سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۰۶ - ۲۷ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۷۰۷۴
دنیای خودرو

معرفی خودروهای برقی ۲۰۱۸ با بیشترین شعاع حرکتی

خودروهای برقی ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
در فهرست خودروهای تمام برقی سال ۲۰۱۸ با بیشترین شعاع حرکتی، چهار محصول آمریکا درکنار تنها نماینده‌ی ژاپن قرار گرفته‌اند.

یکی از مهم‌ترین عوامل خرید یک خودروی الکتریکی، مسافتی است که می‌توان هر بار شارژ بدون آلایندگی رانندگی کرد. در خودروهای احتراقی، مخزن سوخت به‌اندازه‌ی کافی بزرگ است تا مسافت‌های طولانی به‌راحتی طی شود؛ اما در مدل‌های برقی، هنوز فناوری پک‌های باتری توسعه‌ی لازم را نکرده است. نگرانی از میزان شارژ باتری خودرو و توقف در حاشیه‌ی جاده،‌ به‌قدری مهم است که از خرید یک خودروی برقی جلوگیری شود. خودروسازان با درنظر گرفتن مسافت مورد نیاز برای رانندگی روزانه و اضطراب تمام شدن شارژ باتری در مشتریان، فناوری خودروهای برقی را گسترش داده‌اند. بر اساس داده‌های موجود، یک شهروند آمریکایی روزانه ۶۵ کیلومتر مسافت با خودرو طی می‌کند.

 

خودروهای برقی ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

با بیشتر خودروهای برقی سال ۲۰۱۸ می‌توان ۱۶۰ تا ۲۶۰ کیلومتر مسافت رانندگی کرد؛ البته باتوجه به اینکه فناوری باتری هرروز در حال پیشرفت است، مدل‌هایی که به پیشرفته‌ترین پک‌های باتری مجهز هستند با شعاع حرکتی و البته قیمت بالاتری عرضه می‌شوند. در این مقاله قصد داریم، صرف نظر از قیمت، خودروهای برقی بازار جهانی با بیشترین ظرفیت پیمایش را شناسایی کنیم.  همانطور که احتمالاً حدس زده‌اید، بیشتر این فهرست در اختیار محصولات تسلا قرار دارد؛ البته در صورت اضافه کردن مدل‌های پلاگین هیبرید، فهرست بلندتری خواهیم داشت اما در این مطلب، تمرکز اصلی خودروهای تمام برقی هستند. تمام اطلاعات مربوط به شعاع حرکتی و مصرف انرژی، بر اساس گزارش آژانس حفاظت محیط زیست ایالات متحده آمریکا (EPA) آورده شده است.

 

پیش از معرفی این فهرست، به پنج عامل مهم در مصرف انرژی خودروهای برقی اشاره می‌کنیم.

 

عوامل مهم در مصرف خودروهای برقی

خودروهای برقی ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

مصرف خودروهای برقی، بر اساس اطلاعات آزمایشی برآورد می‌شود؛ بنابراین در محیط واقعی، شرایط مصرف انرژی و شعاع حرکتی متفاوت است. برخلاف خودروهای احتراقی، مصرف مدل‌های تمام برقی در سرعت ثابت بزرگراه بیشتر از رانندگی شهری است؛ اما شروع و توقف سریع، هم بر باک بنزین و هم بر پک باتری اثر منفی می‌گذارد. بر اساس آخرین پژوهش‌های انجام شده، دمای هوا تأثیر مستقیم بر مصرف خودرو برقی دارد؛ در دمای منفی یک و مثبت ۳۵ درجه‌ی سلسیوس ، شعاع پیمایش به‌ترتیب تا ۵۷ و ۳۳ درصد کاهش پیدا می‌کند.

 

خودروهای برقی ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

استفاده از تجهیزات رفاهی مانند بخاری و کولر، بیشترین انرژی ممکن را از باتری‌ها می‌گیرد؛ بر اساس توصیه‌ی کارشناسان، باید قبل از حرکت و هنگامی که خودرو در حال شارژ است، کابین را باتوجه به نیاز، گرم یا سرد کرد. شاید یکی از بزرگ‌ترین سؤال‌های افراد، در مورد طراحی و بدنه‌ی متفاوت خودروهای برقی باشد؛ باید توجه کرد که مقاومت هوا، نقش مهمی در مصرف سوخت و انرژی دارد. خودروهای برقی با تمرکز ویژه به بدنه‌ی آیرودینامیک طراحی می‌شوند. همانند خودروهای بنزینی، در مدل‌های برقی هم رانندگی با پنجره‌ها یا سانروف باز، مقاومت هوا و مصرف انرژي را افزایش می‌دهد.

 

مورد آخر که باید در مصرف خودروهای برقی به آن توجه شود؛ سطح و شیب جاده است. اگر مسیر حرکت شیب سربالا داشته باشد، پک باتری خیلی زود خالی از انرژی خواهد شد. در ادامه پنج خودروی برقی مدل ۲۰۱۸ بازار جهانی با بیشترین شعاع حرکتی معرفی شده است؛ مصرف انرژی خودروهای برقی بر اساس فرمول MGPe و تبدیل به لیتر در ۱۰۰ کیلومتر، محسابه شده است.

 

۵- نیسان لیف

خودروهای برقی ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

۲۴۳ کیلومتر با هربار شارژ

قیمت مدل پایه: ۲۹ هزار و ۹۹۰ دلار

نسل دوم نیسان لیف در مقایسه با سال ۲۰۱۰ و نسل اول، پیشرفت قابل توجهی کرده است؛ از طراحی خارجی و داخلی تا عملکرد و مصرف انرژی، محصول ژاپنی‌ها در سال ۲۰۱۸ خودروی برقی بهتری است. نهایت مسافتی که نسل اول لیف با هر بار شارژ طی می‌کرد، ۱۷۲ کیلومتر بود؛ در یک تبدیل ساده مصرف نیسان لیف ۲۰۱۸ در بزرگراه و شهر، ۲.۳۵ و ۱.۸۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر محاسبه می‌شود.

 

۴- شورولت بولت

خودروهای برقی ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

۳۸۳ کیلومتر با هربار شارژ

قیمت مدل پایه: ۳۷ هزار و ۴۹۵ دلار

هاچ‌بک تمام برقی شورولت از سال ۲۰۱۶ در حال تولید است؛ کابین جادار، مصرف کم و فناوری تک‌پدال، بولت (Bolt) را رقیبی جدی برای محصولات تسلا نشان می‌دهد. بولت که در سال ۲۰۱۷ ازنظر چند نشریه‌ی بزرگ آمریکا به‌عنوان بهترین خودروی سال انتخاب شد،‌ در کانادا، نروژ و کره‌ی جنوبی مشتری دارد. مصرف شورولت بولت در شهر و بزرگراه، ۱.۸۴ و ۲.۱۴ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است.

 

۳- تسلا مدل X

خودروهای برقی ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

۴۷۵ کیلومتر با هربار شارژ

قیمت مدل پایه: ۹۹ هزار ۵۰۰ دلار

کراس‌اور لوکس مدل X، پرمصرف‌ترین محصول تسلا است، اما باز هم ازنظر شعاع حرکتی، بالاتر از خودروهای برقی برندهای دیگر قرار می‌گیرد. مدل X در نسخه‌های مختلف با پک‌های باتری متفاوت عرضه می‌شود؛ وزن زیاد، دلیل اصلی مصرف بالای خودروی ایلان ماسک است. تسلا مدل X در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر و بزرگراه، به‌ترتیب ۲.۵۸ و ۲.۴۸ لیتر سوخت مصرف می‌کند.

 

۲- تسلا مدل ۳

خودروهای برقی ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

۴۹۹ کیلومتر با هربار شارژ

قیمت مدل پایه: ۴۹ هزار دلار

سدان سایز متوسط لوکس مدل ۳، پرتقاضا‌ترین محصول تسلا است؛ درواقع قیمت پایین‌تر و شعاع حرکتی مناسب، دلیل اصلی بازار شلوغ این مدل است. مدل ۳ با سیستم انتقال قدرت تمام چرخ محرک و دو موتور برقی، ۵۵ هزار دلار قیمت می‌خورد. تیپ استاندارد تسلا مدل ۳ در هر ۱۰۰ کیلومتر شهر و بزرگراه، ۱.۷۳ و ۱.۹۱ لیتر سوخت نیاز دارد.

 

۱- تسلا مدل S

خودروهای برقی ۲۰۱۸,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

۵۳۹ کیلومتر با هربار شارژ

قیمت مدل پایه:‌ ۹۹ هزار و ۸۰۰ دلار

 

پرچمدار فعلی تسلا، سدان بزرگ مدل S است که در گران‌ترین نسخه، تنها در زمان ۲.۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. مصرف مدل S در شهر و بزرگراه معادل ۲.۳۱ و ۲.۲۴ لیتر است. دو مدل مورد انتظار تسلا، نسل دوم رودستر و کامیون سمی (Semi) با شعاع حرکتی ۱۰۰۰ و ۸۰۵ کیلومتر، تا سال ۲۰۲۰ عرضه خواهند شد.

 

 

  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش