چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۵:۲۲ - ۰۵ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۱۳۹۲
دنیای خودرو

معرفی بزرگترین شرکت های سازنده کامیون و تریلی‌ در جهان

قسمت بزرگی از صنعت حمل‌ونقل دنیا را کامیون و تریلی‌ها می‌چرخانند. سلاطین جاده‌ها در گرما و سرما، سینه‌کش جاده را در پیش‌ می‌گیرند تا کالاهای مورد نیاز مردم، سالم و سلامت به دست‌ آن‌ها برسد.

قسمت بزرگی از صنعت حمل‌ونقل دنیا را کامیون و تریلی‌ها می‌چرخانند. سلاطین جاده‌ها در گرما و سرما، سینه‌کش جاده را در پیش‌ می‌گیرند تا کالاهای مورد نیاز مردم سالم و سلامت به دست‌ آن‌ها برسد. افزایش تجارت باعث شده است تا کامیون‌ و تریلی‌های بزرگ و ۱۸ چرخ پیشرفت چشمگیری داشته باشند، از طرف دیگر فشار مجامع طرفدار محیط زیست نیز باعث شده تا شرکت‌های سازنده کامیون و تریلی در دنیا میلیون‌ها دلار بودجه برای بهینه‌سازی مصرف سوخت موتور این خودروهای پرمصرف خرج کنند.

 

 

تمامی این موارد دست‌به‌دست هم داده‌اند تا صنعت ساخت کامیون و تریلی شاهد اقتدار برند‌های قدیمی و نام‌های جدیدی باشد که این صنعت را به پیش‌میبرند. به همین‌ منظور خالی از لطف نیست اگر در ادامه به ۱۰ شرکت بزرگ سازنده کامیون و تریلی در دنیا نگاهی داشته باشیم.

 

۱۰. اسکانیا

 

بزرگترین شرکت های تریلی‌ در جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تعداد ۸۱،۳۵۰ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. امکان ندارد جایی صحبت از خودروهای سنگین به میان بیاید و اشاره‌ای به اسکانیا نشود. اسکانیا که یکی دیگر از زیرمجموعه‌های برند فولکس‌واگن AG است در سوئیس مستقر است و قطعات تریلی‌های اسکانیا در سوئیس، فرانسه، هلند، هندوستان، آرژانتین، برزیل، لهستان و روسیه تولید می‌شود.

 

خط تولید کامیون‌های اسکانیا در ۱۰ کشور مختلف در اروپا و آفریقا واقع شده است. اسکانیا اخیراً نسل جدیدی از کامیون‌ها را معرفی کرده که در آن‌ها شاهد حضور موتورهای جدید V6 هستیم. این موتورها مصرف سوخت بهینه‌ای به میزان ۷ تا ۱۰ درصد دارند.

 

۹. مان

 

بزرگترین شرکت های تریلی‌ در جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تعداد ۸۳،۲۰۰ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. برند مان (MAN) نیز یکی دیگر از زیرمجموعه‌های فولکس‌واگن AG به‌حساب می‌آید. این برند به ساخت اتوبوس، کامیون و موتور ماشین‌های سنگین مشغول است. به تازگی واحد تولید کامیون و اتوبوس مان با گروه لجستیک DB Schenker برای ایجاد شبکه‌ای از کامیون‌ها با هدف استفاده بیشتر از ظرفیت جاده‌ها وارد همکاری شده است.

 

۸. شرکت PACCAR Inc

 

بزرگترین شرکت های تریلی‌ در جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تعداد ۱۰۴،۹۰۰ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. این شرکت اقماری، کامیون‌های مختلفی را با برند‌های Peterbilt، Kenworth و داف (DAF)، تولید می‌کند. این امر باعث شده است تا PACCAR Inc چیزی حدود ۲۸.۵ درصد از بازار کامیون‌های کلاس ۸ آمریکا را در اختیار بگیرد. سهم PACCAR Inc در بازار اروپا نیز کم نیست و کامیون‌های نیمه‌سنگین فروخته شده از جانب این شرکت چیزی حدود ۱۶.۲ درصد از بازار اروپا را شامل می‌شود.

 

۷. ایوکو

 

بزرگترین شرکت های تریلی‌ در جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تعداد۱۳۴،۳۰۰ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. ایوکو نیز نام آشنایی برای علاقه‌مندان به کامیون و تریلی در ایران است. این برند که زیرمجموعه‌ای از برند هلندی CNH Industrial NV به حساب می‌آید و در سال جاری میلادی توانسته است ۱۴۰،۲۰۰ دستگاه خودرو را روانه بازار کند. جالب اینجاست که از این آمار حدود ۴ هزار دستگاه خودرو برای مصارف نظامی و استفاده در سرویس‌های آتش‌نشانی ساخته شده‌اند. ۹،۳۰۰ دستگاه از خودروهای ساخته شده توسط این برند در سال جاری میلادی اتوبوس بوده‌اند. بیشترین بازار برند ایوکو در اروپا است و بنا به گزارش‌های منتشر شده این برند ۱۱.۳ درصد از بازار کامیون‌های سنگین اروپا را در اختیار دارد.

 

۶. هینو (Hino)

 

بزرگترین شرکت های تریلی‌ در جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تعداد ۱۷۱،۸۰۰ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. همان‌گونه که از اسم این برند پیداست با یک برند ژاپنی تولید کننده کامیون و اتوبوس طرف هستیم. هینو توانسته است چیزی معادل ۳۷.۷ درصد از بازار اتوبوس و کامیون‌های سنگین ژاپن را در اختیار داشته باشد. البته هینو در بازارهای جهانی فروش خوبی را تجربه نمی‌کند و در سال میلادی ۲۰۱۶ توانسته است تنها چیزی حدود ۲.۱ درصد از سهم فروش کامیون و خودروهای سنگین دنیا را از آن خود کند.

 

۵. گروه خودروسازی ولوو

 

بزرگترین شرکت های تریلی‌ در جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تعداد ۱۹۰،۴۲۴ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. گروه خودروسازی ولوو، کامیون‌های سنگینی با برندهای ولوو، UD، رنو، ماک (Mack‏)، Eicher و Dongfeng راهی بازار می‌کند. طیف گسترده خودروهای سنگینی که ولوو روانه بازار کرده است باعث شده تا برند‌های زیر مجموعه گروه خودروسازی ولوو در سال ۲۰۱۶ در اروپا بازار خوبی را تجربه کنند. البته این سکه روی دیگری نیز دارد و بازار ولوو در کشورهای آمریکای شمالی و برزیل روبه رکود گذاشته است.

 

۴. شرکت Navistar International Corp

 

بزرگترین شرکت های تریلی‌ در جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تعداد ۳۱۳،۶۰۰ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. این شرکت بزرگ نیز خودروهای تجاری و کامیون‌های نظامی زیادی را با برند‌های مختلف با موتورهای دیزل اختصاصی روانه بازار کرده است. از طرف دیگر شاهد عرضه اتوبوس‌هایی با برند IC نیز از جانب این شرکت هستیم. آمریکا و کانادا به عنوان بازارهای اصلی این شرکت به حساب می‌آیند.

 

۳. شرکت Dongfeng

 

بزرگترین شرکت های تریلی‌ در جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تعداد ۳۶۹،۱۰۰ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. همان‌گونه که از نام این شرکت پیداست با یک برند چینی آمریکایی طرف هستیم که به عنوان یکی از بزرگترین تولید کننده‌های کامیون‌ به حساب می‌آید. این برند حدود ۱۱ درصد از سهم بازار را در اختیار دارد و این آمار از افزایش ۷ درصدی سهم این برند نسبت به سال‌های گذشته حکایت دارد.

 

۲. شرکت Tata Motors Limited

 

بزرگترین شرکت های تریلی‌ در جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تعداد ۳۸۸،۳۹۶ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. به احتمال زیاد حتی نام این شرکت به گوش شما نخورده اما جالب است بدانید Tata Motors Limited به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های خودروسازی در تمام دنیا به‌حساب می‌آید. جالب‌تر اینکه برندهای معتبری مانند جگوار، لندروور و خودروهای کره‌ای دوو به عنوان برندهای زیر مجموعه این شرکت به حساب می‌آیند. این شرکت علاقه زیادی به فروش محصولات هر برند در بازارهای محلی همان کشور دارد.

 

۱. گروه دایملر

 

بزرگترین شرکت های تریلی‌ در جهان,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تعداد ۴۱۵،۱۰۸ دستگاه کامیون و تریلی در سال ۲۰۱۶ به فروش رسانده است. گروه دایملر (Daimler) نیز یکی دیگر از شرکت‌های بزرگ خودروسازی در دنیا است که به احتمال زیاد اسم آن به گوش شما نخورده، اما برندهای زیرمجموعه این گروه بسیار معتبر هستند. در این زمینه می‌توان به اسامی بزرگی مانند مرسدس‌بنز، وسترن استار، فرایت‌لاینِر، میتسوبیشی فوزو و BharatBenz اشاره کرد. این روزها گروه خودروسازی دایملر کاروکاسبی خوبی را تجربه نمی‌کند و بنا به گزارش‌های مالی که در سال ۲۰۱۶ منتشر شده است فروش این شرکت به میزان ۱۷ درصد در بازارهای آمریکا، ترکیه، آمریکای لاتین و کشورهای قاره آمریکای شمالی افت داشته است.

 

در این قسمت به پایان فهرست بزرگترین شرکت‌های سازنده کامیون در دنیا رسیدیم، پیشنهاد می‌کنیم اگر شما هم از طرفداران دوآتشه کامیون‌های سنگین و تریلی‌ها هستید و شرکتی در ذهن شماست که ما به آن اشاره نکردیم، نام آن را در قسمت نظرات با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

 

ترجمه: محمد کاملان

 

bartarinha.ir
  • 182
  • 97
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۱۹
غیر قابل انتشار: ۲۱
جدیدترین
قدیمی ترین
در تولید خودروهای کامیون و یدک کش غولهای آمریکایی دایملر و ولوو اسکانیا صاحب تکنولوژی هستند. و دیگر کمپانی ها با رابطه و شراکت و دادن سهام خود این تکنولوژی را کسب میکنند.
سلام ما تولید قطعات تریلی ماشین سنگین داریم هرقطعه که بخوان تولید میکنیم ممنون میشم که نظر بنده رابخوانید
سلام ما تولید قطعات ...
من لاستیک می خوام
سلام ما تولید قطعات ...
با من تماس بگیرید تاجر معرفی کنم برای عراق
با سلام و درود من برای اولین بار سیستمی اختراع کردم که صددرصد از قیچی کردن تریلی جلو گیری میکند .عزیزانی که ارتباط خوبی با کمپانیهای سازنده و یا تریلر سازها دارند لطفا پیام بزارند.در حال حاضر فقط میخواهم امتیاز رو بفروشم .در مرحله بعد روی ماشینهایی که در جاده هستند سوار میکنیم.پس فقط دنبال کمپانی یا شرکتهای بزرگ هستم.یک فیلم و شماره تلفن در یو تیوب گذاشتم .سرچ کنید ضد قیچی تریلی. یا پنج گنج.با تشکر از همه شما عزیزان
با سلام و درود من بر...
زنگ بزن شرکت سایپا تا دکت کنن
با سلام و درود من بر...
شما اگر با کشور کانادا تماس بگیرید .حمایتتون میکنند.
شما اگر با کشور کانا...
پس تریلی بزرگ و با اصل و نصب ماک کو؟؟؟؟همه این تریلی ها اگه ماک نباشه هیچ هستن
لطفا از کارخانه هوو چین هم گزارشی کامل تهیه بفرمایید/۰۰۰ با تشکر امید سعیدی کیا از استان خراسان شمالی شهر بجنورد
سلام من یک پمپ باد اتومات برای خودروهای سنگین طراحی و ساختم که زمانی که خودرو احتیاج به باد برای ترمز یا بوق ندارد پیستون بطور اتومات خاموش میکند به همین دلیل عمر کار کرد خیلی بالاتری نصبت به پمپهای موجود در بازار دارد وبه دنبال یه شرکت یا شخص هستم که با حمایت ایشان این پمپ رو به تولید انبوه برسانم
سلام من یک پمپ باد ا...
فک نکنم کار زیادی انجام داده باشی جز استفاده از یه کلاچ که دوره موتورو به پمپ قطع کنه.
برندهای فوق تولید کننده تریلر نیستند و صرفا کامیون و کشنده تولد می کنند . در واقع این شرکت های خودرو سازی وارد حوزه کاربری سازی نشده اند
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش