چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۳۲ - ۰۳ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۰۵۷۳
دنیای خودرو

رونمایی از «Range Rover Evoque 2020» با بهره گیری از سیستم محرکه هیبریدی/ تصاویر

رنجرور ایووک ۲۰۲۰,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
رنجرور ایووک ۲۰۲۰ با بهره‌گیری از سیستم محرکه هیبریدی رونمایی شد؛ ایووک ۲۰۲۰، اولین مدل نیم-هیبریدی لندرور خواهد بود.

تقریبا دو سال پس از انتشار اولین تصاویر جاسوسی، نسل جدید لندرور Range Rover Evoque رونمایی شد؛ اینشاسی‌بلند بریتانیایی به‌عنوان برادر کوچک‌تر رنجرور ولار خواهد بود، هرچند که در نگاه اول بسیار جذاب‌تر به نظر می‌رسد.  

 

رنجرور ایووک ۲۰۲۰,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

اجازه ندهید که ظاهر تهاجمی شاسی‌بلند لندرور رنجرور ایووک ۲۰۲۰ شما را فریب دهد؛ ایووک جدید بزرگ‌تر از مدل قبلی نیست و دارای ویژگی‌های تقریبا یکسانی است. با این حال به‌لطف پلتفرم PTA لندرور، نسل جدید رنجرور ایووک جدید فضای بیش‌تری برای مسافران به‌خصوص در قسمت عقب فراهم می‌کند. فضای بار حدود ۶ درصد بزرگ‌تر شده است و به ۶۱۰ لیتر می‌رسد که هنگام خوابیدن صندلی‌های عقب این فضا به ۱۴۳۰ لیتر افزایش می‌یابد. 

 

رنجرور ایووک ۲۰۲۰,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

فضای داخلی و طرح دوصفحه‌ای کنسول مرکزی نیز ما را به یاد مدل Velar می‌اندازد، که البته به‌عنوان گزینه اختیاری ارائه می‌شود. هم‌اکنون داشبورد تمام دیجیتال، دکمه‌های کنترل صندلی ۱۶ جهت و سیستم یونیزاسیون هوای کابین در میان امکانات استاندارد شاسی‌بلند رنجرور ایووک ۲۰۲۰ وجود دارد. لندرور به مشتریان خود تعدادی از ترکیبات مواد مختلف ارائه می‌دهد که فضایی آرام و دوست‌داشتنی در داخل کابین ایجاد می‌کند و باعث راحتی سرنشین‌های خودرو می‌شود.

 

رنجرور ایووک ۲۰۲۰,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

بدنه شاسی‌بلند جدید بریتانیایی، ۱۳ درصد سخت‌تر از نسل قبل خود است و سروصدا و ارتعاش در داخل کابین به‌طور قابل توجهی کاهش می‌یابد. حدود ۳۳ کیلوگرم مواد طبیعی و بازیافتی در ساخت رنجرور ایووک جدید برای کاهش اثرات زیست محیطی آن مورد استفاده قرار گرفته است.

 

گفته شده بود که لندرور از پلت‌فرم جدیدی در مدل ایووک ۲۰۲۰ استفاده خواهد کرد؛ حال این موضوع به واقعیت پیوسته است و لندرور افتخار دارد که اولین مدل نیم-هیبرید و اولین ایووک برقی تاریخ خود را معرفی کند. در این خودروی هیبریدی از پیشرانه چهار سیلندر در ترکیب با سیستم هیبریدی ۴۸ ولت با توان ترکیبی ۲۹۶ اسب بخار استفاده می‌شود؛ در هنگام کاهش سرعت نیز انرژی رنجرور ایووک از دست نمی‌رود و در پکیج باتری زیر کف ذخیره خواهد شد.

 

رنجرور ایووک ۲۰۲۰,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

پیشرانه احتراق داخلی (ICE) در سرعت‌های کمتر از ۱۷ کیلومتربرساعت (هنگام ترمزگیری) خاموش می‌شود. هنگامی که راننده دوباره بخواهد شتاب بگیرد، انرژی ذخیره شده در باتری برای کمک به پیشرانه دوباره به کار گرفته خواهد شد. لندرور توضیح می‌دهد که این سیستم محرکه که به جعبه‌دنده ۹ سرعته اتوماتیک ZF متصل می‌شود، دقیق‌تر و کم صداتر پیشرانه‌های احتراق داخلی معمولی است. البته نیازی به گفتن نیست که این سیستم کارآمدتر نیز خواهد بود، اما هم‌اکنون جزئیات بیش‌تری توسط لندرور منتشر نشده است.

 

با نزدیک شدن به عرضه رنجرور ایووک، لندرور همچنین پیشرانه بنزینی چهار سیلندر مجهز به توربوشارژر با قدرت ۲۴۶ اسب بخار نیز معرفی می‌کند. البته پیشرانه‌های دیگری نیز در راه هستند که بعداً معرفی خواهند شد. هم‌اکنون هیچ اشاره‌ای به جعبه‌دنده دستی نشده است. 

 

تمام مدل‌های جدید شاسی‌بلند رنجرور ایووک ۲۰۲۰ در حالت استاندارد به سیستم تمام چرخ محرک و واکنش زمین یا ترین ریسپانس (Terrain Response) لندرور مجهز می‌شوند. سیستم واکنش زمین ۶ حالت رانندگی شامل عمومی، اکو، شن‌ و ماسه، چمن-ماسه-برف، گل‌ولای و اتوماتیک ارائه می‌دهد. بهره‌گیری از این سیستم باعث می‌شود که خودروی شاسی‌بلند به‌طور خودکار بهترین حالت رانندگی را با توجه به شرایط جاده انتخاب کند و سیستم‌های تعلیق و الکترونیکی را تنظیم کند. فاصله کف خودرو از زمین ۲۱۲ میلی‌متر گزارش شده است، در حالی که زوایای دیدار و انحراف آن به ترتیب به ۲۵ و ۳۰.۶ درجه می‌رسد.

 

نسل جدید شاسی‌بلند رنجرور ایووک همچنین از نسخه تولیدی سیستم کلیرسایت گراند ویو (ClearSight Ground View) لندرور بهره می‌برد. این سیستم دارای دوربین‌هایی در جلوپنجره مشبک و آینه‌های جانبی است تا آنچه جلو و زیر خودروی شاسی‌بلند قرار دارد، توسط نمایشگر سیستم اطلاعاتی و سرگرمی نمایش دهد. این دوربین‌ها با روکش ضدآب پوشش داده شده است که از نشستن آب و گل روی آن جلوگیری می‌کند.

 

رنجرور ایووک ۲۰۲۰,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

لندرور وعده داده است که مشخصات فنی بیش‌تری در مورد مدل‌های رنجرور ایووک ۲۰۲۰ مخصوص بازار آمریکا در نمایشگاه خودرو شیکاگو ۲۰۱۹ منتشر خواهد کرد. نمایشگاه خودرو شیکاگو، بهمن ماه امسال برگزار می‌شود و اطلاعات بیشتری از جمله قیمت و تاریخ تحویل ایووک نیز منتشر می‌شود.

 

 ابوالقاسم اسلامی

 

 

  • 10
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش