چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۳۹ - ۰۷ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۱۵۴۳
دنیای خودرو

مرسدس بنز CLA، فیات ۵۰۰L، کرایسلر ۲۰۰، دوج اونجر و ...

بدترین خودروهای جهانی سال ۲۰۱۷ + تصاویر

کیفیت سنجی خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

به گزارش دیجیاتو، همانطور که می دانید یکی از موسسه های معتبر در راستای کیفیت سنجی خودروها و انجام مطالعات و تحقیقات مختلف بر روی آن ها در ایالات متحده JD Power است. کانسیومر ریپورت (customer report) نیز از دیگر سازمان های اعتبار سنجی خودروهاست که مدعی است بی طرفانه به بازبینی و رتبه بندی وسایل نقلیه مشغول می باشد.

 

این موسسات تلاش می کنند تا خودروها را از لحاظ میزان اعتماد به سیستم تولید و انتقال قدرت ( شامل موتور، گیربکس و سایر متعلقات) بررسی کنند.

 

این مطالعات و گزارش ها بر اساس نظرسنجی از بیش از ۳۵ هزار مالک خودروی دارای عمر ۳ سال صورت گرفته و مسائلی در مورد سیستم تولید و انتقال قدرت خودروها مورد بررسی قرار گرفته اند.

 

به میزان قابل قبولی درستی آزمایش های سازمان consumer reports نیز توسط مشتریان و رانندگان خودروها تایید شده است.

 

اما در حال حاضر می خواهیم به طرف دیگر سکه نگاهی انداخته و ۱۰ خودرویی را که از نظر JDP کمترین میزان اعتماد و دوام سیستم تولید و انتقال قدرت در آن ها وجود دارد را به شما معرفی کنیم.

 

۱. کادیلاک ATS

 

کیفیت سنجی خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

این خودرو کوچکترین محصول کادیلاک محسوب می شود و به عنوان رقیب بی ام و سری ۳ مشخصات قابل قبولی دارد. عملکرد این مدل به خصوص در مدل ATS-V که از قدرت و قیمت بسیار بالایی نیز برخوردار است، مشخص تر است. اما این کوپه در کسب نمره در مورد میزان اعتماد در سایت JD Power ناکام مانده و دارندگان آن به میزان قابل توجهی نسبت به موتور و تجهیزات و وسایل جانبی این کوپه بی اعتماد هستند.

 

این در حالی است که در تست هایی جاده ای مجلات خودرو بسیاری از آزمایشگران این کادیلاک به آن نمره خوب و قابل قبول می دهند. در مطالعاتی که پیرامون میزان اعتماد پذیری و دوام فنی این خودرو صورت گرفته از ۵ امتیاز فقط ۱ امتیاز به آن تعلق گرفته است.

 

۲.کرایسلر ۲۰۰

 

کیفیت سنجی خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

در حال حاضر این خودرو از خط تولید خارج شده و فقط موجودی باقی مانده از آن در آخرین سری فروخته می شود. این سدان سایز متوسط ۲۰۰ مدل ۲۰۱۴ تقریباً در تمامی زمینه ها در مطالعات JD Power در خصوص میزان اعتماد پذیری موتور رتبه کمی کسب کرده و فقط در خصوص تجهیزات و ویژگی های جانبی توانسته ۴ نمره بدست بیاورد.

 

در طراحی این خودرو تجدیدنظر شده و مدل ۲۰۱۵ آن به عنوان یک سدان نسبتا جذاب (تصویر بالا) راهی جاده ها شد اما این طراحی مجدد نتوانست کیفیت این سدان را افزایش دهد.

 

گواه این موضوع امتیازهای کمی است که سازمان کانسیومر ریپورت به این خودرو داده و آن را به عنوان یکی از ۱۰ خودروی نامرغوب و بد سال ۲۰۱۷ معرفی کرده است.

 

۳. دوج اونجر

 

کیفیت سنجی خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

آخرین اونجر سایز متوسط در سال ۲۰۱۴ فروخته شد. این خودرو درست شبیه کرایسلر ۲۰۰ است و از لحاظ قطعات مکانیکی نیز اشتراکات زیادی با یکدیگر دارند. در مطالعاتی که توسط JD Power صورت گرفته امتیاز کمی را بجز در زمینه تجهیزات و ویژگی های جانبی از آن خود کرده است.

 

براساس گفته های کانسیومر ریپورت، این سدان هیچ سابقه مثبتی در مورد حفظ و پایداری دوام فنی ندارد. با این وجود ممکن است شما تعدادی بررسی و گزارش را در اینترنت ببینید که در آن ها این سدان کم امتیاز را به خصوص در مورد موتور چهار سیلندر و گیربکس چهار سرعته اتوماتیک ستایش کرده اند.

 

۴. دوج چلنجر

 

کیفیت سنجی خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

علاقه مندان کمپانی دوج، شیفته کوپه چلنجر فول سایز نسخه های SRT و بخصوص نسخه جدید ۲۰۱۸ دیمن و نسخه هل کت هستند اما واقعیت این است که این خودرو در تمامی زمینه های مطالعات JD Power موفق به کسب رتبه بالایی نشده و میزان دوام فنی این کوپه در سطح پایینی قرار دارد.

 

بر اساس گزارش سازمان کانسیومر ریپورت نیز، دوج چلنجر تنها می تواند ۱ امتیاز از ۵ امتیاز قابلیت اطمینان را از آن خود کند.

 

۵. دوج چارجر

 

کیفیت سنجی خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نسخه چهار نفره دوج چلنجر یا همان دوج چارجر بخصوص در مدل SRT هل کات که از قدرت ۷۰۰ اسب بخار بهره میبرد یکی از سرگرم کننده ترین خودروهای شناخته شده است اما این مدل چهار نفره نیز درست شبیه مدل کوپه چلنجر با اندکی بهبود وضعیت، امتیاز کمی از JD Power از آن خود کرده و در جایگاه پنجم غیر قابل اعتماد ترین خودروها قرار می گیرد.

 

این مدل چارجر کمترین امتیاز را از JD Power در همه زمینه ها و ۱ ستاره از ۵ ستاره سازمان کانسیومر ریپورت را در زمینه دوام فنی از آن خود می کند.

 

۶. دوج دارت

 

کیفیت سنجی خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

دارت خودرویی است که بین سال های ۱۹۶۰ تا ۱۹۷۶ توسط کمپانی دوج تولید می شد این خودرو مجددا بعد از یک بازه زمانی طولانی در سال ۲۰۱۳ در کلاس خودروهای کامپکت به بازار فروش بازگشت و سرانجام این اتومبیل ارزان قیمت سال گذشته از خط تولید خارج شد.

 

دوج علت این کار را فروش کم دارت و نیاز فیات کرایسلر به گسترش تولید خودروهای وانت و کراس اوور در راستای سود آوری بیشتر عنوان کرد. نسخه ویرایش شده ۲۰۱۴ این خودرو که در تحقیقات JD Power به چالش کشیده شده بود در تمامی زمینه های نظر سنجی آن نمره پایینی را در مورد قابلیت اطمینان از آن خود کرد.

 

مدل ۲۰۱۳ این خودرو نیز براساس گزارش های کانسیومر ریپورت پایین ترین امتیاز را از لحاظ میزان دوام فنی در میان تمامی خودروها کسب کرده است.

 

۷. فیات ۵۰۰L

 

کیفیت سنجی خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نسخه ۵۰۰L فیات یک خودروی چهار درب است که اندازه ای به مانند واگن دارد و جایگزین دیگری برای فیات ۵۰۰ محسوب می شود.

 

این خودرو بخصوص در مورد گیربکس اتوماتیک نمره بسیار کمی از آن خود می کند. این هاچ بک کشیده کمترین نمره ها از JD Power برای قابلیت اطمینان در تمامی زمینه ها به دست آورده است.

 

کانسیومر ریپورت علاوه بر اینکه به این فیات ۵۰۰L یک امتیاز از پنج امتیاز مخصوص دوام فنی را می دهد. در جمع بندی کلی نیز پایین ترین امتیاز را در میان تمامی وسایل نقلیه این لیست ده تایی (۱۰ خودروی بدتر سال ۲۰۱۷) از آن این خودرو می کند.

 

۸. فورد فیستا

 

کیفیت سنجی خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

طرفداران این خودرو ممکن است عاشق و شیفته نسخه هاچ بک Fiesta ST شوند چرا که کارایی این مدل درست شبیه خودروهای رالی است اما مابقی نسخه های این خودرو در خط تولید پایین ترین نمره های JD Power را در اکثر مواردی که به دوام فنی خودرو مربوط است از آن خود کنند.

 

این هاچ بک ارران قیمت تنها توانسته در زمینه های اقتصادی نمره بالایی کسب کند در مابقی موارد یک ستاره از پنج ستاره را از آن خود کرده است. سازمان کانسیومر ریپورت نیز درست نتایج مشابهی را برای این خودرو اعلام کرده است.

 

۹. فورد فوکوس

 

کیفیت سنجی خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نسخه کامپکت فوکوس درواقع از لحاظ دوام فنی بجز در مورد بدنه در مطالعات JD Power کمترین نمره را از آن خود کرده است. این خودرو در مورد بدنه توانسته بیش از ۵۰ درصد رضایت کسب کند و ۳ ستاره از ۵ ستاره بدست بیاورد. گزارش های کانسیومر ریپورت نیز در مورد اجزای فنی این محصول، یک امتیاز از پنج امتیاز را پیش بینی کرده و به طور کلی تقریبا پایین ترین رتبه را در کلاس خودروهای کامپکت از آن این خودرو می داند.

 

۱۰. مرسدس بنز CLA

 

کیفیت سنجی خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

این خودرو که عنوان کم هزینه ترین سدان مرسدس بنز را یدک می کشد یک مثال خوب است که نشان می دهد گاهی اوقات هزینه زیادی صرف خودروهایی می شود که ارزش چنین پولی را ندارند.

 

این سدان لوکس کمترین امتیازات را در بسیاری از زمینه های مطالعات JD Power کسب کرده است. تنها موردی که این کامپکت کوچک موفق شده در آن میانگین امتیازات را بدست بیاورد در حوزه تجهیزات و ویژگی های جانبی بوده است. کانسیومر ریپورت پیش بینی می کند که CLA امتیازی کمتر از حد میانگین را در رابطه با دوام فنی بدست می آورد و به این ترتیب این خودروی لوکس در فهرست دهگانه بدترین خودروهای سال ۲۰۱۷ از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

 

 

  • 4
  • 28
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش