوده و روکش چرمی آن را پوشانده است. دکمه استارتر خودرو هم در زیر اهرم دنده و در یک صفحه مشکی‌رنگ به چشم می‌خورد.

 

نکته مثبت فضای داخل فولکس واگن پاسات ، فضای بسیار جادار برای سرنشینان عقب است که آن را به خودرویی مناسب برای سفرهای خانوادگی تبدیل می‌کند. فضای پای سرنشینان عقب پاسات نسبت به تمام رقبا یعنی تویوتا کمری، مزدا ۶، سوبارو لگیسی و هیوندای سوناتا بیشتر است.

 

در کل، فضای داخلی پاسات مزایایی مانند راحتی صندلی‌ها، سکوت کابین در حین رانندگ، کیفیت خوب قطعات و فضای جادار سرنشینان دارد اما از نظر زیبایی نمی‌تواند به پای رقیبان خود برسد.

 

فولکس واگن پاسات,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

مشخصات فنی

 

فولکس واگن پاسات ۲۰۱۷ با دو پیشرانه مختلف در بازار جهانی عرضه می‌شود. یکی پیشرانه ۶ سیلندر ۳.۶ لیتری و دیگری پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۸ لیتری توربو که با توجه به محدودیت واردات خودرو با حجم موتور بیشتر از ۲۵۰۰ سی‌سی، باید منتظر ورود این خودرو با پیشرانه ۱.۸ لیتری توربو باشیم.

 

این پیشرانه، قدرت ۱۷۰ اسب بخار و گشتاور ۲۵۰ نیوتن متر را ارائه می‌دهد. اگر بخواهیم پاسات را از این نظر با رقبا مقایسه کنیم باید بگوییم، پیشرانه تنفس طبیعی ۲۳۵۹ سی‌سی هیوندای سوناتا، ۸ اسب بخار بیشتر نیرو تولید می‌کند اما از لحاظ گشتاور ۲۵ نیوتن متر ضعیف‌تر است. پیشرانه رنو تلیسمان نیز با وجود حجم کم ۱۶۱۸ سی‌سی، به لطف برخورداری از توربوشارژ، قدرت ۱۹۰ اسب بخار و گشتاور ۲۶۰ نیوتن متر را تولید می‌کند و بازده بسیار بالایی دارد.

 

وظیفه انتقال قدرت به محورهای جلوی Passat بر عهده گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک است که این خودرو را طی ۸ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رساند. مصرف سوخت این خودرو نیز ۸.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر اعلام شده است. در جدول زیر، مشخصات فنی فولکس واگن Passat و رنو Talisman را مقایسه می‌کنیم:

 

 

خودروفولکس واگن Passatرنو تلیسمان
موتور۴ سیلندر خطی ۱۶ سوپاپ۴ سیلندر خطی ۱۶ سوپاپ
حجم موتور۱.۸ لیتر توربوشارژر۱.۶ لیتر توربوشارژر
قدرت موتور۱۷۰ اسب بخار در ۶۲۰۰ دور در دقیقه۱۹۰ اسب بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه
گشتاور۲۵۰ نیوتن متر در ۱۵۰۰ دور در دقیقه۲۶۰ نیوتن متر در ۲۵۰۰ دور در دقیقه
گیربکس۶ سرعته اتوماتیک۷ سرعته دو کلاچه اتوماتیک
انتقال قدرتمحور متحرک جلومحور متحرک جلو
شتاب صفر تا صد کیلومتر بر ساعت۷.۹ ثانیه۷.۶ ثانیه
مصرف سوخت ترکیبی۸.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر۵.۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر
وزن خودرو۱۴۸۰ کیلوگرم۱۴۴۴ کیلوگرم
ابعاد (طول / عرض / ارتفاع)۴.۸۷۴ متر / ۱.۸۳۳ متر / ۱.۴۸۶ متر۴.۸۴۸ متر / ۱.۸۷۰ متر / ۱.۴۶۳ متر

 

 

طبق جدول بالا، رنو تلیسمان، برتری خود را در برابر سدان پرفروش آلمانی نشان می‌دهد. البته پاسات، خودروی بسیار ایمنی است و توانسته هر ۵ ستاره ایمنی را از موسسه ایمنی اروپا (یورو انکپ) و همچنین بالاترین رتبه ایمنی را از موسسه معتبر NHTSA دریافت کند.

 

مهم‌ترین امکانات

 

از مهم‌ترین آپشن های فولکس واگن پاسات می‌توان به رادار جلو (تخمین فاصله با خودرو یا مانع مقابل جهت ترمز خودکار اضطراری)، رادار نقطه کور، رادار عقب (برای بیرون آمدن از پارک)، رادار بین خطوط، پارک خودکار، کروز کنترل تطبیقی، سنسور پارک، باز شدن صندوق عقب بدون دخالت دست و گرم‌کن صندلی اشاره کرد. بنابراین این سدان آلمانی از نظر تجهیزات کمبودی ندارد. البته تمامی این تجهیزات در مدل فول آپشن پاسات قرار گرفته‌اند و برخی آپشن‌ها از تیپ‌های ارزان‌تر حذف شده‌اند.

 

فولکس واگن پاسات,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

جمع‌بندی

 

فولکس واگن پاسات از آن دست خودروهایی است که نمی‌شود ایراد خیلی زیادی بر روی آن گذاشت اما آنقدر هم نکات برجسته‌ای ندارد تا بتواند نظر مشتریان را به خود جلب کند. تقریبا تمامی رقبای پاسات در ایران، کمتر از ۲۰۰ میلیون تومان قیمت دارند اما برای این خودرو قیمت حدودی ۲۲۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده که برای چنین خودرویی بسیار زیاد است.

 

در مجموع، فولکس واگن Passat خودرویی بدون دردسر برای مالکانش خواهد بود و اگر بتوانید با ظاهر ساده و نه چندان جذاب آن کنار بیایید و البته با اضافه قیمت آن نیز مشکلی نداشته باشید، این سدان پرفروش می‌تواند انتخاب خوبی برای شما باشد.

 

تصاویر دیدنی از خودرو  Volkswagen Passat

 

فولکس واگن پاسات,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
فولکس واگن پاسات,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
فولکس واگن پاسات,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
فولکس واگن پاسات,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
فولکس واگن پاسات,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

 

  • 14
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش