شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۳:۱۳ - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۸۲۹۲
دنیای خودرو

چراغ جلوی بی‌ام‌و، این دوقلوهای جذاب و خیره‌کننده

خودرو بی ام و,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

خودروسازهای زیادی در دنیا تلاش می‌کنند علاوه بر اینکه خودروهای پرقدرت، زیبا و پرفروشی تولید کنند، ساخته‌هایشان دلربا، مغرور و به‌یادماندنی هم باشد. بی‌ام‌و در طول بیش از یک قرنی که در حال ساخت خودرو است توانسته در اغلب مدل‌هایی که تولید می‌کند این شاخصه‌ها را حفظ کند. اما چه چیزی باعث شده هر آدمی حتی از فاصله بسیار دور بتواند یک بی‌ام‌و را تشخیص بدهد. جواب آن را تقریبا همه می‌دانیم جلوپنجره استثنایی و چراغ‌های منحصر به فرد این خودروها. در اینجا به روند تغییر شکل چراغ‌ جلوی بی‌ام‌و و تاثیر آن در  شکل و شمایل و همچنین کارایی این خودروها می‌پردازیم.

 

چراغ‌های دوقلو و گرد مدل‌های معروفی از بی‌ام‌و مانند بی‌ام‌و ۳۲۰ و یا بی‌ام ۵۱۸ را همه به یاد داریم. این چراغ‌ها به صورت کلی یکی از شاخصه‌های اصلی صورت‌بندی ماشین بی‌ام‌و بود. در دهه پنجاه و شصت شمسی که کم‌کم بی‌ام‌و راهش را به ایران باز کرده بود هم خودروهای جذابی مانند بی‌ام‌و ۲۰۰۲ با همان چراغ‌های دوقلو دل خیلی‌ها برده بود. این چراغ‌ها در آن زمان با لامپ‌های معمولی روشن می‌شدند که کارایی زیادی نداشتند اما بی‌ام‌و در تاریخ طول و درازش کم‌کم نه فقط شکل چراغ‌های جلو که در کل سیستم روشنایی خودروهایش را تغییر داده است.

 

خودرو بی ام و,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

بی‌ام‌و با ادامه ساخت خودروهایش در قرن بیست و یکم با الهام از همان چراغ‌های دوقلو که به خوبی کنار جلوپنجره زیبایش می‌نشستند شروع به تغییر دادن شکل این چراغ‌ها کرد. چراغ‌های جلو حالا دیگر کامل از هم جدا نیستند اما همچنان روح و شخصیت دوقلو بودن را حفظ کرده‌اند. با تغییر شمایل جلوپنجره هم این چراغ‌ها بزرگ‌تر و طرح‌های پیچیده‌تری به خود گرفته‌اند. چراغ‌های جلوی اکثر بی‌ام‌و‌های امروزی حالتی کشیده و برآمده دارند که حالت خشم و جسارت عجیبی به خودروها می‌دهند. تغییرشکل چراغ‌ها در مدل‌هایی مانند بی‌ام‌و ۵۲۸ که هم مدل قدیمی آنها وجود دارد و هم مدل‌های جدیدتر از آن تولید شده، کاملا قابل تشخیص است.

 

اما این چراغ‌ها فقط تغییر شکل نداده‌اند بلکه فن‌آوری آنها هم به کلی تغییر کرده است. بی‌ام‌و در چراغ‌های خودروهای جدیدش از فن‌آوری چراغ‌های لیزری استفاده می‌کند. این فن‌آوری در مدل‌هایی مانند بی‌ام‌وi8 مورد استفاده قرار گرفته‌اند. این فن‌آوری خروجی پرتو نور را دوبرابر می‌کند. یعنی راننده می‌تواند فاصله‌ای دو برابر بیشتر از فاصله‌ای را که با چراغ‌های معمولی قابل مشاهده است ببیند. این چراغ‌ها به نحوی طراحی شده‌اند که باعث کورشدن دید راننده‌های جلویی که از روبرو می‌آیند و یا جلوی خودرو حرکت می‌کنند، نمی‌شود. این چراغ‌ها به سیستم GPS هم مجهز شده‌اند که باعث می‌شود نور را در حرکت خودرو با جاده هماهنگ کند.

 

چراغ‌های زنون بی‌ام‌و هم بسیار مشهورند. این چراغ‌ها پرتوهایی با شدت نور بالا تولید کنند. این چراغ‌ها با عبور دادن الکتریسیته از بین دو الکترودی که در گاز زنون قرار گرفته‌اند، پرتوهای نور قدرتمندی تولید می‌کنند. این چراغ‌ها می‌توانند نورهای درخشان‌تری نسبت به لامپ‌های هالوژنی ایجاد کنند و همچنین برق کمتری هم مصرف می‌کنند. البته در این چراغ‌ها تمهیدات لازم برای جلوگیری از کورشدن دید رانندگان دیگر در نظر گرفته شده است.

 

خودرو بی ام و,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

چراغ جلو بی‌ام‌و قسمتی از شخصیت این خودرو است و احتمالا اگر دچار مشکل شوند یا بشکنند، صاحبان این خودروهای دوست‌داشتنی باید بلافاصله به فکر تعویض آنها بیافتند. قیمت چراغ جلو بی‌ام‌و کمی بالاست اما در سایت دیوار می‌توانید این چراغ‌ها را با قیمت‌های مناسب‌تر از جاهای دیگر پیدا کنید. در این سایت می‌توان تقریبا برای همه نوع بی‌ام‌وهایی که وارد ایران شده، وسایل جانبی از جمله چراغ جلو را پیدا کرد.

 

  • 16
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش