جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۶:۰۲ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۸۲۹۱
دنیای خودرو

آشنایی با سریع‌ترین خودروهای کروک تاریخ خودروسازی

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تجربه‌ی رانندگی با خودروهای روباز یا کروک غیرقابل توصیف است. برای آشنایی با سریع‌ترین خودروهای کروک تاریخ خودروسازی، همراه ما باشید.

 

سرعت، همیشه یکی از عامل‌های بزرگ و مرز بین پیروزی و شکست افراد در جنبه‌های مختلف زندگی بوده است. قصد ما تشکیل کلاس جامعه‌شناسی نیست اما، اعتیاد به سرعت در گونه‌های مختلف وجود داشته که در صنعت خودروسازی از مهم‌ترین عوامل پیشرفت مهندسی بوده است.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

مهم نیست که طرفدار خودروهای کلاس مختلف مانند شاسی‌بلند، کراس‌اور، ها‌چ‌بک، سدان، اسپرت، سوپراسپرت،کروک یا حتی موتورسکیلت باشید، همیشه عطش به‌سرعت در وجود ما جلب توجه خواهد کرد. رانندگی با نهایت سرعت در اتوبان‌های آلمان، بزرگراه‌های آمریکا، جاده‌های خوش آب و هوای اروپای مرکزی یا جاده‌های پر پیچ و خم و کوهستانی ژاپن آرزوی تمام طرفداران دنیای خودرو است.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

در این بین، هیچ‌چیزی نمی‌تواند جایگزین رانندگی با خودروهای کروک و حس غیرقابل توصیف نبود سقف، گرمای خورشید و نوازش باد شود. تولید خودروهای قدرتمند کروک از ده‌ها سال پیش رواج داشته است و همچنان مشتریان این نوع خودروها تقاضای لازم برای خودروسازان را ایجاد می‌کنند. در این مقاله قصد داریم، سریع‌ترین خودروهای کروک (شامل تمام طرح‌های تارگا، اسپایدر،سقف نرم و ...) تاریخ صنعت خودروسازی را معرفی کنیم. افرادی که رانندگی با این خودروها را تجربه کرده‌اند، بدون شک جزو خوش‌شانس‌ترین‌ها خواهند بود. فهرست زیر توسط وب‌سایت اتوکارمنتشر شده است که جای خالی پاگانی زوندا Cinque رودستر، پورشه کاررا GT و دیگر محصولات کونیگزگ غیر از آگرا RS، در آن به‌شدت احساس می‌شود.

 

۱۹- شلبی AC کبری

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت: ۲۹۰ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: ۱۴۰ هزار دلار

 

اولین AC Cobra محصول دهه‌ی ۱۹۶۰ میلادی، یکی از سریع‌ترین و خاص‌ترین خودروهای دوران خود بود. کبری به شتاب‌گیری سریع شهرت داشت که نمونه‌ی مدرن آن با کد ۳۷۸ هم از این سنت پیروی کرده است. فشردن پدال گاز کبری، شنیدن واضح صدای پیشرانه‌ی ۸ سیلندر V شکل و شتاب‌گیری تا سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت در کمتر از ۴ ثانیه غیرقابل توصیف است. شنیدن زوزه‌ی سوپرشارژر بزرگ در کنار غرش V8 با قدرت ۵۵۰ اسب بخار در AC کبری، فقط محدود به افرادی خوش‌شانس و البته ثروتمند است.

 

۱۸- جگوار F تایپ SVR

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت: ۳۱۴ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: ۱۲۵ هزار و ۸۵۰ دلار

 

جگوار F-Type از سال ۲۰۱۳ تا امروز، همواره یکی از خوش‌صداترین کوپه‌های اسپرت بازار جهانی بوده است. این کوپه‌ی کروک بریتانیایی بارها با صدای زیبای سیستم اگزوز خود به‌خصوص پس از رها کردن پدال گاز، افسران پلیس کشورهای مختلف را به‌دلیل توقف اشتباه و تشخیص آن به‌عنوان یک خودروی دست‌کاری شده، خجالت زده کرده است. نسخه‌ی SVR اف تایپ محصول سال ۲۰۱۶، به پیشرانه‌ی ۸ سیلندر V شکل ۵ لیتری سوپرشارژ با قدرت ۵۶۷ اسب بخار مجهز شده تا یک کروک اصیل انگلیسی باشد. یکی از بهترین ویژگی‌های جگوار F تایپ SVR علاوه بر صدای گوش‌نواز، سواری راحت و کاربردی بودن آن در استفاده‌ی روزمره است که کمتر در این کلاس از خودروها مشاهده می‌شود.

 

۱۷- استون مارتین ونکوئیش S ولانته

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت: ۳۱۷ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: ۳۱۵ هزار و ۷۷۵ دلار

 

تا امروز دو نسل از استون مارتین ونکوئیش، خودروی مأموری ۰۰۷ سازمان جاسوسی بریتانیا عرضه شده است و به‌زودی نسل سوم این جنتلمن بریتانیایی هم رونمایی خواهد شد. زیبایی ونکوئیش ولانته، پیشرانه‌ی ۱۲ سیلندر و سواری هیجان‌انگیز ترکیبی است که در کمتر خودرویی یافت می‌شود. به‌جرئت می‌توان گفت که پیشرانه‌ی V12 بزرگ ۵.۹ لیتری استون مارتین، یکی از بهترین و خوش‌صدا ترین پیشرانه‌های تاریخ است که در مدل ولانته با پایین بودن سقف، نهایت لذت را از آن می‌توان برد.

 

سقف  نرم ولانته در برابر مدل کوپه‌ی ونکوئیش S فقط ۹ کیلوگرم به وزن کلی اضافه می‌کند تا تجربه‌ی رانندگی دو مدل کروک و کوپه‌ تا جای ممکن نزدیک به هم باشد. جایگزین این مدل را فعلاً می‌توان DBS سوپرلجرا دانست که به‌زودی مدل کروک آن هم به‌بازار خواهد رسید. DBS سوپرلجرا با اینکه از نظر طراحی جایگزین مناسب ونکوئیش است، اما با تجهیز به توربوشارژر، نمی‌تواند جای تنفس طبیعی برادر بزرگ خود را پر کند.

 

۱۶- لامبورگینی هوراکان پرفورمانته اسپایدر

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت: ۳۲۳ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: ۳۰۸ هزار و ۸۵۹

 

برای درک سطح عملکرد این مدل، فقط کافی است که به نام آن توجه کنیم: پرفورمانته. ترکیب طراحی زیبای هورکان با مدل کروک و چاشنی پیشرانه‌ی ۱۰ سیلندر V شکل ۵.۲ لیتری تنفس طبیعی با قدرت ۶۳۱ اسب بخار تعریف هوراکان پرفورمانته اسپایدر است. مدل کوپه‌ی پرفرومانته (Performante) توانایی رسیدن به نهایت سرعت ۳۲۵ کیلومتر بر ساعت را دارد، اما آیا واقعاً ۲ کیلومتر بر ساعت سرعت بیشتر، ارزش محروم شدن از مدل کروک و غرش تنفس طبیعی V10 را دارد؟

 

افراد خوش‌شانسی که مدل کروک را بر مدل کوپه‌ی هوراکان پرفورمانته ترجیح می‌دهند، به‌دنبال لذت بیشتر خود هستند تا تقدیم کردن صدای V10 به افراد خارج از خودرو. هوراکان به‌عنوان جایگزین مدل پرفروش گالاردو (با تلفظ ایتالیایی گایاردو) در سال ۲۰۱۴ عرضه شد و سپس مدل‌های پرفرومانته کوپه و کروک در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ به بازار رسیدند.

 

۱۵- فراری ۴۸۸ اسپایدر

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت: ۳۲۵ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: ۳۵۰ هزار و ۵۰ دلار

 

کروک اسپرت موتور میانی، پیشرانه‌ی V8 و محصول فراری؛ ترکیبی که همیشه جذاب بوده و مدل ۴۸۸ هم از این قاعده جدا نیست. برادر کوچک‌تر ۴۵۸ از سال ۲۰۱۵ با مدل کروک به بازار عرضه شده اما باوجود ظاهر مشابه، عملکرد فنی آن بسیار متفاوت است. ۴۸۸ اسپایدر ۵۰ کیلوگرم از برادر کوپه‌ی خود وزن بیشتری دارد تا در برابر  سقف تاشو، نهایت سرعت کمتر را معامله کند. ۴۸۸ یکی از پیشرفته‌ترین محصولات فراری است؛ وزن کلی سقف فیبرکربن آن ۲۵ کیلوگرم از سقف مدل ۴۳۰ اسپایدر کمتر است.

 

۱۴- آئودی R8 اسپایدر V10 پلاس

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت: ۳۲۸ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: ۲۰۸ هزار و ۱۰۰ دلار

 

شاید در مورد نسل اول آئودی R8 محصول سال ۲۰۰۶ اختلاف نظر وجود داشته باشد، اما نسل دوم این کوپه‌ی موتورمیانی را باید جزو کلاس خودروهای سوپراسپرت حساب کنیم. بزرگ‌ترین ویژگی مثبت آئودی R8 کروک نسخه‌ی V10 Plus، قیمت پایین‌تر آن در برابر رقبای اروپایی آن بوده که بدون قربانی کردن عملکرد فنی یا سواری هیجان‌انگیز، لحاظ شده است. استفاده از ۶۰۲ اسب بخار قدرت و زمان ۳.۳ ثانیه در تست سرعت صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت با کروک خوش‌ساخت آلمانی ممکن می‌شود.

 

 ۱۳- مک‌لارن ۵۷۰S اسپایدر

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت: ۳۲۸ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: ۲۰۸ هزار و ۸۰۰ دلار

 

معمولاً در فهرست‌های مختلف خودرویی، محصولات مک‌لارن در ردیف‌های بالایی قرار دارند، اما نباید از مدل ۵۷۰S عملکردی خارق‌العاده انتظار داشت. پیشرانه‌ی ۸ سیلندر V شکل ۳.۸ لیتری مجهز به دو توربوشارژر، ۵۷۰S اسپایدر را در زمان ۳.۲ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رساند؛ از ویژگی‌ها مثبت ۵۷۰S اسپایدر، می‌توان به زمان ۱۵ ثانیه‌ای و باز و بسته شدن سقف در حال حرکت (سرعت کمتر از ۴۰ کیلومتر بر ساعت) اشاره کرد.

 

۱۲- بنتلی کانتیننتال سوپراسپرتس

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت: ۳۳۰ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: ۳۷۰ هزار و ۶۲۵ دلار

 

وجود نشان مخصوص بنتلی از دهه‌ی ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰ روی خودروهای کروک، همیشه عاملی مهم برای فروش بوده است. کانتیننتال سوپراسپرتس کروک (Bentley Continental Supersports) هم، با اینکه ۲۴۵۵ کیلوگرم وزن دارد اما عضوی از این خانواده‌ی مغرور و لوکس بریتانیایی است.پیشرانه‌ی ۱۲ سیلندر W شکل با قدرت ۷۰۰ اسب بخار، برای حرکت دادن این کروک سنگین وزن تا ۳۳۰ کیلومتر بر ساعت کافی است. سقف نرم این مدل، با داشتن چهار لایه، مرز بزرگی بین خودروی بدون سقف و گرندتورر با سقف را مشخص می‌کند.

 

۱۱- پورشه ۹۱۱ توربو S کابریوله

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت: ۳۳۰ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: ۲۰۳ هزار دلار

 

امکان ندارد در فهرست خودروهای سریع کررک دنیا، خبری از بنچمارک خودروهای اسپرت تاریخ، پورشه ۹۱۱ نباشد. تولید خودرویی با نهایت سرعت بیش از ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت کار آسانی نیست و مهندسان این برند آلمانی برای مدل کروک ۹۱۱ توربو، حدود ۲۹ هزار دلار بیشتر از مدل کوپه تقاضا می‌کنند. در این پکیج جذاب، ۴۰ اسب بخار بیشتر و افزایش نهایت سرعت از ۳۱۹ به ۳۳۰ کیلومتر بر ساعت هم وجود دارد. ۹۱۱ کروک توربو جزو معدود خودروهای بدون سقف سریع دنیا بوده که ظرفیت اتاق آن ۴ سرنشین است؛‌ درواقع مهندسان پورشه، یک مدل کروک، اسپرت و خانوادگی فوق‌العاده پیشنهاد می‌کنند.

 

۱۰- مرسدس‌بنز SLR مک‌لارن رودستر

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت:‌ ۳۳۵ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل دست دوم: حداقل ۳۴۰ هزار دلار

 

حاصل همکاری نزدیک مهندسان مرسدس بنز و مک‌لارن در دهه‌ی ۲۰۰۰ میلادی، گرندتورر جذاب SLR بود. مدل رودستر SLR، آخرین نسخه‌ی ویژه از این سوپراسپرت مجهز به پیشرانه‌ی V8 بود که همچنان، یکی از ارزشمندترین خودروهای تولیدی جهان است. مرسدس SLR مک‌لارن رودستر که بیش از ۱۰ سال از تولید آن می‌گذرد، به‌لطف پیشرانه‌ی ۸ سیلندر V شکل ۵.۴ لیتری سوپرشارژ با قدرت ۶۱۷ اسب بخار، در فهرست سریع‌ترین کروک‌های تاریخ قرار گرفته است. این مدل در حال حاضر جزو خودروهای کلکسیونی محسوب می‌شود و نمونه‌ای با قیمت کمتر از ۳۴۰ هزار دلار از آن یافت نخواهد شد.

 

۹- پاگانی هوآیرا رودستر

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت: ۳۳۸ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: ۲ میلیون و ۴۱۰ هزار دلار

 

پاگانی هوآیرا (Huayra) محصول سال ۲۰۱۷ هیچوقت نتوانست به‌مانند زوندا، پرطرفدار باشد ولی با این‌حال، هنوز هم یکی از بهترین سوپراسپرت‌های بازار جهانی است. پیشرانه‌ی ۱۲ سیلندر V شکل ۶ لیتری AMG با دو توربوشارژر و قدرت ۷۳۵ اسب بخار، قلب تپنده‌ی پاگانی هوآیرا است. بزرگ‌ترین ویژگی منفی هوآیرا رودستر، اتوماتیک نبودن مکانیزم باز و بسته شدن سقف آن است؛ سقف باید به‌صورت دستی باز یا بسته شود و البته جایگاهی هم برای قرار دادن سقف پس از باز کردن آن، تعبیه نشده است.

 

۸- شورولت کوروت ZR1

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت: ۳۴۰ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: ۱۲۳ هزار و ۹۹۵ دلار

 

در فهرست سریع‌ترین خودروهای کروک جهان، آمریکایی‌ها سه نماینده دارند که شورولت کوروت ZR1 تازه رونمایی شده، ارزان‌ترین آن‌ها است. اگر نسبت قیمت به قدرت را در نظر بگیریم، ZR1 احتمالاً در صدر این فهرست قرار می‌گیرد اما قیمت کمتر، دلایل مشخصی دارد. شاید کوروت به خوش‌ساختی محصولات اروپا نباشد ولی پیشرانه‌ی ۸ سیلندر V شکل ۶.۲ لیتری سوپرشارژ آن با قدرت ۷۵۵ اسب بخار جذابیت خاص خودش را دارد. ۳۴۰ کیلومتر بر ساعت، زمان ۲.۹ ثانیه در تست سرعت صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت و قیمت کمتر از ۱۳۰ هزار دلار، کوروت ZR1 جدید را یک کروک جذاب نشان می‌دهد.

 

۷- پورشه ۹۱۸ اسپایدر

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت: ۳۴۶ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: ۸۴۵ هزار دلار

 

هایپرکار پلاگین هیبرید پورشه ۹۱۸ اسپایدر، سال ۲۰۱۳ در نمایشگاه خودروی فرانکفورت رونمایی شد تا رقابت پورشه، فراری و مک‌لارن بر سر عصر جدید ابرخودروها شدت بگیرد. مهندسان پورشه از سال‌ها پیش در تولید خودروهای کروک با سقف طرح تارگا تجربه دارند و ۹۱۸ محصول چند دهه مهندسی آلمانی است. با اینکه سقف ۹۱۸ به‌صورت دستی باز و بسته می‌شود، اما مکان لازم برای قرار دادن سقف باز شده در خودرو تعبیه شده است که خود امتیاز مثبتی محسوب می‌شود.

 

ویژگی برتر دیگر ۹۱۸ اسپایدر در برابر دیگر کروک‌های قدرتمند، قوای فنی پلاگین هیبرید آن بوده که به‌لطف آن، سوخت‌گیری در هر ۶۴۵ کیلومتر کارکرد نیاز است. از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ تنها ۹۱۸ دستگاه پورشه ۹۱۸ اسپایدر تولید شد که نمونه‌های دست دوم آن، امروز حداقل یک میلیون و ۵۰۰ دلار قیمت خورده‌اند.

 

۶- لامبورگینی اونتادور SV رودستر

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت: ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: ۵۳۵ هزار دلار

 

اونتادور پس از توقف تولید مورسیه‌لاگو (با تلفظ ایتالیایی مورچه‌لاگو)، سال ۲۰۱۱ به‌عنوان پرچمدار جدید گاو خشمگین ایتالیا عرضه شد. در نسخه‌های مختلف لامبورگینی اونتادور، دو مدل کروک دیده می‌شود که سوپرولوچه (SuperVeloce) یا SV، از کروک S سریع‌تر است. سقف سوپرولوچه رودستر اتوماتیک نیست اما با صرف چند دقیقه برای باز کردن سقف، می‌توان از صدای ۱۲  سیلندر تنفس طبیعی V شکل لامبورگینی با حجم ۶.۵ لیتر لذت برد. شاید اونتادور، آخرین پرچمدار لامبورگینی با پیشرانه‌ی V12 تنفس طبیعی باشد. تنها ۵۰۰ دستگاه لامبورگینی سوپرولوچه رودستر در طول دو سال، تولید شده است.

 

۵- فراری لافراری آپرتا

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت: ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار

 

رقیب اصلی پورشه ۹۱۸ اسپایدر در مدل کروک یا آپرتا (به‌معنی روباز در زبان ایتالیایی)، یکی از خاص‌ترین و ارزشمندترین خودروهای تاریخ فراری و جهان است. مدل کوپه‌ی هایپرکار لافراری سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ عرضه شد اما مدل کروک آپرتا، تنها در ۲۱۰ دستگاه از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ تولید شد. لافراری آپرتا به‌منظور گرامیداشت ۷۰ سالگی برند فراری تولید شد؛ پیشرانه‌ی ۱۲ سیلندر V شکل ۶.۳ لیتری در کنار موتور برقی و سیستم KERS مشابه فناوری به‌کار رفته در خودروهای فرمول یک، نیروبخش محصول هیبرید و قدرتمند اسب سرکش ایتالیا است. جالب است بدانید که در ابتدا هدف بر تولید ۲۰۹ دستگاه لافراری آپرتا بود، اما سرانجام یک دستگاه دیگر هم تولید شد؛ مدل آخر با قیمت ۱۰ میلیون دلار در یک حراجی خیریه به‌فروش رفت.

 

۴- نوبل M600 اسپیدستر

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت: ۳۶۲ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: ۴۵۰ هزار دلار

 

شرکت کوچک اما جاه‌طلب نوبل (Noble)، بیش از دو دهه به کلاس خودروهای سوپراسپرت وارد شده است. شاید M600 اسپیدستر چندان شناخته شده نباشد، اما این دلیلی بر دست‌کم گرفتن عملکرد فنی خارق‌العاده‌ی آن نیست؛ پیشرانه‌ی ۸ سیلندر V شکل ۴.۴ لیتری توئین توربوشارژ در مرکز بدنه‌ی این کروک ساخت بریتانیا قرار گرفته است. ترکیب ۶۵۰ اسب بخار قدرت و وزن کلی ۱۱۹۸ کیلوگرم (بوگاتی ویرون ۱۹۹۰ کیلوگرم وزن دارد)، باعث به‌وجود آمدن این موشک انگلیسی شده است. با اینکه نوبل M600 اسپیدستر در مقایسه با کروک‌های هم رده‌ی خود قیمت پایین‌تری دارد، اما استهلاک بالا مانع فروش قابل توجه آن شده است.

 

۳- بوگاتی ویرون گرنداسپرت ویتس

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت:‌ ۴۱۰ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: یک میلیون و ۹۰۰ هزار دلار

 

بوگاتی در سال ۲۰۱۲ مدل کروک ویرون ۱۶.۴ گرنداسپرت را عرضه کرد تا در فهرست سریع‌ترین خودروهای کروک تاریخ، جایگاهی محکم داشته باشد. گرند اسپرت ویتس (Vitesse، به‌معنی سرعت در زبان فرانسوی) از سقف با طرح تارگا و پیشرانه‌ی ویرون اصلی، یعنی نمونه‌ی ۱۶ سیلندر W شکل ۸ لیتری با چهار توربوشارژر استفاده می‌کند. گرنداسپرت ویتس به‌لطف تجهیز به توربوشارژرهای بزرگ‌تر در مقایسه با مدل پایه محصول سال ۲۰۰۵ قدرتمندتر بود؛ نهایت قدرت و گشتاور این ابرخودروی کروک نزدیک به ۱۲۰۰ اسب بخار و ۱۵۰۰ نیوتن‌متر است. چندین نسخه‌‌ی ویژه از این مدل مانند ویتس SE و WRC تولید شد؛ نمونه‌های دست دوم بوگاتی ویرون گرنداسپرت ویتس حداقل ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار قیمت می‌خورند.

 

۲- هنسی ونوم GT اسپایدر

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت: ۴۲۷ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: یک میلیون و ۳۰۰ هزار دلار

 

ابرخودروی هنسی ونوم GT، حاصل ترکیب بدنه و شاسی لوتوس اگزیج با پیشرانه‌ی ۸ سیلندر V شکل ۷ لیتری توئین توربوشارژ شورولت کوروت است. در طول ۶ سال، ۱۳ دستگاه ونوم GT شامل ۷ دستگاه کوپه و ۶ دستگاه کروک تولید شد. پس از ثبت رکورد سرعت ۴۳۵ کیلومتر بر ساعت با مدل کوپه، سال ۲۰۱۶ محصول کروک تیم مهندسی هنسی (Hennessey) آمریکا، با ثبت نهایت سرعت ۴۲۷ کیلومتر بر ساعت، عنوان سریع‌ترین خودروی روباز جهان را از آن خود کرد. بزرگ‌ترین مشکل ونوم GT، قابل اعتماد نبودن آن در مقایسه با محصولات اروپایی است.

 

۱- کونیگزگ آگرا RS

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

نهایت سرعت: ۴۴۷ کیلومتر بر ساعت

قیمت مدل پایه: ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار دلار

 

کونیگزگ آگرا RS، ابرخودروی تولید محدود سوئدی، سریع‌ترین خودروی جاده‌ای جهان است که رکورد آن در سال ۲۰۱۷ در کتاب رکوردهای جهانی گینس ثبت شد. پیشرانه‌ی ۸ سیلندر V شکل ۵ لیتری توئین توربوشارژ و بدنه‌ی آیرودینامیک مسئول اصلی سرعت باورنکردنکی این هایپرکار اروپایی هستند. آگرا RS از سقف کروک با طرح تارگا استفاده می‌کند که جایگاهی برای قرار دادن آن در کابین هم وجود دارد.

 

برخلاف محصول قدرتمند آمریکایی‌ها، آگرا RS را می‌توان به‌عنوان یک خودروی جاده‌ای استاندارد استفاده کرد و صرفاً جهت رکوردشکنی تولید نشده است. مدل آگرا (Agera) از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۸ در چند نسخه‌ی مختلف مانند آگرا R و RS تولید شده است. مقامات این برند سوئدی وعده داده‌اند که به‌زودی پتانسیل کامل این مدل آزاد و ثبت رکوردی بالاتر از سرعت ۴۸۰ کیلومتر بر ساعت ممکن شود.

 

 

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش