جمعه ۰۵ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۲۴ - ۱۳ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۳۲۶۷
دنیای خودرو

تصاویری از هنسی ونوم اف ۵ ابرخودروی قدرتمند آمریکایی

هنسی ونوم اف 5,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

هنسی ونوم اف ۵ ابرخودروی قدرتمند آمریکایی امسال در نمایشگاه خودرو سما بدون مشخص شدن جزئیات مربوط به فضای داخلی معرفی شد. این خودرو می تواند با موتور توربو ۸ سیلندر و ۷.۴ لیتری خود سرعتی معادل با ۴۸۲ کیلومتر در ساعت را ثبت کند. موتور این خودرو توانایی تولید قدرت ۱۶۰۰ اسب بخار و گشتاور  ۱۷۶۲ نیوتن‌متر را دارد.

 

نکته جذاب در مورد این خودرو شتاب فوق العاده آن است. مطابق با اطلاعاتی که هنسی منتشر کرده، رسیدن به سرعت بالای ۴۰۰ کیلومتر در ساعت توسط این خودرو تنها ۲۰ ثانیه طول می کشد که این عدد بسیار شگفت انگیز است.

 

در واقع در نمایشگاه سما امسال هنسی بر روی قوای محرکه و نمای خارجی خودرو مانور داده و تنها به واسطه یک عکس مشخص شده بود که جنس داشبورد این خودرو فیبرکربن است.

 

هنسی ونوم اف 5,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

در حال حاضر قطعات بیشتری از پازل ونوم اف۵ در دسترس قرار گرفته و علاقه مندان می توانند در مورد صفحه آمپر و فرمان این خودرو نیز اطلاعات بدست بیاورند. با توجه به تصاویر احتمالا جنس تجهیزات داخلی این خودرو ترکیبی از فیبر کربن و پوشش چرم آلکانترا است.

 

به واسطه برش افقی و فرم تختی که در قسمت بالا و پایین غربیلک فرمان این خودرو شاهد آن هستیم دیگر نمی توان ادعا کرد که این فرمان سه پره دایره ای شکل است.

 

هنسی ونوم اف 5,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

بر روی فرمان دکمه های کنترلی بسیاری قرار گرفته که به نظر می رسد مربوط به سیستم روشن و خاموش، انتخاب کننده دنده، تنظیمات صوتی/رادیوئی، برف پاک کن، چراغ نور بالا، راهنما و بوق باشد. همچنین در قسمت پایین در سمت چپ فرمان یک دکمه قرمز رنگ با نام Boost برای استفاده از حداکثر توان خودرو نیز به چشم می خورد.

 

از آنجا که کیفیت تصاویر پایین است در مورد سایر دکمه های روی فرمان از جمله دکمه هایی که در گوشه سمت راست بالا قرار دارند نمی توان با قاطعیت صحبت کرد. هنسی وعده داده است که تصاویر فضای داخلی این خودرو را با کیفیت و وضوح بالا به زودی منتشر کند.

 

هنسی ونوم اف 5,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

با دقت در تصاویر مربوط به فرمان خودرو متوجه یک نوار قرمز رنگ بر روی قسمت بالایی فرمان خواهید شد. هنوز مشخص نشده است که این نوار قرمز رنگ یک دورسنج دیجیتالی مشابه با دورسنج های مخصوص موتور خودروهای مسابقه ای است یا تنها یک خلاقیت در راستای افزایش جذابیت فرمان است.

 

در پشت فرمان پدال شیفتر و صفحه آمپر کاملا دیجیتال به همراه لوگوی ERS به چشم می خورد. این کلمه مخفف شده عبارت " energy recovery system" به معنی سیستم بازیابی انرژی است. در واقع وظیفه این سیستم بازگرداندن انرژی جنبشی حاصل از ترمز به شکل الکتریکی به چرخه قدرت و بکارگیری مجدد آن است. نبود این سیستم سبب می شود که انرژی جنبشی حاصل از ترمز به گرما تبدیل شده و هدر برود.

 

این تصاویر به ما اجازه داد تا نیم نگاهی نیز به داشبورد کربنی و سه دریچه مرکزی ورودی هوا خودرو بیاندازیم. این سه دریچه هوا تقلیدی از سیستم اگزوز سه گانه ونوم اف۵ است.

 

 

در زیر دریچه های دایره ای شکل تهویه هوا، سیستم اطلاع رسانی و سرگرمی عریضی قرار دارد که به نظر نمی رسد دکمه های فیزیکی در اطراف آن وجود داشته باشد. این موضوع با توجه به قرار گرفتن اکثر دکمه ها بر روی فرمان خودرو و امکان انجام عمده ی کارها توسط این دکمه ها منطقی به نظر می رسد.

 

هنسی ونوم اف 5,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

این کمپانی خودروساز آمریکایی وعده داه است که مجموعه ای کامل از تصاویر درون و بیرون کابین را در آینده منتشر کند. بنابراین همراه ما باشید تا به محض انتشار تصاویر بهتر و واضح تر از این خودروی ۱.۶ میلیون دلاری، جزئیات بیشتری از کابین آن را در اختیار شما قرار دهیم.

 

 

 

  • 16
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش