شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۳:۴۱ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۰۴۵۷
دنیای خودرو

بررسی تویوتا RAV۴ مدل ۲۰۱۶

تویوتا RAV۴,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

اولین تجربه رانندگی با RAV۴

 

تویوتا با افزایش ۵۰% تولید RAV۴ مدل ۲۰۱۶ نسل چهارم خود که در سال ۲۰۱۳ ارائه شد، هم تمایل خود به خودروهای زیست محیطی و هم تمایلش به خودروهای جذاب را نشان داد. برای آن ها که محیط زیست اهمیت دارد، یک مدل RAV۴ هیبریدی جدید نیز وجود دارد؛ برای آن ها که لذت رانندگی  بیشتر مطرح است، خودروی RAV۴ SE را مطرح می شود.

 

در عین این که RAV۴ مدل ۲۰۱۶ همه مشخصه های زیبایش را به روز رسانی کرده، از ظاهر خودرو، خط کاپوت طولانی تر، چراغ جلوهای جدید، صفحه ترمزهای شبیه سازی شده جلو و عقب که وجه تمایزهای خاص خودش را دارد. این وجوه تمایز شامل حالت ستیزه جویانه تر پنجره مشبک کندویی جلو، چراغ های جلوی پروژکتوری LED، چرخ های منحصر به فرد ۱۸ اینچی و صفحه ترمز جلو است که مثل چنگک پایینی یک خرچنگ غول آسا برآمدگی دارد.

 

داخل SE تضاد رنگی در صندلی ها و دسته دنده از جنس چرم مصنوعی دیده میشود؛ در خود صندلی ها هم تکیه گاه های کناری کمی بزرگ و هشت حالت تنظیم صندلی و حافظه وضعیت صندلی برای راننده موجود است. رنگ های موجود برای نمای داخلی، مشکی، مشکی دارچینی ترکیب شده با خطوط مشکی و خطوط خاکستری متالیک هستند.

 

و اما تیپ اسپرت آن ...

 

جنبه های زیبایی این تیپ هم خوب هستند اما تعجب می کنید که عملکرد SE در کدام قسمت ها تقویت شده است ؟ موتور زیر کاپوت آن همان ۲AR-FE تعبیه شده در نسل قدیم RAV۴ است و تمامی مدل های هم رده ی آن، به جز مدل هیبریدی است. جعبه دنده هم اتوماتیک شش دنده ای است اما در مدل SE پدال دنده هم هست تا انتخاب دستی دنده راحت تر شود.

 

بزرگ ترین تغییرات مکانیکی در سیستم تعلیق هستند که به لطف فنرهای قوی تر، میله های ضد خم بزرگتر و قوی تر، کلا بهسازی شده است. یادمان باشد که درباره پورشه ۹۱۱ حرف نمی زنیم بلکه در مقایسه با یک RAV معمولی، تفاوت محسوسی وجود دارد.

تویوتا RAV۴,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تجربه ای متفاوت

در یک سواری لذت بخش در یک مسیر کوهستانی پر پیچ و خم، تعلیق به روز رسانی شده مشهود است، که کنترل بدنه و چرخش عالی در سرعت های زیاد و دور زدن های نیمه با منحرف شدن کم بدنه را فراهم می کند. ساختار RAV۴ بسیار محکم به نظر می رسد و هیچ صدای ناهنجاری به گوش نمی رسد. ترمز هم مثل اکثر مدل های اخیر تویوتا عالی است و یک پدال محکم و پاسخی خطی دارد.

 

تغییری در موتور دیده نمی شود و چیزی ارتقا نیافته است. وقتی موتور یک RAV۴ AWD مدل ۲۰۱۳ نسل حاضر را بررسی شود، طی ۸.۲ ثانیه سرعت آن به ۱۰۰ کیلومتر در ساعت رسید. سرعت آن مثل موشک زیاد نیست ولی در موقع حرکت، به پای خیلی از خودروهای دیگر می رسد. دسته دنده های SE هنوز هم همان گونه قوی هستند اما متاسفانه هنوز هم کند عمل می کنند ؛ خواه دستی دنده را عوض کنید یا اینکه در حالت اکو یا اسپرت اتوماتیک باشد .

 

از جهات دیگر، RAV۴ SE مثل مدل های دیگر RAV۴ است. ابزارهای جدید با صفحه نمایش اطلاعات بین سرعت سنج و کیلومتر سنج خوب به نظر می رسد و کاملاً خوانا است. البته وسایل الکترونیکی استاندارد بیشتری هم به کار رفته اند.

 

تویوتا RAV۴,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

فضای صندلی عقب هم مثل همه RAV۴ های دیگر بر روی کاغذ خوب است و ۱.۲۰ مترمربع است ولی وقتی سعی می کنید بنشینید، می فهمید نقطه نشیمن خیلی پایین است و اغلب کشاله پای سرنشینان به تشک آن نمی چسبد. اما فضای صندوق عقب خیلی خوب است و ارتفاع بالا آمده در عقب اندکی کم است که قابل تحسین است .

 

هیچکس یک خودروی کاملا اسپرت در قالب شاسی بلند کوچک نمی سازد - دست کم به جز لوکس سازها  و RAV۴ هم از این قاعده مستثنی نیست. می شود گفت این مدل خیلی شبیه مزدا CX-۵ است که مورد علاقه این کلاس است اما انتخاب برنده از بین این دو به تست و مقایسه دقیقی نیاز دارد. برای خریدارانی که به خانواده تویوتا علاقه دارند و یک شاسی بلند جمع و جور می خواهند که دقت بالایی هم داشته باشد، SE انتخاب خوبی است.

 

قیمت آن اندکی بالاتر از قیمت اصلی اش است زیرا مدل SE بین دو مدل RAV۴ قبلی - XLE و Limited - قرار دارد. این یعنی قیمت پایه محور مدل دارای دو چرخ متحرک ۳۰۱۶۵ دلار و چهار چرخ متحرک آن ۳۱۵۶۵ دلار است. با این قیمت می توانید قابلیت های زیاد به همراه رفاه زیادی داشته باشید.

 

 

 

تویوتا RAV۴,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش