شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۵:۱۲ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۶۵۹۳
دنیای خودرو

نگاهی به خودروی رنو ساندرو( + مشخصات)

رنو ساندرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
شرکت رنو برای ادامه حضور موفق خود در عرصه تولید خودروهای ارزان قیمت پرفروش ،محصولی تحت عنوان رنو ساندرو را به بازار عرضه کرد که از لحاظ مشخصات فنی و ظاهری شباهت بسیاری به ال ۹۰ دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، شرکت رنو برای ادامه حضور موفق خود در عرصه تولید خودروهای ارزان قیمت پر فروش در سال ۲۰۰۸ میلادی محصول جدید خود تحت عنوان رنو ساندرو را به بازار عرضه کرد که بطور کامل از پلت فرم ال ۹۰ بهره می برد؛ در حقیقت می توان ساندرو را ال ۹۰ هاچ بک نامید زیرا جدا از  طراحی خارجی خودرو، زمانی که داخل کابین ساندرو می نشینید تفاوت چندانی با ال نود احساس نخواهید کرد.

 

لازم به ذکر است رنو ساندرو (Renault Sandero) از آذرماه سال ۹۴، توسط شرکت پارس‌خودرو وارد بازار ایران شده است. این خودرو که در اروپا با نام داچیا ساندرو شناخته می‌شود، یکی از محصولات مشترک شرکت خودروسازی فرانسوی رنو و زیرشاخه‌ی رومانیایی آن موسوم به داچیا است.

 

بر اساس این گزارش خودروی ال ۹۰ یکی از محصولات پرفروش رنو در کشور ما محسوب می شود که کیفیت مناسبی نسبت به قیمت خود دارد اما یکی از ایراداتی که همواره به آن وارد می شد طراحی ظاهری  بود که خیلی مورد پسند جوانان واقع نمی شد به همین منظور رنو با استفاده از پلت فرم ال ۹۰ یک خودروی هاچ بک با طراحی بسیار مدرن تر و چشم نواز تحت عنوان ساندرو را تولید کرد.

 

قابل ذکر است از سال ۲۰۱۳ به بعد رنو نسخه فیس لیفت شده این خودرو را با تغییراتی در ظاهر به بازار عرضه شده است  البته شرکت پارس خودرو همان نسخه قدیمی را در دو مدل رنو ساندرو و رنو ساندرو استپ وی تولید می کند که در محدوده قیمتی۴۳ تا ۵۴ میلیون تومان  به فروش می رسد.

 

مشخصات ظاهری ساندرو

 رنو ساندرو را می توان در رده هاچ بک های ۵ درب شهری به حساب آورد. طراحی خارجی این خودرو بر خلاف ال ۹۰ از خطوط تیز و مربع گونه خبری نیست . طراحی خارجی این خودرو بصورت خطوط منحنی دار و قوسی شکل طراحی شده تا کمی جوان پسند و دلنشین تر از ال ۹۰ گردد.در جلوی خودرو دو چراغ بزرگ بیضوی شکل قرار دارد که منتهی به جلو پنجره شده که تا حدودی شبیه به رنو مگان می باشد.چراغهای عقب خودرو بطوری طراحی شده که  با چراغهای جلو هماهنگی خاصی دارد.

 

مشخصات داخلی و طراحی کابین رنو ساندرو

همان‌طور که پیش از این اشاره کردیم، ساندرو بر مبنای پلتفرم خودروی لوگان (تندر۹۰) توسعه داده شده است و از این‌رو می‌توان شباهت‌های بین دو خودرو را به‌وضوح مشاهده کرد. ساندرو و تندر به دو کلاس متفاوت تعلق دارند، بنابراین طبیعی است که طول این دو خودرو تفاوت زیادی با هم داشته باشد؛ اما ارتفاع و عرض آن‌ها شباهت زیادی به یکدیگر دارد. فاصله‌ی بین دو محور ساندرو، حدود ۴۲ میلی‌متر کوتاه‌تر از ال ۹۰ است، بنابراین می‌توان انتظار داشت فضای در دسترس برای سرنشین‌های عقب، در این خودروی هاچ‌بک کمتر از تندر باشد.

 

رنو ساندرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

طول فضای داخلی این خودرو ۴.۰۲ متر است که از بیشتر خودروهای مشابه خود بزرگتر و بهینه تر می باشد.همچنین گنجایش محفظه بار ساندرو برابر با ۳۲۰ لیتر بوده که نشان از طراحی خوب داخلی خودرو دارد.  

 

مشخصات فنی رنو ساندرو

 

شرکت پارس‌خودرو رنو ساندرو را در دو مدل دستی و اتوماتیک روانه‌ی بازار کرده است؛ سیستم انتقال قدرت مدل دستی از نوع ۵ سرعته و مصرف سوخت ترکیبی آن معادل ۶.۷ لیتر در هر۱۰۰کیلومتر است و مدل اتوماتیک این خودرو از سیستم انتقال قدرت ۴ سرعته بهره می‌برد و به‌صورت ترکیبی در هر ۱۰۰کیلومتر، حدود۸.۳ لیتر مصرف سوخت دارد.

 

مطابق اطلاعات موجود در وب‌سایت شرکت پارس‌خودرو، حداکثر سرعت مدل‌های دستی و اتوماتیک این خودرو به‌ترتیب ۱۷۵ و ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت است و این دو خودرو به‌ترتیب به ۱۰.۵ و ۱۱.۵ ثانیه زمان نیاز دارند تا از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسند.

 

پارس‌خودرو برای محور جلوی رنو ساندرو، سیستم تعلیق مستقل مک‌فرسون با بازوی جناقی را برگزیده و در محور عقب آن از سیستم تعلیق نیمه‌ مستقل با فنرهای مارپیچ استفاده کرده است. ترمزهای جلو و عقب رنو ساندرو همانند بسیاری از خودروهای هاچ‌بک دیگر موجود در بازار به‌ ترتیب از نوع دیسکی و کاسه‌ای هستند.

 

از نظر ایمنی این خودرو دارای سیستم های ABS ، EBD و EBA می باشد و همچنین EURO-NCAP ( سازمان و استاندارد ایمنی اروپا ) به این خودرو ۴ ستاره داده است که آنرا در رده محصولات دارای ایمنی مناسب ارزیابی داشته است .

 

رنو برای این خودرو چندین موتور در نظر گرفته است که پارس خودرو موتور ۱.۶ لیتری ۱۶ سوپاپ را برای بازار داخلی در نظر گرفته است . میزان قدرت خروجی این موتور برابر با ۱۱۲ اسب بخار می باشد.

 

رنو ساندرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تفاوت‌های رنو ساندرو و رنو ساندرو استپ‌ وی

دو خودوری رنو ساندرو و رنو ساندرو استپ‌وی به لحاظ فنی هیچ‌ تفاوتی با یکدیگر ندارند و پارس‌خودرو در نسخه‌ی کراس‌اوور از همان پیشرانه‌ی۱۰۵ اسب بخاری خودروی تندر بهره برده است. این خودرو از لحاظ ظاهری نیز شباهت‌های زیادی با ساندروی هاچ‌بک دارد؛ اما ارتفاع نسبتا بلند این خودرو به همراه فضای بار بزرگ‌تر موجب می‌شود تا این خودرو در کلاس کراس‌اوورهای کوچک شهری قرار گیرد.

 

شرکت رنو  با بهره‌گیری از ضربه‌گیرهایی به رنگ مشکی روی قوس چرخ‌های استپ‌وی، به این خودرو ظاهری اسپرت‌تر و عضلانی‌تر بخشیده است، علاوه‌بر این نواری به رنگ کروم نیز در بخش تحتانی سپر نصب شده است که یکی از معدود وجه‌های تمایز بین استپ‌وی و ساندرو است.

 

طول و عرض استپ‌وی بسیار نزدیک به نمونه‌ی هاچ‌بک این خودرو است؛ اما ارتفاع آن حدود ۵۰ میلی‌متر از این خودرو بلندتر است. رنو دو باربند را نیز به‌صورت استاندارد روی سقف استپ‌وی نصب کرده است تا حس یک خودروی شاسی‌بلند را به بیننده منتقل کند. در نهایت می توان گفت نمای داخلی استپ‌وی ، مشابه ساندرو است و از این حیث، تفاوتی بین دو خودرو مشاهده نمی‌شود.

 

رنو ساندرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

 

  • 15
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش