سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۱:۰۹ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۰۳۰۴
دنیای خودرو

لوکس ترین محصول هولدینگ تویوتا؛ نکات مثبت و منفی لکسوس LX570 مدل ۲۰۱۹

لکسوس LX570 مدل 2019,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

اگر قبول کنیم که تویوتا به عنوان یک خودروساز مردمی حرف های بسیاری برای گفتن دارد، باید پذیرفت نیز که به همین ترتیب لکسوس نیز در بازار خودروهای لوکس ، محصولات متفاوتی را عرضه می کند که ترکیبی از دوام مشهور محصولات تویوتا و بالاترین سطح کیفیت و امکانات را ارائه می دهند. از نظر باطنی، لکسس LX570 2019 را باید کمی برتر از تویوتا لندکروزر دانست. قابلیت‎های آفرودی ویژه و کیفیت ساخت بالا چیزی است که این خودرو و پسر عمویش تویوتا لندکروز را در کلاس شاسی‎بلندها متمایز نموده است.

لکسوس LX570 مدل 2019,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

لکسس کیفیت بالای لندکروز را با اجزایی لوکس ترکیب نموده و نمایی شیک‎تر را به نمایش گذاشته است. زوایای حمله و فرار بهتر در لندکروزر، آن را به گزینه مناسب‎تری در عبور از مسیرهای آفرود بدل نموده است اما کیفیت برتر و فضای لوکس‎تر کابین لکسس، شرایط بهتری را در گشت‎و‌گذار بر سطح مسیرهای آسفالت فراهم خواهد آورد.

لکسوس LX570 مدل 2019,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

با قیمت پایه ۸۶,۲۳۰ دلاری، نسخه بیس لکسس LX570 تنها به میزان ۱,۰۶۵ دلار با تویوتا لندکروزر تفاوت قیمت دارد که در صورت سفارش صندلی‎های ردیف سوم برای لکسس، این فاصله قیمتی تا ۶,۰۶۵ دلار افزایش خواهد یافت.

نکات مثبت لکسوس LX570 مدل ۲۰۱۹

با وجود شخصیت لوکس و شهری مابانه لکسس ال ایکس ۵۷۰، اما قابلیت‎های آفرود آن قابل توجه و سرآمد است. ارتفاع کف آن تا سطح زمین برابر ۸.۹ اینچی بوده و سامانه‌هایی نظیر سیستم تعلیق تطبیق‎پذیر هیدرولیک، سیستم چهار چرخ محرک دائمی و پنج حالت مختلف رانندگی ویژه شرایط آفرود برای آن در نظر گرفته شده است.

لکسوس LX570 مدل 2019,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

همچنین لکسس LX570 از نوعی کروز کنترل مخصوص سرعت‎های پایین و مسیرهای آفرود موسوم به کرال کنترل برخوردار است که به همراه سامانه دستیار چرخش، تواند شعاع چرخش و دور زدن خودرو را کاهش دهد.

مسلما توانایی آفرود لکسس  LX570 در حد مناسبی قرار دارد اما اگر به دنبال یک شاسی‌بلند لوکس با توانایی آفرود بالاتر هستید، مرسدس بنز جی کلاس و لندروور رنجروور می‎توانند گزینه‎های بهتری در این زمینه باشند.

لکسوس LX570 مدل 2019,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
لکسوس LX570 مدل 2019,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
لکسوس LX570 مدل 2019,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

فضای داخلی لکسس نسبت به قیمتش لوکس و باکیفیت به نظر می‎رسد. پوشش چرم روی صندلی‎ها و پنل درب‎ها را فراگرفته و لمس دکمه‎ها و ادوات مختلف حس مرغوب بودن را در سر انگشتان پدید می‌آورند.

تریم چوبی براق به صورت استاندارد در فضای کابین استفاده شده و تجهیزاتی نظیر گرمکن و تهویه برای صندلی‎ها، تهویه مطبوع اتوماتیک هماهنگ با سیستم تهویه صندلی‎ها به منظور تنظیم دقیق‎تر دما برای راحتی راننده و سرنشینان و غربیلک فرمان ملبس به پوشش چرمی بسیار باکیفیت در فضای داخلی لکسس LX570 مورد استفاده قرار گرفته است.

لکسوس LX570 مدل 2019,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

همچنین مواردی نظیر یک جفت نمایشگر ۱۱.۶ اینچی برای سرنشینان ردیف دوم و یک محفظه سرمایشی در زیر استراحتگاه آرنج بین دو صندلی جلو، شارژر وایرلس، کلید مجاورت و استارت دکمه‌ای، تنظیمات ۱۴ حالته صندلی راننده و ۱۲ حالته صندلی شاگرد و تهویه مطبوع چهارگانه، کابین لکسوس ۵۷۰ را به مکان مناسبی برای ماندن بدل نموده است.

لکسوس LX570 مدل 2019,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

ظاهر ال ایکس ۵۷۰ نیز از آن گونه است که یا دوستش دارید و یا از آن متنفر خواهید بود. اگر فرض کنیم دوستش دارید، باید گفت با وجود آنکه از تجمل آنچنانی به دور است اما در قیاس با پسر عمویش تویوتا لندکروزر، ظاهر خاص‎تر و زیباتری دارد.

با آن جلو پنجره بزرگ دوکی شکل و چراغ‎های جلوی تهاجمی، طراحی خوب و مناسب چراغ‏‎های عقب، لکسس ال ایکس ۵۷۰ می‌تواند سرها را به طرف خود بچرخاند.

لکسس ال ایکس ۵۷۰ خودروی بسیار سنگینی بوده و این واقعیت به هیچ وجه قابل کتمان نیست. فرمان‌پذیری آن کُند است و دقت کافی را ندارد. ترمزهایش بیش از حد حساس هستند و پیشرانه ۵.۷ لیتری هشت سیلندر با قدرت ۳۸۳ اسب‌بخار و گشتاور ۵۴۶ نیوتن متر، اقتدار و توانایی مورد انتظار را از خود نشان نمی‏‏‎دهد.

لکسوس LX570 مدل 2019,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

عبور از ترافیک‎های سنگین با لکسس LX570 چندان کار راحتی نیست اما تعویض دنده‎های سریع گیربکس هشت سرعته کار را کمی راحت‎تر می‌‎کند.

ظرفیت یدک کشی ۳۱۷۵ کیلوگرمی ال ایکس۵۷۰ هم در قیاس با رقبایی نظیر لینکلن نویگیتور کمتر است. حین دور زدن بدنه لکسس LX570 به کناره متمایل می‌شود و هنگام ترمز گرفتن نیز دماغه خودرو به طرز ناخوشایندی پایین می‎رود.

لکسوس LX570 مدل 2019,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

سامانه اطلاعات سرگرمی ال ایکس۵۷۰ نیز ضعیف ترین ویژگی این خودرو است. نمایشگر ۱۲.۹ اینچی آن گرافیک خوبی دارد اما سیستم عامل قدیمی و ارگونومی نامناسب کنترلگر لمسی آن توی ذوق می‎زند.

لکسوس LX570 مدل 2019,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تکنولوژی نمایشگر ۴.۳ اینچی واقع شده در پنل کیلومتر شمار نیز متعلق به سال ۲۰۰۹ است. صندلی‎های ردیف سوم ال ایکس۵۷۰ در قیاس با رقبا کم جا و تنگ به نظر می‎رسد. همچنین صندلی‎های این ردیف قابل جمع شدن در کف خودرو نیست که می‎تواند گنجایش محفظه بار را کاهش دهد.

با این وجود جالب است بدانید که تعداد نسبتا معدودی از نسل گذشته لکسوس LX570 به ایران نیز وارد شده اند که حالا در زمره گران قیمت ترین خودروهای موجود در بازار طبقه بندی می شوند و در غیاب رقبای اصلی خود، به حاکم بلامنازع بازار خودروهای شاسی بلند لوکس در کشورمان بدل شده اند.

مشخصات فنی

نوع پیشرانه: ۵.۷ لیتری V8

توان خروجی: ۳۸۳ اسب بخار - گشتاور ۵۴۶ نیوتن متر

انتقال قدرت: ۸ سرعته اتوماتیک - چهارچرخ محرک

شتاب ۰-۹۶: ۷.۳ ثانیه

حداکثر سرعت: ۲۲۰ کیلومتر بر ساعت

مصرف سوخت: ۱۸(شهر)/۱۳(جاده) - لیتر در ۱۰۰ کیلومتر

وزن: ۲۷۲۰ کیلوگرم

قیمت مدل پایه: ۸۶ هزار دلار

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش