چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۴:۵۱ - ۱۰ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۲۷۲۳
دنیای خودرو

از نیسان جوک تا هیوندایی آزرا

خودروهایی که دیگر در سال ۲۰۱۸ تولید نخواهند شد

سخت‌گیری‌ها در خصوص آلاینده‌های زیست‌محیطی هر روزه بیشتر می‌شوند . دلیل آن تقاضای گروه‌های حفاظت از محیط زیست است که هر سال و هر روز فشار بیشتری را بر مقامات شهری و دولتی وارد می‌کنند. بنابراین با توجه به قوانین تصویب شده در جهان و حفاظت بیشتر از سلامت و جان انسان‌ها، مرگ بسیاری از خودروها برای ورود مدل‌هایی پیشرفته و سالم‌تر اجتناب‌ناپذیر به نظر می‌رسد.

به گزارش عصر ایران به نقل از اتوگاید، مرگ خودروها از ابتدای تاریخ با ورود مدل‌های بهتر رخ داده است. اما در برخی موارد عواملی مانند فروش ضعیف، عدم استقبال مردم، تغییر نگرش کمپانی یا مسائل مرتبط با تولید نیز در مرگ خودروهای خوب دخیل هستند. خودروهای بی‌شماری در سال ۲۰۱۷ از خطوط تولید حذف شدند. در این فهرست بهترین خودروهایی را انتخاب کردیم که می‌توان برای مرگ آنها تاسف خورد  و احتمالا در سال‌های آینده دلتنگشان می‌شویم.

 

دوج وایپر

 

توقف تولید خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

یک خودروی ۶۴۰ اسب‌بخاری با یک موتور ۸.۴ لیتری V10 در زیر کاپوت قطعا برای کسانس که ضعف قلبی دارند مناسب نیست. دوج در سال ۲۰۱۶ یک نسخه ACR را با باله‌های عقب ارائه کرد و توانست رکوردهای مختلفی را مسابقات مختلف آمریکایی به دست آورد. با این وجود وایپر از تاریخ حذف می‌شود و در سال آینده تولید نمی شود.

 

شورلت SS

 

توقف تولید خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

شورلت SS خودروی محبوبی نزد مشتریان محسوب نمی‌شود. این خودرو از معدود سدان‌های V8 با قابلیت‌های حرکت چرخ‌های عقب است که با یک سامانه انتقال قدرت ۶ سرعته دستی هماهنگ خواهد شد. شورلت SS همچنین با طیف وسیعی از رنگ‌های جذاب و گزینه‌های جالب در فضای درونی و خارجی ارائه می شد. این خودرو نیز از سال آینده تولید نخواهد شد.

 

موستانگ V6

 

توقف تولید خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

برخی اوقات ممکن است یک خودروی کوچک V6 با یک بدنه نه چندان جذاب ارائه ‌شود.  براساس شواهد، یک موستانگ ۳.۷ لیتری Cyclone از نوع V6 به اندازه یک موتور ۲.۳ لیتری توربوشارژ اکوبوست خوب نیست. احتمالا موتورهای ۵ لیتری "کایوت" V8 نیز از مدل ۳.۷ لیتری بهتر عمل می‌کنند. این موتورها نیازهای مشتریان را پوشش می‌دهند اما مدل V6 در سال ۲۰۱۸ تولید نخواهد شد چرا که موفقیت فروش آن برای کارخانه اهمیت بیشتری دارد

 

اسمارت فورتو بنزینی (در شمال آمریکا)

 

توقف تولید خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

دایلمر سریعا تولید نسخه بنزینی خودروهای اسمارت فورتو خود در آمریکا و کانادا را متوقف کرد. از سال ۲۰۱۸ به بعد تنها شاهد نسخه‌های الکتریکی این خودروی شهری در آمریکای شمالی خواهیم بود. گزینه الکتریکی همان چیزی است که پس از راندن فورتو در خصوص این خودرو دوست نداشتیم و رضایتمان را جلب نکرد.

 

نیسان جوک

 

توقف تولید خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

توقف تولید نیسان جوک در آمریکا و باز کردن راهی برای ورود نیسان کیک به شدت عجیب به نظر می‌رسد. نیسان روگ  و روگ اسپورت نیز در الویت‌های بعدی نیسان هستند. نیسان می‌تواند تعداد زیادی کراس‌اوور  را در نمایشگاه‌ها و نمایندگی‌های فروش، در جای خالی نیسان جوک قرار دهد.

 

هیوندایی آزرا

 

توقف تولید خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

دست لوکس‌ساز هیوندایی یعنی جنسیس در سال ۲۰۱۷ توجهات بیشتری را نسبت به بسیاری از محصولات هیوندایی در بازار آمریکا به خود جلب کرد. بنابراین هیوندایی تصمیم به حذف آزرا گرفت.  فروش کند آزرا نیز بهانه دیگر به دست  هیوندا  داد تا توقف تولید آن تسریع گردد. شایان ذکر است که ادامه تولید نسل جدید و پیشرفته این خودرو برای بازار کره و برخی از بازارها به شکلی محدود ادامه دارد اما بسیاری از بازارها از داشتن این خودروی محبوب کره‌ای‌ها محرومند.

 

فولکس واگن توآرگ

 

توقف تولید خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

این SUV سایز متوسط در سال جاری از چرخه تولید حذف خواهد شد تا فولکس‌واگن به راحتی بتواند اطلس‌های جدید و تیگوان‌های بزرگ خود را بفروشد. با وجد کراس‌اوور و SUV های جدیدتر فولکس‌‌واگن نیازی نیازی به حفظ توآرگ نمی‌بیند. تصمیمی که می توان آن را منطقی خواند.

 

میتسوبیشی iMiev

 

توقف تولید خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

ظاهرا کسی دلش برای این خودرو ی میتسوبیشی تنگ نخواهد شد. فضای داخلی ارزان، باتری‌های ضعیف و امکان طی مسافت ۸۰ مایلی  برای یکی از اولین خودروهای پلاگین هیبرید که در سال ۲۰۱۱ به آمریکا وارد شد، دیگر دلچسب نخواهد بود. خودرو به طرز عجیبی کند است و در ۱۴.۷ ثانیه به شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد. باید گفت در زمان معرفی در سال ۲۰۰۹ چشم‌گیر و تاثیربرانگیز ظاهر شد.

 

 

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش