سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۳:۲۶ - ۰۴ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۱۱۴۷
دنیای خودرو

هیوندای ولوستر ۲۰۱۹ مجهز به نسل جدید دستیار صوتی

هیوندا ولستر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
نسل جدید دستیار صوتی هیوندای که قرار است روی خودروی هیوندای ولوستر ۲۰۱۹ پیاده‌سازی شود، می‌تواند درخواست‌ها و تمایلات راننده را پیش‌بینی کند.

کنترل امکانات و قابلیت‌های خودرو از طریق دستورات صوتی چیز جدیدی نیست. در کنار این موضوع، ناکارآمدی سیستم‌های کنونی فرمان صوتی که درک پایینی دارند نیز کاملا احساس می‌شود. در حال حاضر هیوندای به دنبال بهبود سیستم فرمان صوتی و برداشتن گامی بزرگ به جلو، با دستیار شخصی هوشمند خود است. این سیستم جدید که از هوش مصنوعی برای درک بهتر دستورات استفاده می‌کند، قادر است مطالب گفته‌شده را ارزیابی کند و به دستورات متعدد در یک درخواست پاسخ دهد. این سیستم همچنین برای پیش‌بینی نیازهای راننده طراحی شده است و امکان ارائه اطلاعات مورد نیاز را در صورت لزوم فراهم می‌کند. البته داشتن چنین قابلیتی بدین معنا نیست که دستیار صوتی بتواند شما را ترغیب کند با سرعت بیشتری رانندگی کنید.

 

 

هیوندای با همکاری شرکت سوندهوند (SoundHound) در حال کار روی قابلیت دستیار صوتی هوشمند است؛ شرکت سوندهوند مستقر در سیلیکون ولی، طی ۱۰ سال اخیر توانسته پلت‌فرم صوتی هوندیفای آی (Houndify AI) را به‌خوبی توسعه دهد. وظیفه هوندیفای نه‌تنها درک بهتر کلمات و صحبت‌های انسان‌ها، بلکه تجزیه و تحلیل، رمزگشایی و پاسخ‌گویی به صحبت‌هایی است که در گفتگوهای معمولی و روزمره ردوبدل می‌شود.

 

هیوندا ولستر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

در برنامه کاربردی مورد استفاده خودرو، دستیار صوتی هوشمند هیوندای به هوندیفای متصل می‌شود و از این سیستم برای پاسخ به درخواست‌ها استفاده می‌کند و در صورت نیاز اطلاعات را به کاربر ارائه می‌دهد. چنین قابلیتی به این معنی است که راننده می‌تواند از دستیار شخصی هوشمند هیوندای برای باز کردن سقف کابین و یا روشن و خاموش کردن سیستم تهویه مطبوع استفاده کند و هر دو کار را به‌عنوان دستورات جداگانه تشخیص دهد. همچنین این سیستم با روشی پیشگامانه، می‌تواند ترافیک را نظارت و بررسی کند و پیشنهاداتی برای خروج از ترافیک و صرفه‌جویی در زمان ارائه دهد؛ دستیار صوتی برای یادآوری جلسات آینده نیز برنامه‌ریزی شده و قادر است برای پیشگیری از فراموشی جلسات مهم و تأخیر، تدابیر لازم را اتخاذ کند و به راننده هشدار لازم را بدهد.

پل چو، مدیر گروه توسعه سیستم سرگرمی و اطلاعاتی شرکت هیوندای موتور، گفت:

ترکیب سیستم پیشرفته تشخیص صدا و هوش مصنوعی زیربنای اصلی قابلیتی است که خودروهای متصل به آن در آینده، به رانندگان محتوا و اطلاعات گسترده‌ای ارائه می‌دهند. این عناصر در ارائه اطلاعات تولیدشده توسط خودروی متصل نقش مهمی ایفا می‌کنند.

هیوندای قصد دارد سیستم جدیدی در نمایشگاه CES ۲۰۱۸ لاس وگاس آمریکا معرفی کند؛ سیستم جدید قرار است با نسخه ساده‌شده جهت استفاده در خودروهای تولیدی مدل سال ۲۰۱۹ راهی بازار شود. این سیستم دستیار صوتی در نمایشگاه روی کابین خودرویی نمایشی سوار خواهد شد و با فرمان صوتی بیدارباش «سلام هیوندای» فعال می‌شود.

کیوان مهاجر، بنیان‌گذار و مدیر عامل شرکت سوندهوند، در این باره گفت:

ما طی یک دهه پیشرفته‌ترین سیستم تشخیص صوتی مبتنی بر هوش مصنوعی هوندیفای را توسعه دادیم؛ سیستمی که به شرکای ما کمک می‌کند بتوانند تجارب شخصی برای مشتریان خود ایجاد کنند. ما از کار کردن با هیوندای موتور خوشحالیم و امیدواریم بتوانیم تجربه درون خودرو را برای مشتریان دچار تحولی عمیق کنیم.

 

هیوندا ولستر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

اوایل سال آینده میلادی، هیوندای قصد دارد نسخه معمولی دستیار صوتی پیشرفته خود را روی نسل جدید خودروی الکتریکی پیل سوختی استفاده کند؛ این خودرو اکنون در حال گذراندن آزمایش‌های رانندگی در جاده‌های کره است و نسخه آزمایشی دستیار صوتی هیوندای قادر است اطلاعاتی درباره اخبار و اتفاقات ورزشی منطقه‌ای شامل زمان‌بندی و نتایج بازی‌ها در اختیار سرنشینان خودرو قرار دهد.

 

سیستم دستیار صوتی هیوندای در حال حاضر فقط قادر به تشخیص زبان انگلیسی است؛ ولی با گذشت زمان از دیگر زبان‌های اصلی نیز پشتیبانی خواهد کرد. همکاری سوندهوند با هیوندای به سال ۲۰۱۲ برمی‌گردد. خودروی کاملا جدید هیوندای ولوستر مجهز به سیستم تشخیص موسیقی کره‌ای سوندهوند، ژانویه ۲۰۱۸ رونمایی خواهد شد؛ این در حالی است که سرویس تشخیص موسیقی انگلیسی برای بازار آمریکا، پیش از این در سال ۲۰۱۴ روی خودروی هیوندای جنسیس استفاده شد. 

 

هیوندا ولستر,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

 

 

 

zoomit.ir
  • 10
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش