شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۴۹ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۳۰۴۷۱۱
دنیای خودرو

خودروهای جذابی که دوقلب تپنده، درون خود جای داده اند!

خودروهای دارای موتور دوقلو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
خودروهایی که می‌توان در درون کاپوت آن‌ها، موتورهایی دوقلو که در کنار یکدیگر کار می‌کنند را مشاهده کرد، سابقه نسبتاً طولانی در صنعت خودروسازی جهان دارند. درواقع می‌توان این‌گونه گفت که تولیدکنندگان این‌گونه خودروها، می‌توانند اهداف خاص خود را دنبال کنند.

در خودروهای مسابقه‌ای، به‌جای قرار دادن یک قلب تپنده بزرگ‌تر و سنگین‌تر، می‌توان با قرار دادن دو موتور به‌صورت حرفه‌ای، بیشتر به اهداف سرعت و شتاب در خودرو، دست پیدا کرد. حتی در خودروهای آفرود نیز با قرار دادن دو موتور، می‌توان توزیع وزن بین قسمت جلویی و عقب خودرو را متعادل کرده و گشتاور موردنیاز خودرو را با استفاده از یک موتور اضافه، دو برابر کرد.

ازاین‌دست خودروهای جذابی که از دو قلب تپنده، زیر کاپوت خود استفاده کرده‌اند، چه از نوع دست‌ساز و چه پیشرفته‌تر آن‌ها، همیشه وجود داشته و دارند. با ما باشید تا با آن‌ها بیشتر آشنا شوید:

سیتروئن ۲CV صحرا

خودروهای دارای موتور دوقلو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

خودروی جذاب و البته نوستالژی ما ایرانی‌ها بانام ۲CV که در کشورمان بانام ژیان شناخته می‌شود، نیز در این فهرست ما جای گرفته است. درواقع، اواخر دهه ۵۰ و ۶۰ میلادی، هنگامی‌که فرانسوی‌ها، به دنبال نفت در آفریقای شمالی، خانه صحرای بزرگ آفریقا بوده‌اند، از ۲CV استفاده کرده‌اند.

خودرویی که در کنار وزن سبک، استحکام بالا و سیستم تعلیق انعطاف‌پذیر برای سفر، ظاهر جذاب و خاصی را نیز در بین خودروهای دیگر آن زمان داشته است. درواقع می‌توان این‌گونه گفت که قرار داشتن یک موتور، درون ۲CV مدل صحرا، در صحرای بزرگ آفریقا می‌تواند دو برابر کشنده‌تر و خطرناک‌تر از قرار داشتن دو قلب تپنده درون آن باشد.

مرسدس بنز A38 AMG

خودروهای دارای موتور دوقلو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

اولین نسل از خودروهای کلاس A مرسدس، ورود سختی را به جهان خودرویی داشته‌اند. هنگامی‌که یک مجله، مرسدس A کلاس تازه‌وارد را وارد آزمون خودرویی به نام تست گوزن (Moose Test) کرد، خبرنگار سوئدی آن مجله، در طول آزمون، خودرو را واژگون کرد. خبری که در بین رسانه‌های جهان، برای مرسدس یک فاجعه محسوب می‌شد.

اما AMG وارد میدان شد تا بتواند این موضوع را هرچه سریع‌تر حل‌وفصل کند. راهکار مهندسان AMG، پایین‌تر آوردن سطح A38 و قرار دادن یک موتور دوم برای کاهش سطح عقب خودرو بود. البته دو برابر کردن تعداد موتور، به معنای دو برابر کردن قدرت خودرو نبوده اما این کار توانست زمان شتاب گیری صفرتا ۹۶ کیلومتر بر ساعت آن را به ۵.۷ ثانیه و سرعت نهایی آن را نیز به ۲۳۰ کیلومتر بر ساعت برساند.AMG تنها ۴ یا ۵ نمونه اولیه از این خودرو ساخت و A38، هیچ‌گاه وارد مرحله تولید نهایی نشد.

مینی توئینی

خودروهای دارای موتور دوقلو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

جان کوپر هیچ علاقه‌ای به ایده قرار دادن دو موتور درون اولین خودروی مینی نداشت؛ اما هنگامی‌که او سوار یکی از آن‌ها شد، از قدرت و گشتاور بی‌نظیر آن بسیار شگفت‌زده شده بود. پس تصمیم گرفت خودش یک نمونه از این مینی دوموتوره را بسازد. او یک موتور ۱۰۸۸ سی‌سی مسابقه‌ای باقدرت ۸۲ اسب بخار را در جلوی خودرو و یک موتور ۱۲۱۲ سی‌سی باقدرت ۹۶ اسب بخار را نیز در قسمت عقب خودرو قرارداد تا بتواند منجر به تولد خودروی مینی Twini شود.

اگرچه مینی توئینی، هیچ‌گاه وارد هیچ مسابقه خودرویی نشد اما توانست موفقیت‌های زیادی درزمینهٔ تست‌های سرعت از خود به‌جا بگذارد. متأسفانه، نمونه اصلی این خودرو به دلیل حادثه‌ای که برای کوپر در سال ۱۹۶۵ پیش آمد و منجر به مرگ وی شد، به‌کلی از بین رفت.

ام تی ام TT بی موتو

خودروهای دارای موتور دوقلو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

در سال ۲۰۰۷، خودروی آلمانی آئودی TT، به دستان شرکت تیونینگ MTM برای عمل‌های جراحی که بتواند آن را به یک نمونه دیگر تبدیل کند افتاد. یک موتور تقویت‌شده ۱.۸ لیتری با سامانه توربوشارژ درجایی قرار گرفت که قبل از آن، صندلی‌های عقب در آنجا قرار داشتند.

موتور دومی که با ترکیب قدرت خود با موتور اول، درمجموع،۳۷۰ اسب بخار قدرت را به راننده تحویل می‌دادند. این خودروی تقویت‌شده، در پاپنبرگ آلمان نیز ازنظر سرعت، تست شد و به‌سرعت ۳۹۲ کیلومتر بر ساعت رسید. سرعتی که هیچ‌گاه، آئودی TT معمولی نمی‌تواند به آن دست پیدا کند.

جیپ هوریکین (Hurricane)

خودروهای دارای موتور دوقلو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

طرح مفهومی هوریکین شرکت جیپ، در سال ۲۰۰۵ در موتورشو دیترویت آمریکا به نمایش درآمد. خودرویی که از دو موتور ۵.۷ لیتری ۸ سیلندر که هر یک ۳۳۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کردند، ساخته‌شده بود. یکی از قابلیت‌های جذاب این جیپ جذاب، غیرفعال سازی سیلندرها بود که می‌توانست موتور را با ۴ و ۸ و یا ۱۲ سیلندر به‌جای ۱۶ سیلندر، راه‌اندازی و روشن کند.

یکی دیگر از قابلیت‌های منحصربه‌فرد این خودرو نیز، فرمان و سیستم تعلیق بی‌نظیر آن بود. فرمان این خودرو قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه را به راننده خود می‌توانست ببخشد.

آلفارومئو بای موتور (Bimotor)

خودروهای دارای موتور دوقلو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

در اوایل دهه ۳۰ میلادی، شرکت آلفارومئو، در مسابقات سرعت به رقیبان خودباخته بود. برای همین در سال ۱۹۳۵، ایده جذاب قرار دادن دو قلب تپنده برای ماشین مسابقه‌ای این شرکت ایتالیایی به میان آمد. دو خودرو با این مشخصه ساخته شد و هردوی آن‌ها نیز در بحث سرعت، بی‌نظیر بودند.

یکی با موتورهای ۲.۹ لیتری و دیگری با موتورهای ۳.۲ لیتری که توانست رکورد سرعت ۳۳۴ کیلومتر بر ساعت را به دست بیاورد. مورد عجیب در مورد این خودرو نیز، این است که تمامی این قدرت زیاد، تنها از طریق چرخ‌های عقب، به جاده منتقل می‌شدند.

تایگر Z100

خودروهای دارای موتور دوقلو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

صاحب این خودرو یعنی جیم دادلی، در سال ۲۰۰۱ قصد شکستن رکورد شتاب گیری اولیه را با این خودرو داشت. برای این کار نیز، او دو موتور متعلق به کاوازاکی ZX9R را با سیستم‌های انتقال قدرت مجزا، درون این خودرو قرارداد.

نتیجه این تلاش نیز، طبق ادعای خودش زمان شتاب گیری صفرتا ۹۶ کیلومتربرساعتی ۲.۹ ثانیه شد. البته در یک تست غیررسمی نیز، تایگر Z100 توانست در ۲.۸ ثانیه به این سرعت دست پیدا کند.

  • 9
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش